Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    29. Prosinac 2017. 20:18

Frče uši*

url=https://lilypie.com]

• Kiara19
    29. Prosinac 2017. 20:31

Tako i moj stalno frce usi. Nisu jaķo klompava ali krecu biti 😁

Bela
    29. Prosinac 2017. 20:33

Dena c&a ima dosta manje brojeve, ne znam koji ti inace nosi ali mojoj su i dva broja vece dobre njihove.

I_me
    29. Prosinac 2017. 20:52

Ono kad napises ogroman post a nece ga poslat...

I_me
    29. Prosinac 2017. 20:56

Ugl.. bilo ujutro setst 2.5h. Sve je prespavala.. divan dan danas.. sunce i toplo 😆😊. I kak smo se vratile iz setnje spavala je 2x10 min.. danas joj neki ludi dan vjerovatno. U 3 sam krenula peglat, opeglala 3 majice i evo sve stoji nasred dnevne.. dobro da sam jest uspjela i sva sreca pa rucka ostalo od jucer... muza jps nema kuci,otisao radit u 8 i jos je na poslu.. lud on, luda ja..sad je zaspala... 

• Dena1009
    29. Prosinac 2017. 21:27

Bela

Dena c&aima dosta manje brojeve, ne znam koji ti inace nosi ali mojoj su i dva broja vece dobre njihove.

V je 62/68, sad vise 68 kupujem jer 62 prerasta vec. Tuticu trebam za mjesec dana pa onda mozda bolje 74 uzeti. Jos ako se krci ko pamuk njihov onda bi 68 moglo u startu biti knap.

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    29. Prosinac 2017. 21:52

Nece mi sliku stavit!

[OBRISANO] 29. Prosinac 2017. 21:59

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 29. Prosinac 2017. 21:59

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    29. Prosinac 2017. 22:54

Dena, kako si me nasmijala na komentar o Sretni 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Znaci, Diego je 15.12. bio dug 64,5cm... i Bodici i tutice iz c&a-a za sada nosi 68 s time da su mu skoro na knap pa radje uzmi od 74 na dalje... ja sam naisla na akcihu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI