Dena c&a ima dosta manje brojeve, ne znam koji ti inace nosi ali mojoj su i dva broja vece dobre njihove.

Ugl.. bilo ujutro setst 2.5h. Sve je prespavala.. divan dan danas.. sunce i toplo 😆😊. I kak smo se vratile iz setnje spavala je 2x10 min.. danas joj neki ludi dan vjerovatno. U 3 sam krenula peglat, opeglala 3 majice i evo sve stoji nasred dnevne.. dobro da sam jest uspjela i sva sreca pa rucka ostalo od jucer... muza jps nema kuci,otisao radit u 8 i jos je na poslu.. lud on, luda ja..sad je zaspala...

Dena c&aima dosta manje brojeve, ne znam koji ti inace nosi ali mojoj su i dva broja vece dobre njihove.
V je 62/68, sad vise 68 kupujem jer 62 prerasta vec. Tuticu trebam za mjesec dana pa onda mozda bolje 74 uzeti. Jos ako se krci ko pamuk njihov onda bi 68 moglo u startu biti knap.

url=https://lilypie.com]
Dena, kako si me nasmijala na komentar o Sretni 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Znaci, Diego je 15.12. bio dug 64,5cm... i Bodici i tutice iz c&a-a za sada nosi 68 s time da su mu skoro na knap pa radje uzmi od 74 na dalje... ja sam naisla na akcihu

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji