V, i D je jucer plaaakaaaooo... bili smo kod frendova koji imaji psa i on je zalajao na mene da mu bacim igracku i uplasio se... i poceo plaaaakaaaat... + bio je preeeemoren... Sve je to ucinilo svoje...
Vodjenje djece sa sobom-pa nije da bas idemo svugdje ahahhaahhahhahahaha Al ovisi k

Sretan rodendan Barbs i sve najbolje!! Violeta tm takoder!
L je bio isti ja kad se rodio i inazad pola godine sve vise na tatu lici, a P na nikog ne lici 🤣 ja kazem da je on svoj covjek! 😅
Pupak ne cuvam ninod jednog ni drugog, meni se to gadi 😂🙈

* Al ovisi kako kada i GDJE... Mada i ja zelim malo se odmoriti.. Kuma.ima 14.rodjendan i idemo mi cure na pizzu a on ce biti doma... ako su family okupljenja NARAVNO da idemo... ili npr sad kad su ti blagdani ga svugdje nos

* Al ovisi kako kada i GDJE… Mada i ja zelim malo se odmoriti.. Kuma.ima 14.rodjendan i idemo mi cure na pizzu a on ce biti doma… ako su family okupljenja NARAVNO da idemo… ili npr sad kad su ti blagdani ga svugdje nos
*nosam sa sobom al muz nije odusevljen jer KAO ON JE MALI... glupost...
Mene je mama jucer pitala ako hocemo da ga oni cuvaju danas al mi se neda.. bit ce prilika. Svijet nece propasti ako ne idem nikud.. 😂😂😂
Al ne znam sta da UOPCE napravimo za veceru... boooo

Th, Sretna 😘 i ja kazem da D lici na sebe i svi: pa naaaaaraaaaavnooo.... Al se nadju komentirat i dalje 😂😂😂

Uspjela sam izdojit 125ml jeeeeeeè
To cu sad nosit sa sobom kad budemo islj sad do grada. Valjda se nece previse ohladit.
Ne da mi se izvlacit sish na ovu hladnocu 😂
9

To cu sad nosit sa sobom kad budemo islj sad do grada. Valjda se nece previse ohladit.
9
Ja uvijek kad negdje idem ponesem izdojeno. U početku sam koristila onu termo torbu za bočice, ali moja bi i ledeno pojela. Temperatura joj ne igra ulogu, kao niti koja je boca, sisač.... Jedino prvih par sekundi gleda i pokušava vući dok ne skuži...zna joj nekad curiti, ali to više mene stresira zbog štucanja nego nju...
9
Ja uvijek kad negdje idem ponesem izdojeno. U početku sam koristila onu termo torbu za bočice, ali moja bi i ledeno pojela. Temperatura joj ne igra ulogu, kao niti koja je boca, sisač…. Jedino prvih par sekundi gleda i pokušava vući dok ne skuži…zna joj nekad curiti, ali to više mene stresira zbog štucanja nego nju…
E hedge pa svaka cast!
Bas sam sad to htjela pitat! Vidis da je dobro sto si na ovom forumu 😊
Znaci moze biti malo hladno? Mislila sam stavit u torbu i zamotat sa tetrom i medju rezervnu robicu. Da ne bude bas smrznuto. Iako nije bas vani hladno i minus.. ima nekih 10+ stupnjeva.

Znaci Ema ima novu foru.. 😥
Sisa,ugrize,sisa,ugrize i tak stalno... vidim zvjezdice ( ne treba mi uopce ona kornjaca 😂😂😂)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji