Ovaj moj je tek u pola 5 dosao s feste 😏 al ce mu bit zabavno danas kad ga L.od 7 ujutro krene gnjavit. Tak mu i treba 😂😈 mozda se drzgi put sjeti da je tata i da ce.ga skupo kostat tulumarenje do jutra 😄

tak sam ja svomu pred misec dana kad je imao momačku (kum bio, inače ga ne bih pustila ) naslađivala se sutradan kad je krepavao, a ja mu lipo uvalila dicu i ajmo....sad kume plati, nosaj, dadiljaj....tak umoran od noćarenja:)) hehe

žena-majka-carica:)
opet sam ubila 2 ure....digla se u 3 u wc pa onda ostanem nekad...valjda mi toliko fali "pol ure samoće" jer je prepuna kuća od 0 do 24 i nikad nemam mira i tišine....jer inače nisam NEspavalica, pa jedino tak mogu objasnit ovo svoje noćarenje po netu...
odoh sad nazad u krpe da ne budem sutra prekrepana.

žena-majka-carica:)
Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
V spava ko anđelčić, a ja vec pola sata brojim zjake.😥

url=https://lilypie.com]
Hahahha. Vama se ne spava... Moja L glumi sovu od 5 ujutro. Smije se, guguče, a ja se ljuljam zatvorenih očiju pored nje.
😂😂😂😂
Trudnicki vidla sam i ja, al ne kuzim zasto su se cure odcijepile. Bezveze mi je tumbat iste teme na dva mijesta, a nemam ni vremena.
Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁

Pa ja vas recimo odnedavno citam i tu, al kad sam tek rodila vi ste se ode dobro raspisale i puno vas je i nisam mogla pohvatat zaostatke i komentirat sve, par puta kad sam i komentirala osjecala sam se ko padobranac, a tamo nas je ostalo samo par pa mi je lakse tamo pratit situaciju i aktivno sudjelovat 😁
Al vi nama falite ☺☺❤
Ponovit cemo sve zto treba, ko i inace, samo dođite🙃
Eto ja tek neki dan skuzila da se roba c&a krci (dok sam sama probala), a ponavljaju cure jos od polovice trudnoce 😅

url=https://lilypie.com]
Jutro!
E a di je Barbs?
Inace ako ne stigne preko dana pisat onda je nocu aktivna a nje nema..
Ugl.. BARBS-sretan rodjenfan!😊
I neciji miz isto ima.. srettno i njemu 😂
Ova moja mala ima sat na guzici.. svako jutro u 8 se prikljuci 😂 sad papa i zaspat ce a mama ce uspjet popoit kavu u miru.
Ps-muz mi je na godisnjem do 15og 😥😂
I opet mi dolazi svekrova na par dana 😥

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji