Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    11. Siječanj 2018. 10:14

V, suuuper za kg 😍😍😍😍😍 Aaaaa,vidim, L je zaj*.... sta je to bilooo?? Sta se tim bebacima desilo da zaj* 

barbs
    11. Siječanj 2018. 10:16

Ja za rucak vjerojatno musaku.. 

I_me
    11. Siječanj 2018. 10:24

Jutro mame!
    Dan je divan.. toplo i sunce..
    Ustala sam polomljena.. kao da cu biti bolesna 😥😥😥
    Glava me vec danima boli 😢
    I danas mi opet dolazi svekrva ( do nedjelje 😥)
    Rucak-pohani oslic
    Kile-zatrudnila sa 57, sad imam 55 kg.. jedem ko luda i topim se i bas sam si ispijena 😩
    Izgledam si ko bolesna 😩

Bela
    11. Siječanj 2018. 10:26

Jutrooo! Eto i kod nas spavanje nije bas kao sta je bilo...budi se svaka 3 h ako ne i cesce, i na sisi po sat vremena bude, cim je maknem trazi...a uspavljivanje nam je redovno od 20 h pa do 22 uz nekoliko spustanja i dizanja iz krevetica.

Bela
    11. Siječanj 2018. 10:30

I me i kod mene isto, kg i pol sam u plusu ali ne zelim da odu... muz mi kaze da sam se osusila prije bilo sve utegnuto ali vise nije..

kleaiva
    11. Siječanj 2018. 10:32

Curke kojima kg stoje...moguce je da ne jedete dovoljno a organizam u tom slucaju usporava metabolizam i cuva masti jer mu treba za proizvodnju mlijeka...(usporavanje metabolizma nikad nije dobro)
    pokusajte jesti vise i smanjiti mrvu ugljikohidrate da se i manje vode zadrzava u tijelu i puuuuno vode i nezasladenog caja piti. Naravno kretanje trebate ukljucit svakako...najvise zbog ubijanja dosade zbog koje nam dode da pojedemo sve sto ima redom😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Barbi13
    11. Siječanj 2018. 10:32

Jutro😘😘😘bolje da se nisam hvalila kako je odspavala😥😥😥i mene grlo i glava boli a muz ide radit,treba izdrzat do osam navecer😫😫

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    11. Siječanj 2018. 10:36

E da...i sad uz dojenje mozete umjesto ikakve dijete raditi CIKLIRANJE UGLJIKOHIDRATA.  Nece nikome nastetiti a mozete vrlo brzo gubiti masne naslage a sacuvati misice. 
    Takoder jos jedna stvar...vazno je i kako kombinirate namirnice u obrocima...znaci uvijek je bolje da izbjegavate u ustom obroku masti i ugljikohidrate zajedno. Dobro je kombinirati masti i proteine, ugljikohidrate i proteine. Rekla bih laicki masnije meso s nekim zelenim povrcem s masl uljem i salatom za prvu verzijua za drugu npr. riza i neko nemasno meso tiia bijelo pilece spremlhene na minimumu nasnoce ili oak jos bolje kuhano tko voli i moze.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Kiara19
    11. Siječanj 2018. 10:44

Kiki156

Jutro cure!
    Hvala na savjetima za kolica, pokusat cu opet u kosari a nemam pojma jel se moja isto moze nakosit, valjda moze… Hvala i za savjet za nosiljku, to mi je zadnje sto mi preostaje al prvo bi pokusala s kolicima… ako bas nikako nece htjeli idemo na nosiljku…
    E Sretna nam je neki dan stavljala slike za vjezbe bebe, a sad sam nasla iste na netu pa evo link koga zanima:
    https://www.littledotapp.com/hr/2016/11/25/razvojna-gimnastika-baby-fitness/

Mi isto imamo probleme s kolicima. Jednostavno se u kosari ne voli voziti. Ja sam citala da je kod dosta bebaca tako bas zbog kosare. Dok se krenu voziti u onom drugom nastavku za kolica  onda je bolje.

• sretna
    11. Siječanj 2018. 11:00

Ma na realni ne trebam mrsavit. Imam 57 kg na 170 cm. Al ipak opet zelim imat 55 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.