Ljudi, jel iko ima neki ovakav slican grijac? Posudila mi ga jedna cura bez uputa, jel u to ide voda prvo patek onda boca???
Muz je otisao sa svekicem na operaciju (vaditi madeze) a jucer ga je prehlada strefila.. pogodite??
i sad cekam da LITTLE BOSS zaspiii da mogu popit kavu i marendat… od 9 pokusavam 😂😂😂
Muski na 36.8 umiru😂😂😂😂😂😂😂a kad je temp pisu oporuku😂😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I me, isao je u bolnicu.... u mormarickoj al mi imamo veze pa njega je ubacila ona patronazna sestra koja nam je u rodu al na pregled je isao pvt jer bi se isto nacekao...
Muz je otisao sa svekicem na operaciju (vaditi madeze) a jucer ga je prehlada strefila.. pogodite??
i sad cekam da LITTLE BOSS zaspiii da mogu popit kavu i marendat… od 9 pokusavam 😂😂😂
Muski na 36.8 umiru😂😂😂😂😂😂😂a kad je temp pisu oporuku😂😂😂😂😂😂😂
HAHAHHAHA daaaa 😂😂😂😂😂
Bebushka, nazalost ne znam.. ja sam htjela aventovi kupiti polovnu da imaju oni koji ga cuvaju i ne znam stvarno kako to opcenito funkcijonira...
Muz je vec jucer krenuo dramiti za to vadjenje madeza (morat ce jednog i na peti vaditi!) i za tu prehladu hahahaha Jos mi je govorio: ti ne znas kako je to 😂😂😂😂😂😂😂😂
Nama danas 3 mjeseca
Vrijeme baš brzo prolazi. Moja Lea je sve veća i mijenja se iz dana u dan. Grčevi su nam u zadnje vrijeme (napokon) popustili. Još ih ima malo ujutro oko 6, kao da im je netko upalio alarm ali ide na bolje pa će valjda i to jednom stati. Bilo je dosta jako i po cijele dane, ovo je sad podnošljivo.
Sad se borimo sa spavanjem i nervozom od nespavanja preko dana ali i za to vrijedi parola proći
Noćas je zaspala oko 9 i nije se probudila do 4! Ja sam bila u šoku ali očito joj se produžuje faza noćnog sna. Pojela i do 8 je spavala.
Po noći super kad se uspava ali preko dana nikako, umorna i nervozna pa ju nosi, tješi i nađi načine da makar malo odmori. Navečer zato ne može zaspati 1,5 h ali dobro, već sam navikla na to da će uspavljivanje trajati pa će se valjda i to s vremenom skraćivati...
Pozdrav od nas dvije
Financije istina je, svi se mucimo..ja sam prije par godina usla u minus zbog gluposti, kupnja robe, i jedva sam se izvukla, to je uzas, rekla sam nikad vise za neke gluparije ulazit u minus. Ne volim placanje na rate, na to nas popizdim kad muz spomene, vise sam tip, kolko imas tako kupujes (naravno i ja grijesim). Svekar i svekrva oni sve zivo kupuju na rate, da mogu i kruh bih (malo sale) pa je muz tako naucio ali eto u ovih 5g braka skuzio je neke druge stvari, aleluja. Kad sam ostala trudna, odmah smo poceli stavljat sa strane jer smo sve za malog placali gotovinom i moram pohvalit i muza i sebe, od kad smo vidjeli + na testu, promjenili smo se. Prije je bilo lako, mi bi se uvijek snasli nekako, a sad ipak imamo malo srce nase i moramo razmisljat unaprijed. Nadam se da cemo sve uspjeti u borbi s financijama uspjesno 😍 Ipak smo mi zene, majke i kraljice. 😍😍😍
Barbs ajme jadan muzek 😔😔 znam kako je to njemu velikiiii stres, dok bi mi to cas posla rijesili 😉 Moj danas ide kod doktora da mu ocita nalaz, ne valja mu ni krv ni mokraca i 2 dana mi je dramio kako ce on zavrsit u bolnici, i reko mi kako je i on moja beba i da se moram brinit o njemu, a ja samo na to znam ljubavi. 🤣🤣🤣 Eh ti muski. I moj ima mladeza 3 malo veca, to ga moram doslovno naterat da ide rijesit. 😁
Suncokretica sretna vam velika mjeseca. 😍😍😍 Leti vrijeme 😍😍😍
Hedgehog nisam probala ulje. Kako smo isli kod dermatologa to nam je dala i samo s tim mazemo. Iako moram rec da mu zna nekad onako kao krug bit suho. Trenutno ima na ruci i na prsima. I ja imam svake zime po rukama suhe krugove, iako se mazem bas svaki dan nakon tusiranja, ali opet imam. Jedne godine su bile bas jake i crvene i suhe ti krugovi u isla sam kod doktorice po neku kremu, ne sjecam se.
Ja odoh pocistit kucu, pod tus pa idemo u grad. Frendica, L i ja cemo po trgovinama a muz ide doktoru. Puse svima, citam vas navecer 😘😘😘😘
Suncokretice sretna vam tri mjeseca! 😚
Mene boli svaki misic, cak nisam ni znala za neke da postoje 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji