Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Siječanj 2018. 12:44

dzenny

Mii dosli sa uzv kukica.. kukovi su nam supeer.. 😊 uhh jedna briga manje.. pitala sam danas doktoricu za oci i rekla je da je to sve normalno do 6mjeseca.. ii nas dvije smo danas sopingirale.. za A sam kupila samo 3 brezrukavna bodya.. vise nisam nista,jer od pon je robica u lidlu pa su mi tamo hlacice povoljnije,2 kom 5€ a body mi ne trebaju,jer 62-68 ima preko 20 kom.. a sad te vece brojeve ne usudim se kupiti,jer ne znam ka ce ih prerasti.. jer recimo 74 mozda joj bude trebao kratki rukav za ljeto a mozda dugi za ono pred kraj proljeca. Kako vi gledate na to??

Vrlo moguce da ce 74 trebat kratki rukav. Ja osobno ne volim kupovat toliko unaprijed kao treca sreca npr.  jer tko zna koji br ce nosit kada. Samo kad usporedujem svoja 2 decka...P vec sads nosi veci br nego L u njegovoj dobi

Suncokretica
    11. Siječanj 2018. 12:53

Mi svaki dan radimo onaj baby fitness i super su vježbice, više puta dnevno kad je dobre volje. Sve bolje joj ide i vidim pomake, sve bolje diže i drži glavu na trbuhu. 
    Hvala sretna!
    Jel moguće da se skok u razvoju manifestira sa pojačanom potrebom za snom? 
    Imam osjećaj da je moja stalno pospana, dan i noć. Druga je priča što ne može zaspati al nekako ni se brže umara nego prije ili su sad grčevi popustili pa joj daju da lakše živi. 
    Vidim da se jako mijenja u svim područjima ovih dana. 
    Ne znam bi li se trebala zabrinuti zbog te pospanosti? 

dzenny
    11. Siječanj 2018. 12:54

Sretna,bas zato ne uzimam prije.. recimo.rodila se u 9 mj pa sam znala 62-68 da ce joj sigurno trebati za zimu.. aa da nebi bilo super sad na ovim akcijama kupiti vise robice,naravno da bi,ali eto ja se ne usudi.. kod nas je.i baby centru 50%,pa sam joj kupila te brezrukavne,jer joj inace njih uvijek oblacim ispod bodya.. hahah mama sebi ulovila kaput koji je gledala na pocetku zime,ali nije bilo br i sad su na akciji bas jedan ostao i to moj br i hajd budi da ne kupis 😂😂

violeta1
    11. Siječanj 2018. 12:57

Barbs bebice treniraju mame 🤣 Ja smislila rucak, francuski krompir. 😊
    Panica ajmeee bas si mrsava...ja sam skoro duplo tebe 🤤🤤🤤🤤
    Buba_mara probaj pomoc, pokazi kako treba raditi. Ja svom pomazem u svemu i pokazem sta i kako, moram ga nauciti kako ce znati drugacije 😉
    Dzenny super za kukice 😊 ja mu uzmem i dugi rukav 74 jer realno trebat ce mu, nije bas ni svaki dan vruce preko ljeta. A ono procijenim sta i kako. 😉

Bela
    11. Siječanj 2018. 13:12

panica

Sad ja imam monolog, ali L spava kod taje na rukama, pa imam priliku,inace vas jedva uspujevam pratiti jer mi je vecinu dana na cucama, a dok cica ne smijem ni pricati ni po mobitelu prckati jer odmah prestane jesti
    Ruke u ustima,kod nas je to vec dugo i ja joj cesto ponudim i cicu i svaki put prihvati, da li i vasi tako?

Hehe, i kod nas takva situacija...prije joj nista nije odvlacilo paznju, sada sve. Cicu joj ne nudim kad je ruka u ustima jer je to stalno

Bela
    11. Siječanj 2018. 13:18

Violeta kakav je taj francuski krumpir? Fali mi ideja za rucak, stalno isto vrtim, sve nabrzaka.
    Velicine - i ja sam htjela sada na snizenjima kupiti nesto za ljeto i za jesen, ali pojma nemam koji br uzeti... bolje da ne kupim nista unaprijed nego da fulam br za sve sta kupim! 

barbs
    11. Siječanj 2018. 13:47

Klea, ja stvarno puno jedem hahahhahaa imam jedno 5-6 obroka dnevno...i trudim se kuhati dinstanu hranu naaajvise... maslinovo ulje najvise i koristim... zelenjava nam.je skoro svAki dan na meniu... vise ne znam.sto da jedemmmm..

barbs
    11. Siječanj 2018. 13:48

I mene zanima ti cikliranje ugljikohidrata??

barbs
    11. Siječanj 2018. 13:50

Sretna, imas pravo sto se robice tice... D jaaaakooo rasteeee... 
    V, treniraju mami zivce ahahahhaha
    I me, jaaaaoooo.... nadam se da te nece nesto pokositiii....  ohoooo... svekicaaaa is coming toooo toooowwwnnn 😂😂😂😂😂😶😂😂😂 Uuuu osliiiccccc PREFINO... bas sam neki dan gledala kataloge i mislila da si kupim 😍😍 nisam duuugooi jela...

barbs
    11. Siječanj 2018. 13:50

Trpanje rucica-iuuuu.... staaaalno..."svadjam" se s njime 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.