Ja sam s kumom bila u setnju... preeeeedivno je vrijeme... sat i pol se setale..
Mi svaki dan radimo onaj baby fitness i super su vježbice, više puta dnevno kad je dobre volje. Sve bolje joj ide i vidim pomake, sve bolje diže i drži glavu na trbuhu.
Hvala sretna!
Jel moguće da se skok u razvoju manifestira sa pojačanom potrebom za snom?
Imam osjećaj da je moja stalno pospana, dan i noć. Druga je priča što ne može zaspati al nekako ni se brže umara nego prije ili su sad grčevi popustili pa joj daju da lakše živi.
Vidim da se jako mijenja u svim područjima ovih dana.
Ne znam bi li se trebala zabrinuti zbog te pospanosti?
Mislim da smo mi isto u skoku i isto cesto zijeva i trlja oci i odmah zaspi na cici, ali se odmah u probudi kad joj ju izvucem, pa mislim da ti je to normalno.
Mi smo.na kraju isli se slikat za osobnu makar je vrijeme fuj, ali se tako fino zraka nadisao da je jos doma spavao skoro sat vremena u jaju 😂
Kile, nemam kada mislit o njima 😂😂😂
Robicu ni ja ne volim puno unaprijed kupovat
Nakon koliko dana bi se osip kod bebe triba povuc? Ima 7-8 lice, na usima i malo ispod vrata na prsima i ledjima joj je izbacio osip i nikako da skroz prodje... Na trenutke je skroz crveno a nekad se uopce ne vidi nego se samo pod rukom osjeti... Ne mogu skuzit od cega je...
Fino je vama,barbs.. mi danas kad smo dosli iz bolnice,bilo je tako divno vrijeme da nikako nismo isli u stan.. izvadila sam kolica iz auta i nas dvije produzile setati..
Pa i mn su danas privukli jedni body i razmisljam nesto,kako god i u sred ljeta ce joj trebati par bodya dugi rukava za one kisne dane.. ali ici cemo mi opet u trgovinu pa cu joj kupiti te body-e 74 i jos jedan paket brezrukavnih,ali 74 jer danas sam kupila 68,materijal extra..
Kleaiva- vidiš ima tu nešto s tim manje jedeš to će ti duže ostat kile.
Prvi pregled- ja sam dns bila kod ginekologice prvi put, krvarim još uvijek, slabo, ali već mi je 2x tako bilo slabo pa stalo na 2-3 dana pa opet krenuo potop... Ugl, sve je u redu, maternica se pročistila i vratila u prvobitno stanje, a kaže sa njoj to izgleda kao menga. Ja onak, ali dojim. Ona kaže, nema veze, sve je moguće. Dakle, 8.tjedana krvarenja i odmah gospodična. Nema odmora. 😣Inače na pregled smo išli mm, L i ja. I kad je L zaplakala dok sam bila na pregledu, mm ju je uzet i svi su ga hvaliti kako se odmah smirila i slično. Jako si je ponosan. 🙄
Nosić - L ima zaštopan nos, pa se stalno budi i teško ju podojim, pa smo cijelu noć vodiče borbu s tim. Na kraju sam zaspala pored nje na kutnoj, ali na onom L dijelu/kutu. Cijela sam pogrbljena i sve me boli. 😥
Sanjchi Ona ili opet šopingira ili ima goste. Da je nešto bilo, javila bi se? 😐
Barbs imamo istog slonica! 😊 I koja idilicna fotka iz setnje jaoooo! Kod nas je ruzno vrijeme...
Ako beba nece u kosaru mozete probati s as, mali od moje sogorice nikako nije htio u kosaru ali se volio voziti u as i gledati svijet.
Kile +1 koja mi ni ne smeta toliko koliko trbuh koji je ispupcen na donjem dijelu, i to nije samo salo (ima ga, al ne toliko) nego bas strsi misic. Moram na vjezbanje, samo ne znam kad jer Vito vec u 18 krece s pripremama za spava
Buba mara moj se isto mucio sa tim okretanjem, a onda je skuzil da se na prematalici (ima povisene krajeve) moze uhvatiti za stranicu i povuci. Kad se jedanput okrenul pomocu stranice dalje ide bez problema.
Violeta jel se tvoj okrece na obje strane?
Suncokretice neznam dal je to skok, ali mogu reci da vidim na V kako raste da se mijenja i mjenjaju mu se i potrebe. Tako ima faze kad vise spava, pa manje, pa zijeva, pa je skroz aktivan i sl. Ja to uzimam kao faze koje prolazi dok ne pocne stjecati neke navike i formirati se u osobu kakva ce biti.
Luce kako dugo ima osip? Mozda onaj trodnevni sto bude kod beba? V ga imao i nakon 3 dana nestao sam od sebe.
url=https://lilypie.com]
Vidim da ste pričale o veličinama, meni je ovo smjernica. Jer L se rodila s 3kg, pa ovo za sad prati školski. Naravno, nije svaka beba ista, nemreš očekivati da će ovako ko po špagi slijediti, ali evo čisto ako se netko pronađe. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji