Jutro!
Mi potegli do 8🤗🤗
Sarma se kuha. ☕☕ na stolu🤗
Maslacaksuper kutak😄 Oces sama crtat?
Mi imamo naljepnice, nismo bas daroviti😏 Jucer je prvi put V primjetil naljepnicu i gledal u nju jedno vrijeme☺
Trakice
Mi spavali do 9! Svi!
Muz ce crtat,ja nemam te sposobnosti
Narucila sam Mickey i Minnie,i neke autice.
Meni muz danas skuhao..dok sam ja malog hranila.
Da vidite kako brmba! Brrrrrr kao da motor vozi!
A slinav do pola bodija..

juuutrooo 😘😘
Vidim, sve ste se naspavale. Mi bas i nismo, tj. barem ja 😂😂😂😂 Diego je zaspao oko 21 da bi se oko 21.30 nasao gundjati al ga nismo dizali. sam se uspavao. onda oko 20 do 1 pa oko 4 i nesto do 5.30 nista... frajer se posrao i nasao se brbljati ko da je podne pa smo ga promijenili i nazad na spavanje i do 8 i nesto dogurali i onda se opet nasao brbljati...
Tj dana je super spava i evo vec 2noci da se budi svaka 3h... inace bi se probudio oko 1-2 za prvo hranjenje i oko 5-6 za drugo i dogurali bi do 9cc... cak i kasnije

Maslacak, super kutak 😊
Mamisita, vadi mu palac 😂😂😂 tako i ja svaki put...
Sanjchi, D OOOOBOOOOZAAAAVAAAAA zvecku koju je dobio 😍😍😍😍
V, eeee bas tooo!!! Znaci do nedavno je nosio h&m br 56... iz lidla moze jos neke nositi br 50-56... jedino sada ova Pure collection je cudna... 62-68 mu je skoro pa na knap.... al iz c&a-a to obavezno 2 br vece moram... da moze iznosat jer ako ne nosi jednom dva put i vec moram pospremiti...
Inace smo dobili jako puno kompleta... al to sve majica + hlace Ja v

*Ja vise volim tute.. prakticnije su definitivno... ovako dok mu majicu obucem se PREZNOJIM a on se nazivcira jer nije miran nego mase rukama i nogama ko LUPKO iz BAMBIA 😂😂😂😂😂 i glavnom lijevo desno 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Trebali smo u setnju. Taman sam stavila susiti rucnike i vratim se u stan kad Diego spava... i sad moramo pricekati a u 14h smo na rucku kod mojih... Idem oprati sudje

P se posrao do vrata skoro tak da smo s njim direktno pod tus jutros 😂
Meni se robica iz c&a ne skuplja kao vama kak lricate niti mi je manja od h&m npr...nije mi jasno..ja obozavam robu iz c&a i ima mi bas relanr brojeve dok npr zara mi ide na jetra! Uzmem L u zari 2 donja dijela trenirke, isti broj, i na kasi skuzim da je jedan dio 6 cm kraci od drugog, wtf?! I stalno s njima takvi biseri..

Meni se iz c&a-a ne smanji pranjem ali ribica je manja 😂😶😂😂😂😂😂 mada volim njihovu robicu 😊😊😊😊 Do sada smo dobili hedan komplet iz Zare.... nisam mu jos probala...
Bome vam je bilo veselo ujutro, Sretna 😆😮😆😆😆

Jutro mame!
Maslacak super kutak 😍
Robica.. ja sam bas neki dan preslagala i gledala robicu sto joj malo,taman i veliko..
Imam grpu tutica novih novcatih sro kupljenih sto dobivenih i ne mogu joj oblacit jer ima te glzpe remencice. Lakse mi kad je u majici i tajicama..
Samo mi zao te robice sto nece moci nosit..
Trenutno ju oblacim u bodije kratkih rukava,majicu i tajice.
Imam cak 3 skafandera koja su joj velika ( 68 vel) a ne mogu joj ih obuci. Tj mogu obuc al ne mogu zakopcat.. nadam se kad skinemo remencice da cu ih obuc bar 2x.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji