Dena, obozavam kad misle da se zelimo igrati
Sretno, V, sutra😘😘
Kiki, eeeei meni bude krivo ali ponekad ne moguu......
Bela, ne kaslje… od onda je jednomSrecom.. al ga nosic xaj*
*zaj...
V, super slikicaaaa 😍😍😍
Kako sam se ja sad razveselila 🤗🤗 Salje mi seka sliku necakova crteza. Imali su u vrticu temu moja obitelj i on je nacrtal mamu, tatu, sebe i Viktora ❤❤Mi smo sad imali zestoku pobunu, oci krenule skupa, napravila flasu najeo se i sad svjerka ko da se upravo probudil. 😣😣
url=https://lilypie.com]
Trenutna situacija kod nas 😊😊
Misic mali 😍 Jel se sam okrece?
Violeta jel moze slika od one kreme za osjetljivu kozu sta si spomenula?
Da okrece se, vrti se kao loptica mala 😍
Evo prvo je losion i umirujuca kupka, a drugo je krema za lice. Kremu za lice evo vise od 2mj imamo, malo smo potrosili pa sam zavrnila gore, kad se bas malo stavlja na lice.
Losion nam je isto prvi jos, ali kupka vec 3 🤤 to ode najvise jer ide 2 cepa u vodu, a i znam kad ga brisem malo kapnem kupke jer ga ne kupam svaku vecer
Maslacak ja sam se s prvih dvoje vracala nakon 6 mj na posao i bilo mi je tesko😞 financije su glupa i gadna stvar...al sad malo bolje stojimo i povisili du naknadu za drugih 6 mjeseci pa cu bit god dana. Dobra je stvar sto mozemo iskoristit tih drugih 6 mjeseci do 8. godine zivota djeteta. Tako cu ti ja bit sad 7 mj za bebu...pa 2 mj preko ljeta prekid i godisnji pa od 9. mj koristit cu od prve curke 6 mjeseci...a onda ovisi kako bude s vrticem i to mozda produzim jos i jakovljevih 6 mj a preistalih 5 od Dore sacuvam dkupa s ostale jos 2 godine😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Losion nam je isto prvi jos, ali kupka vec 3 🤤 to ode najvise jer ide 2 cepa u vodu, a i znam kad ga brisem malo kapnem kupke jer ga ne kupam svaku vecer
Jesi možda probala ulje? Nama je ulje i kremu savjetovala pedijatrica zbog suhe kože, stalno se ljušti i guli. Nismo još ulje probali ali uvalila na je 5-6 promotivnih bočica. To da kapnem dok se kupamo?
Kiki - mi imamo sličan "osip" - ko mali prištići, ali po vratu, tamo gdje ima podbradak. To nam je pedijatrica rekla da kako ima suhu kožu, u tom pregibu se još dodatno iziritira i sve. Imamo kremu za to i povukla se.
Sortiraj odgovore
Najstariji