Financije istina je, svi se mucimo..ja sam prije par godina usla u minus zbog gluposti, kupnja robe, i jedva sam se izvukla, to je uzas, rekla sam nikad vise za neke gluparije ulazit u minus. Ne volim placanje na rate, na to nas popizdim kad muz spomene, vise sam tip, kolko imas tako kupujes (naravno i ja grijesim).
Kao da sam ja pisala.. alergicna sam na rate.. a moj zna koliko to ne volim i onda kad nesto trebamo kupiti ,prvo mi digne tlak kako cemo to na rate 😠
Di nam je Sanjchi?? Cini mi se da se nije javila par dana? Ili me toliko ova juzina smantala da sam je priskocila?? Nadam se da je sve uredu...
Mi smo s Nerom u ponedjeljak izludili, cili dan nije tila spavat. Bila je uzasno nervozna i samo se tila po rukama nosit.... Jucer se vec vratila u svoj ritam spavanja po 3h, zezanje pred vecernje spavanje i onda odvali 7hu komadu....
Di nam je Sanjchi?? Cini mi se da se nije javila par dana? Ili me toliko ova juzina smantala da sam je priskocila?? Nadam se da je sve uredu…
Mi smo s Nerom u ponedjeljak izludili, cili dan nije tila spavat. Bila je uzasno nervozna i samo se tila po rukama nosit…. Jucer se vec vratila u svoj ritam spavanja po 3h, zezanje pred vecernje spavanje i onda odvali 7hu komadu….
I ja sam jos jucer htjela komentirat kako sanjchi nema vec par dana...
Cini mi se,par puta kad sam isla citati 'jesenjske bebe' da se sanjchi tamo javila.. aa ovdje bas odavno nije pisala..
Nema je vec par dana a valjda je sve ok.....cure koje idu na trening u kiku ima sportskih grudnjaka i tajica po 35 kn....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Evo nas iz setnje. Opet nece u kolica 😒 Nadala sam se da ovih dana nije htio jer sam ga odvela vam kad je bio umoran pa da mozda zaspi, ali evo danas sam ga vodila nakon super popodnevnog spavanja, jeo je i presvukla sam ga, dakle namiren skroz, al nema sanse nece i nece biti u kolicima. Doduse vozim ga u autosjedalici jer mi ga je tako lakse iznjeti iz stana posto nemamo lift, a ramu drzim u autu pa na cesti sastavljam sve. Mozda bi u kosari bio bolji, al sumnjam...
Nadam se da je ovo samo prolazna faza jer ako nece uopce htjeti u kolica poludit cu! Lako sad kad je zima, al sta kad dode proljece?? Pa necu biti u kuci cijeli dan!
Pomozite cure, ima li koja kakav savjet ili iskustvo?
Suncokretice, sreeeeetnaaa 3MJ 😍😍😍😍 i super za smanjene grcice 😍😍😍😍
V, nadam se da si uzivala! 😘
Klea, e onda se def ne isplati... pogotovo s financinske strane....
Maslacak, uuu, vjerujem ti... imam frendicu s dvije male bebe doma... jedan ima god i pol, a drugi 3mj... ludiii 😂😂😂😂
Kiki i Suncokretice, jooojjj, PA KAKOOO VAM USPIJEEE?? Diego je JEDNOM do sada zaspao oko 21 do 4... i jednom oko 22 do 4... nema tu da se tek zbudi kroz jutro
Kleaiva - hvala, baš ću pratit sljedeći put kad pojedem prvi put nešto što do sad nisam.
Financije - za sad je okej, ali čuvanje trudnoće me ubilo u pojam jer mi je naknada bila manja nego plaća, ne znam kako ću onih drugih 6 mjeseci, a još su ih i povisili, divim se onima koji su rodili prije da dobivali 2000 kn drugih 6 mjeseci.
Sunceeee. Čak i u Zagrebu gdje je cijelu noć kiša padala. Nadam se da ste uživali u šetnji. 😎
Sortiraj odgovore
Najstariji