I me V je isti ja, jedino mu pipi na tatu 😅😅 A kosu ima ko moj tata i taj zalistak na celu, ja ga zovem "u razdjeljak te ljubim"😂😂
Hedge za pupak nemam pojma, mi ga u bolnici ostavili🙂

url=https://lilypie.com]
Barbs - sretaaaan rođendan. Sjećam se da si pisala da je sad negdje, ali nisam pohvatala da je na staru godinu.
Dijete uvijek liči na ćaću 😂😂😂 L svima liči na nekog desetog, meni ponekad kad spava na mene, nekad na supruga, kad se namršti na svekra... E jel se vama boja očiju ustalila? To se može mijenjati do prve godine... U rodilištu je imala smeđe, sad ima plave plave... Da bar tako ostane 😍
Maslacak, premedeniii suuu 😘😘😘😘😍😍😍🤗
I me, aaaaa to su ovi blagdanski dani... svi zauzeti hahahahahhhhaa
Mi smo jucer isli u setnju, pa kod mojih, pa kod frendice... dok smo dosli doma sam ga nahranila i isla pod tus i malo nakon toga smo ga krenuli kupat.. KAKO JE ON VRISTAAAAOOO EEEE

Barbs,sretan rockas.. 😘 violeta,muzu takodjer sve najljepse (ii obavezno mu prenesi nase cestitke,do covjek vidi koliko je cestitki primio od skroz nepoznatih osoba 😂😂)
A pupak sam eto ostavila za sb,jer nekad se moja beba preko toga hranila i bile spojene jedna za drugu.. 😉 moja mama i sad ima moj pupak 😂

Vjerojatno je bio premoren jer ga nisam mogla ni sisom smiriti... jedva sam ga uspavala...
Al me uuuubijaaaaaa to njegovo ucestalo budjenje...
Ahhh te faze i fazice... nadam se da cu uskoro moci odspavati kako treba 😊😊😊😊😊😂😂😂😂😂

Hvala i vama 😘😘😘😘
Pupak-otpao za cca 10ak dana od poroda... i imam ga doma 😊😊😊😊😊

Muzevi i njihovi izlasci do jutra hihihihi i ja sam stalno zaj* muza... al ko mu je kriv 😂😂😂😂😂😂 Kad imas bebu nema tu ZELIM ODMARATI... Hahahahahhaa Mora se priviknut😂😂😂😂

Trudnicka grupa-povremeno prodjem tamo... kad mi se da... i ovdje sam ponekad slaaaaabo aktivna 😂😂😂😂😂😂😂 A i ovdje smo sve u toku... meni PADOBRANCI ne smetaju... 😆😆😆😆😆

I meV je isti ja, jedino mu pipi na tatu 😅😅 A kosu ima ko moj tata i taj zalistak na celu, ja ga zovem "u razdjeljak te ljubim"😂😂
Hedge za pupak nemam pojma, mi ga u bolnici ostavili🙂
Hahaha ma to sam karikirala, to je bilo jedno od prvih pitanja ovdje a znam da mi se tada činilo da ste vi svi bili miljama daleko... Ali ima to i svoje prednosti... Ja uvijek pitam. Tko pita ne skita. Naravno s vama sam uvijek korak unaprijed, tako da hvala vam na svim savjetima😍😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji