Ja si u toj zari nikad nist ne nadjem.. bas mi sve bezveze.. a cijene napuhane.
Meni je h&m i new yorker ok. Da se naci ok robe a nije preskupo.

Jedva cekam da idem P kupit robicu za krstenje 😁 al ja cu njega vise onako u sportsku eleganciju, ako nadem ono sto sam si zamislila 😊 a moram mu i brata sredit 😁

V je cvrsto idlucil da ovo popodne odspava na mami i odbijal je odlucno svaku drugu opciju pa se sad mazimo, tj. on spava na meni, a ja buljim u njega i topim se 😍
Zara ne krocim u nju, ko ciganscak, na crnoj listi ducana mi je.
C&a meni je isto dobar, pogotovo za dijecu, al eto, 8z iskustva kupujem isto vece jer mi se smanjila roba oprana na 40.
Mamisita ja sam V danas obukla sivi bodic sa plavim i zelenim dinosaurima i plave hlace iz lidlove pur kolekcije i dođe mm doma i veli "sto si ga obukla u štrumfa" 😣😅
Oblekica za po doma bodic i hlacice i to mi je 🔝🔝
Kad negdje idemo znam obuci tuticu onu bez rukava i dobre su mi jos trenirke bez kapuljaca. Majce ne oblacimo jer su skroz neprakticne i gubaju se.
A sad mu kupujem tuticu dugih rukava, malo deblju, koja se kopca od gora do dola, bez kapuljace i bez zatvaraca, da ima kad idemo na put, da ga ne tiska, ne guba se, a bude mu toplo.

url=https://lilypie.com]
Zara - potpisujem. Meni imaju lijepih haljina, znala sam naći na netu pa ju odem u dućan isprobat, ali nikad nisam bila zadovoljna, ili prekratke ili prozirna.
Duda - Samo da se pohvalim da je L sinoć zaspala s dudom. Doduše u pol 11, ali s dudom. Dobila je jučer u babinje aventove ultrasoft dude. Ja reko super probat ću s njima. Nakraju se toliko naljutila na to što joj hoću u sliti novu dudu da je iz protesta prihvatila staru. Aventovu, ali malo tvrđu. 😂😂😂 Ali ja sam baš bila ponosna na sebe i nju. Sita, premotana, vidim da joj se spava, ali se bori.. Odmah u kolijevku, nije čak ni bilo neke histerije... A i uz par buđenja, spavali smo do pol 11. 😍
Tjemenica - mislim da se nama javila tjemenica, ali samo na obrvama ima žute ljuskice koje sam istrljala trljačicom. Nema mi smisla kupovat mustelin šampon (a i sad više nemam di do utorka) jer je samo na obrvama... S čim da namažem? Uljem? Jel moguće da ostane samo na obrvama ili će se proširiti 😑
Hedge ja sam V namazala maslinovim i istrljala i dalhe perem mustelom i nista se ne siri. Ako ima na obrvama mislim da niti nebi se smijelo mustelom (il se varam?) Cisti joj redovito of samog pocetka i namazi poslje nekom kremicom, ovom za lice obicnom da malo regenerira kozu bakon trljanja i ne bi se smijelo ponoviti.
V je danas skuzil okretanje sa trbuha na leđa, vjezbamo na strunjaci i kako got ga namjestim on se zafrkne da padne pored strunjace, bas je smijesan😅

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji