Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    31. Prosinac 2017. 04:55

Ovaj moj je tek u pola 5 dosao s feste 😏 al ce mu bit zabavno danas kad ga L.od 7 ujutro krene gnjavit. Tak mu i treba 😂😈 mozda se drzgi put sjeti da je tata i da ce.ga skupo kostat tulumarenje do jutra 😄

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 04:59

tak sam ja svomu pred misec dana kad je imao momačku (kum bio, inače ga ne bih pustila ) naslađivala se sutradan kad je krepavao, a ja mu lipo uvalila dicu i ajmo....sad kume plati, nosaj, dadiljaj....tak umoran od noćarenja:)) hehe

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    31. Prosinac 2017. 05:01

opet sam ubila 2 ure....digla se u 3 u wc pa onda ostanem nekad...valjda mi toliko fali "pol ure samoće" jer je prepuna kuća od 0 do 24 i nikad nemam mira i tišine....jer inače nisam NEspavalica, pa jedino tak mogu objasnit ovo svoje noćarenje po netu...
    odoh sad nazad u krpe da ne budem sutra prekrepana.

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    31. Prosinac 2017. 05:05

Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
    V spava ko anđelčić, a ja vec pola sata brojim zjake.😥

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    31. Prosinac 2017. 05:13

I ja brojim zjake😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    31. Prosinac 2017. 06:17

Hahahha. Vama se ne spava... Moja L glumi sovu od 5 ujutro. Smije se, guguče, a ja se ljuljam zatvorenih očiju pored nje.
    😂😂😂😂

luce <3
    31. Prosinac 2017. 06:51

Dena1009

Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.

Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁

• Dena1009
    31. Prosinac 2017. 07:00

luce <3

Dena1009

Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁

Al vi nama falite ☺☺❤
    Ponovit cemo sve zto treba, ko i inace, samo dođite🙃
    Eto ja tek neki dan skuzila da se roba c&a krci (dok sam sama probala), a ponavljaju cure jos od polovice trudnoce 😅

url=https://lilypie.com]

I_me
    31. Prosinac 2017. 08:14

Jutro! 
    E a di je Barbs? 
    Inace ako ne stigne preko dana pisat onda je nocu aktivna a nje nema..
    Ugl.. BARBS-sretan rodjenfan!😊
    I neciji miz isto ima.. srettno i njemu 😂
    Ova moja mala ima sat na guzici.. svako jutro u 8 se prikljuci 😂 sad papa i zaspat ce a mama ce uspjet popoit kavu u miru.
    Ps-muz mi je na godisnjem do 15og 😥😂
    I opet mi dolazi svekrova na par dana 😥

I_me
    31. Prosinac 2017. 08:19

Màslacak-preslatki su ti pacici 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI