Mamasita ne znam sto te muci tako dugo, ali proci ce, mora...a ako ti je tako lakse, samo se zali ovdje, ispucaj sve sto te tisti. 😊
I bime ti jr veselo s prdenjem 😂
Mi naravno budni evo svakih sat i pol. Napinje se, prdi, place... i tako ukrug. Vise ni espumisan ne pomaze...izbacila sam cokoladu i mlijecne proizvode iz prehrane, vise ne znam sta bi...😔 imam osjecaj da cu se samo od umora srusit jedan dan
Mi naravno budni evo svakih sat i pol. Napinje se, prdi, place… i tako ukrug. Vise ni espumisan ne pomaze…izbacila sam cokoladu i mlijecne proizvode iz prehrane, vise ne znam sta bi…😔 imam osjecaj da cu se samo od umora srusit jedan dan
Od čokolade prde? Ajme. Ja sam odlučila dns totalnu detoksikaciju. Pa da vidim jel od moje hrane ili ne. Lakše mi je 1dan laganini nego da se pitam...
Mi naravno budni evo svakih sat i pol. Napinje se, prdi, place… i tako ukrug. Vise ni espumisan ne pomaze…izbacila sam cokoladu i mlijecne proizvode iz prehrane, vise ne znam sta bi…😔 imam osjecaj da cu se samo od umora srusit jedan dan
Ak te kaj tjesi, neces 😄nevjerojatno kako se organizam navikne na nespavanje. Evo ja vec skoro 4 godine ne spavam 😂😅😣
Jutro!
Nasa noc je prosla dobro, pocelo mu se spavati u 19:30, dala sam mu flasu i pokusala uspavati ali nista. Onda sam ga stavila u ljulju, pa se pokakal, premotala ga jos jednom i dalje je lezal u ljulji i igral se sve dok nije jednostavno zatvoril oci u 21, ja sam sjedila pokraj njega, gledala dr Hausa i mazila ga po glavi. Spaval je do pola 5, pa flasa i opet do 7.
I me po ovom clanku mi imamo izgleda fazu oko 4mj.
url=https://lilypie.com]
Ne znam sta ti reci osim da izdrzis! I kod nas je tako bilo do nekih 2 i pol mj, od onda spava nesto bolje...
Ako ga trbuh muci mozda zato ne spava
Sretna hvala ti, ne bi bas javno o tom ne zbog vas vec jer ovo moze citati tko god 😚😚Al proci ce i to…
Nisam znala da cokolada izaziva vjetrove, ja ju dost jedem a K prdi ko lud pa cu je probati smanjiti/izbacitu…
Ma znam, naravno. Ni ja ne bi javno o problemima, al pomaze smo ako se izjadas da si u bedu 😄
Jutro mamice ☕
Pitanjce, zna li netko koliko treba hrani koju ja pojedem da dođe do mlijeka i eventualno izazove reakciju kod bebe. Npr. ako sam jela tikvice za ručak jučer, danas da pratim jel sve u redu? Ili je već jučer bilo sve u redu? Znam da je netko spominjao da mlijeku i mliječnim proizvodima treba 2 tjedna da izađu u potpunosti iz organizma...
Nisam dobila nikakvu kremu za recept ali mi je pedijatrica preporučila ovu, kao jeftiniji varijantu aderme, ja sam htjela svejedno kupiti adermu ali je nije bilo. Pa sam ipak ovo. Ova košta 70tak kuna. Kasnije sam ju malo proguglala i stvarno, nisam samo ja oduševljena. Nama su se od nje povukli crveni prištići po vratu. I sredila nam je suhu kožu na uhu, samo se još malo ljušti... Ja sam prezadovoljna. 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji