Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    30. Prosinac 2017. 21:54

Ja sad bezveze isla tam na temu na kojoj smo pisale kao trudnice, nisam bila.mjesec dana sigurno i uvjerena kak vec duuuuuugo nitko nis tamo nije napisao, kad ono tamo se na veliko pise 😄

I_me
    30. Prosinac 2017. 22:30

sretna

Ja sad bezveze isla tam na temu na kojoj smo pisale kao trudnice, nisam bila.mjesec dana sigurno i uvjerena kak vec duuuuuugo nitko nis tamo nije napisao, kad ono tamo se na veliko pise 😄

Tak sam ja neki dan isto bezveze osla 😂 
    Ugl.. gdje su svi?? Sad smo se vec sve usaltale u ovo majcinstvo pa vise ne moramo kukat ili?
    😂😂😂😂
    Nema grceva, bolnih sisa, skokova, presli smo baby gymove, pelene, cijepljenja... 
    Ok cure citamo se kad krenemo sa dohranom? 😂😂

• sretna
    30. Prosinac 2017. 22:35

I_me

sretna

Tak sam ja neki dan isto bezveze osla 😂
    Ugl.. gdje su svi?? Sad smo se vec sve usaltale u ovo majcinstvo pa vise ne moramo kukat ili?
    😂😂😂😂
    Nema grceva, bolnih sisa, skokova, presli smo baby gymove, pelene, cijepljenja…
    Ok cure citamo se kad krenemo sa dohranom? 😂😂

😂😂😂 i ja se pitam gdje su svi 😄 ja sam sama s njih dvoje. Mm je na festi jer je L krsni kum jucer postao tata. Mislila sam da ih necu uspjet oboje uspavat do odredenog vremena, al uspjela sam 😊

dzenny
    30. Prosinac 2017. 23:46

Ii ja da vas pozdravim.. ovi dana me nema jer nismo doma,pa tak da se trudim bar vas procitati.. 😉 ali budem ja aktivna dok se mi smjestimo nazad u svoje gnijezdo 😉 uhh,prvo cijepljenje nas ceka u cetvrtak 🤔 A je inace jako dobra cura.. 😍 jos nesto sam mislila komentirati,aliii sam zaboracila 😂😂

violeta1
    30. Prosinac 2017. 23:47

Cure kod mene cijeli dan veselo, jutros svs pripremali, popodne gosti, 3 para su nam bili, sutra dolaze moji i od muza roditelji. Leon je bio dobar ali bio mi je u viperu i kako ga nisam povezala on se spustio i sestricna kad je vidila skocila je do njega uplaseno brze da ne padne i zgrabila ga, i on se tako uplasio nikad mi tako jako nije plakao, bas ga je uplasila, i onda je njoj bilo krivo i zao i ja sam rekla ma dobro proci ce. Iako malo mi je bilo glupo sto je tako reagirala a ja sam bila uz malog i nije mogao past kad sam bila ni pola metra od njega, ali nisam joj nista govorila jer se bas vidilo da joj neugodno, zao i krivo sto ga je tako uplasila. Misic moj, stalno sam ga mazila poslije samo da mi bude bolje. I sad pava lijepo.
    Mame koje imate vec djecu, dali kad idete negdje na rodendan, proslave, docek nove godine, tipa kucne varijante dali vodite djecu? Ove moje prijateljice/sestricne koje imaju djecu nikuda ne vode djecu sa sobom. 

Maja 3
    31. Prosinac 2017. 00:09

violeta1

Cure kod mene cijeli dan veselo, jutros svs pripremali, popodne gosti, 3 para su nam bili, sutra dolaze moji i od muza roditelji. Leon je bio dobar ali bio mi je u viperu i kako ga nisam povezala on se spustio i sestricna kad je vidila skocila je do njega uplaseno brze da ne padne i zgrabila ga, i on se tako uplasio nikad mi tako jako nije plakao, bas ga je uplasila, i onda je njoj bilo krivo i zao i ja sam rekla ma dobro proci ce. Iako malo mi je bilo glupo sto je tako reagirala a ja sam bila uz malog i nije mogao past kad sam bila ni pola metra od njega, ali nisam joj nista govorila jer se bas vidilo da joj neugodno, zao i krivo sto ga je tako uplasila. Misic moj, stalno sam ga mazila poslije samo da mi bude bolje. I sad pava lijepo.
    Mame koje imate vec djecu, dali kad idete negdje na rodendan, proslave, docek nove godine, tipa kucne varijante dali vodite djecu? Ove moje prijateljice/sestricne koje imaju djecu nikuda ne vode djecu sa sobom.

Ja svoje pacice stalno vodim sa sobom..jedino ako imam nesto za obavljat..ali i shoping,i zabava,kave...idu s nama..ja ih volum vodit..pogotovo kod prijatelja da se druze.

Maja 3
    31. Prosinac 2017. 00:11

Mrve moje

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 04:35

mi ne idemo nigdje na "odrasla druženja" otkad imamo klince...ne da ne bi htjeli nego poklopi ti se eto tako. Prvi smo "uplai u djecu" od naše ekipe s faksa, a neprimjereno mi je bilo vodit ih medju ljude bez djece....prva stvar je gdje bi išli - ljudi bez djece razmišljaju di im je fora, zabavnije itd....a ljudi s djecom gledaju di im je zgodnije, praktičnije (da ima se dijete di popiškit, da ne može upast u neku rijeku, da ima gdje ga nahranit itd itd)
    ...jedino kad npr s rodbinom (moje rodice koje imaju djecu) negdje sjednemo na piće,  onda smo svi....
    Nakon roditeljstva, društveni život se sveo uglavnom na dječje rođendane, nikakvi izlasci i sl.....tu i tamo ofkors (ne svaki dan, ako ne računamo preko marende s ekipom iz ureda) sjednemo muž i ja  na kavu (prije Mile, to sad još par godina neću moć vjv) svatko sa svojim frendovima pojedinačno, ali nikad nismo vukljali djecu u kafiće tak....u ovo ofkors ne brojim one "baby kafiće" (svaki veći grad ih ima) gdje ciljano ideš sjest da se dijete izigra a ti usput imaš za popit nešto...tu smo redovno gosti od njihove najmlađe dobi, ono kad prohodaju pa nadalje. Nažalost par najdražih (kad su mi oni bili manji) se pozatvaralo, pa evo sad i Žnjan su rasuli (a tamo su bili najbolji ti kafići s tonu zabavnog sadrzaja za djecu) ali nać će se nešto opet sigurno

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 04:37

upali u djecu...ne upLAi....
    maslačak preslatki su, kak se on fino oslonio na svoju seku <3
    idem sad vidit šta kažete da se na trudničkom još piskara -  pa ja sam mislila da smo sve rodile???

žena-majka-carica:)

• sretna
    31. Prosinac 2017. 04:52

Maslacak31

Mrve moje

Ajmeee, prepremedeni su!!! 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI