Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    10. Siječanj 2018. 22:54

Belle i moj cica po noci svaka dva sata. Ako ostane sa mnom u krevetu u slucaju da zaspimo oboje budi se i cesce. Tvoj bar po danu spava. Ja sebe tucem nogom u guzicu kad zaspi prek dana. Obicno drijema dva tri puta po 10min. Rijetki su petki kad odspava 2 ili 3 sata.
    Kiki i ja teglim kosaru s 2kata jako uskog stubista s puno stepenica. Ali bar mi je baza kolica u prizemlju i nemam straha da ce mi ju netko drpit. MM je napravio kukice na kojima visi na zidu, a i u DE je zakon takav da nam to nitko nemre zabranit. Moj je isto imao fazu da se od 5-12tj nije volio vozit, tocno kako je imao jako izrazen refluks pa mu ocito n
    Taj lezeci polozaj nije odgovarao. Doduse ni sad ga nikad ne vozim vodoravno nego je kosara uvijek pod 30°, imamo tu mogucnost (Belle jel ti tako vozis L?). Tada sam ga samo nosila... kako se refuks smanjio opet se vozimo, samo mora prije voznje dobro podrignuti, inace mi se zbljucka 😫

kleaiva
    10. Siječanj 2018. 23:00

Kiki...ja ti idem u setnju u vrijeme dpavanja tako da odspava u kolicima😂
    Hedge…zato sam se ja uvijek vracala na posao nakon 6 mjeseci jer ne bi uspjeli pokrit troskove. Sad cu probati kad su povisili pa cemo vidjeti.
    Mamasita...iz Vrbovca kod zga...mi smo kupili kucu roh bau relativno povoljno imali smo nesto usparano, ostatak je digao muz , onda sam ja za uredenje digla drugi kredit nakon god dana. On na 10 god i ja na 10 god. Eto vec je proslo njemu 6 god a meni 5. Tesko je ali da se nekako. Jedino sto je kuca ogromna i ne treba nam tolika, ureden nam je stan od nekih 80 m2 u prizemlju...al glavno da smo u svome.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    11. Siječanj 2018. 01:08

Kiki, blaaaagooo ti se..
    D me.odlucio zaj*.. od 23:30 do 1 je bio budan... ja sam se htjela dici i u x navrata ici spavati u dnevni al muz radi i prehladjen je i stopalo ga boliiiii pa nisam htjela da se zaj*...
    v, neka si uzivala 😊 i zao mi je radi muza...
    Marijana, mi imamo isto podignuto u kosari... nikada ne.lezi 100%
    Klea, tako je... barem ste.na svome... btw. i ja idem vani kad mu je vrijeme spavanja 😂😂😂😂😂

Barkleys
    11. Siječanj 2018. 03:58

Marijana

Belle i moj cica po noci svaka dva sata. Ako ostane sa mnom u krevetu u slucaju da zaspimo oboje budi se i cesce. Tvoj bar po danu spava. Ja sebe tucem nogom u guzicu kad zaspi prek dana. Obicno drijema dva tri puta po 10min. Rijetki su petki kad odspava 2 ili 3 sata.
    Kiki i ja teglim kosaru s 2kata jako uskog stubista s puno stepenica. Ali bar mi je baza kolica u prizemlju i nemam straha da ce mi ju netko drpit. MM je napravio kukice na kojima visi na zidu, a i u DE je zakon takav da nam to nitko nemre zabranit. Moj je isto imao fazu da se od 5-12tj nije volio vozit, tocno kako je imao jako izrazen refluks pa mu ocito n
    Taj lezeci polozaj nije odgovarao. Doduse ni sad ga nikad ne vozim vodoravno nego je kosara uvijek pod 30°, imamo tu mogucnost (Belle jel ti tako vozis L?). Tada sam ga samo nosila… kako se refuks smanjio opet se vozimo, samo mora prije voznje dobro podrignuti, inace mi se zbljucka 😫

To i ja radim ali nema moja košara tu mogućnost nego sam stavila unutra dekicu do pola i onda tvrdi jastuk od onih starinskih jastuka za nošenje beba. Pod 30 stupnjeva je, kao i kolijevka u kojoj spava.💪👍

dzenny
    11. Siječanj 2018. 07:34

Jutro,cure.. 😊 ja i A vec na nogama.. spremamo se,pa u 8:30h imamo uzv kukica.. nadam se da ce sve biti ok.. A je proslu noc bila super.. zaspala u 21h i jutros se tek u 5h probudila za cicanje.. ii evo sad jede pa idemo.. poslije pregleda navratit cemo do dm i baby centra.. 😍

treca_sreca
    11. Siječanj 2018. 08:23

cure još uvijek ne hvatam :(
    žive smo ali na sto strana sam...napokon sam kupila sušilicu
    i poharala sve žive ključne baby dućane sad na završnom sniženju
    ali zato mi je to pojelo svo "slobodno vrijeme" zadnjih 4-5dana
    još ona zeza sa spavanjem lately, sinoć iza ponoć je tek odjavila se
    nadam se da ste svi dobro, tipkamo se uskoro....pokušat ću ne komentirat zaostatke (ka inače šta radim) jer bi monolog valjda bio preko 5 stranica

žena-majka-carica:)

mamika3
    11. Siječanj 2018. 08:36

Kiki156

Evo nas iz setnje. Opet nece u kolica 😒 Nadala sam se da ovih dana nije htio jer sam ga odvela vam kad je bio umoran pa da mozda zaspi, ali evo danas sam ga vodila nakon super popodnevnog spavanja, jeo je i presvukla sam ga, dakle namiren skroz, al nema sanse nece i nece biti u kolicima. Doduse vozim ga u autosjedalici jer mi ga je tako lakse iznjeti iz stana posto nemamo lift, a ramu drzim u autu pa na cesti sastavljam sve. Mozda bi u kosari bio bolji, al sumnjam…
    Nadam se da je ovo samo prolazna faza jer ako nece uopce htjeti u kolica poludit cu! Lako sad kad je zima, al sta kad dode proljece?? Pa necu biti u kuci cijeli dan!
    Pomozite cure, ima li koja kakav savjet ili iskustvo?

Forumasica imala isti problem,mala nikad nije bila u kolicima!Ali nikad....Ugolina na ljetnicama 2016!Tako da slobodno mozes nju pitat!A osobno ti preporucam,ako bas nikako ne upali ergo nosiljke!Jesu skupe,no bile bi ti spas ako ne uspije s kolicima!Sretno!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Belle84
    11. Siječanj 2018. 08:37

Marijana ja ga vozim vodoravno u kosari, imam Joolz Geo, mislis da mogu pod 30 stupnjeva? Nisam ni pokusavala iskreno, bas cu pogledat u uputama.
    Cure, kak ste vi s kilama? Ja sam izgubila od poroda sve i unazad dva tjedna natukla 3kg, ne jedem nista vise nego prije, jos i dojim pa bi ocekivala da cu gubit kile al ne, ja dobivam. Jos i secem s Lukom svaki dan sat vremena....Da nije mozda stitnjaca? Nikad prije nisam imala s njom problema al citam na netu da bi moglo bit to... 

Marijana12345
    11. Siječanj 2018. 08:43

Belle84

Marijana ja ga vozim vodoravno u kosari, imam Joolz Geo, mislis da mogu pod 30 stupnjeva? Nisam ni pokusavala iskreno, bas cu pogledat u uputama.
    Cure, kak ste vi s kilama? Ja sam izgubila od poroda sve i unazad dva tjedna natukla 3kg, ne jedem nista vise nego prije, jos i dojim pa bi ocekivala da cu gubit kile al ne, ja dobivam. Jos i secem s Lukom svaki dan sat vremena….Da nije mozda stitnjaca? Nikad prije nisam imala s njom problema al citam na netu da bi moglo bit to…

I ja imam Geo zato pitam. Imas sa svake strane dva okrugla gumba. Stisni ih skupa unutra i donji dio kosare stisni prema kosari za kupnju (prema dole). Ja isto nis ne mrsavim... uzas!

• sretna
    11. Siječanj 2018. 08:53

Jutro! Ako se  razvedri ici cu s P da ga slikaju za osobnu i jos neke sitnice obavit. Trenutno je oblacno i vlazno, bljak.
    Belle, ja sam izgubila sve kg i na kraju natukla 1.5 kg preko blagdana 😂 al tjesim se da cu to uz treninge brzo skinut, al u biti idem da se zategnem nazad  😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.