Nisam dobila nikakvu kremu za recept ali mi je pedijatrica preporučila ovu, kao jeftiniji varijantu aderme, ja sam htjela svejedno kupiti adermu ali je nije bilo. Pa sam ipak ovo. Ova košta 70tak kuna. Kasnije sam ju malo proguglala i stvarno, nisam samo ja oduševljena. Nama su se od nje povukli crveni prištići po vratu. I sredila nam je suhu kožu na uhu, samo se još malo ljušti… Ja sam prezadovoljna. 😁
Ovo gore je za Kiki.
Točno se vidi da sam tek guc kave popila. 😴
Mamisita problemi, problemi 😣 Bilo ih je i bit ce, al proci ce ko i sve u zivotu. Mislim da svatko ih ima, nadam se samo da nije zdravlje u pitanju, ostalo ce sve proci, a ti ces biti jos jaca i pametnija❤
Violeta ti si pisala za troskove. Ma mislim da je kod svih tako, samo neki pricaju o tome neki sute pa mislimo da im je super. Eto i kod nas nest lupka na autu i u servisu ovlastenom ga pregledali i nista ne nalaze, sad moguce da je amortizer, al opet nije sigurno. A jedan 2500kn + ugradnja, a ak se mjenjaju moraju se sva 4. Vec sam rekla da je mm kriv, svaki šum čuje na autu, da je do mene isli bi auomehanicaru jednom u 5g 😅 Al ajde, radimo veliku kilometrazu pa nije za igrati se.
url=https://lilypie.com]
Nisam dobila nikakvu kremu za recept ali mi je pedijatrica preporučila ovu, kao jeftiniji varijantu aderme, ja sam htjela svejedno kupiti adermu ali je nije bilo. Pa sam ipak ovo. Ova košta 70tak kuna. Kasnije sam ju malo proguglala i stvarno, nisam samo ja oduševljena. Nama su se od nje povukli crveni prištići po vratu. I sredila nam je suhu kožu na uhu, samo se još malo ljušti… Ja sam prezadovoljna. 😁
Mi im3amo od LR Posay lipikar kremu i isto nam je super!
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure😘kavica.P je spavala od 23 do 6 juhuuuuuu.......da nema muz Diners krepala bi😂😂😂moja placica nije velika a jos od petog mjeseca placam troskove auta i jos pet rata je ostalo😥😥😥drugacije ne bi mogla....Zivio Diners i njihove ogromneeee kamateeeee😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Juuutrooo 😘😘😘😘
D je zaspao oko 21:15... uz puno drame ahhaaha mislim, nije bilo drame al niiikaaakooo da zaspi hahahahhhahahaa
Dena, tako je, svi imamo probleme.. male... velike... financijske.. aaaa to je odrastanje 😂😂😂😂
Mamisita, nije mi dosadno 😂😂😂😂😂😂
Belle, zivjelo (ne)spavaaaaanjeee
Netko je pitao za hranu?? Pa mislim da reakciju odmah dobijes??? Tako je meni muzeva rodjakinja rekla...
Barbi, ahahH, peglaaNJEEEEE... diners je ok al kako kazes, velike su kamate... nemamo mi ali ima
*Diners ima moja mama i sveki, al mislim da ju koriste kriznim situacijam 😂😂😂😂😂
Klea, zar ti sa 3. nemas pravo na 3god??? I suuuupeeeer ako.se mogu naknadno iskoristiti preostali mj. 😊😊😊😊😊
Treca ja isto imam tiny love naper kupila ga za 400 kn polovni ko nov, jos mu je zanimljiv iako mu je skoro na knap
mi smo kupili za 450kn sa pt ukljucenom i nije mi zao jer da sam platila 850kn ili tu istu 950kb a da mali nije htio u nju bi plakala sto smo toliko dali ovako smo ustedili jer smo dobili novce da ju kupimo.. 😊
Mamisita, za kg e to sam cula da kod nekih nakon nekog vremena pocnu padati a kod drugih padne jako brzo nakon poroda..
Mene bole misici od jucerasnjeg kucnog treninga... sto ce biti u pon HAHAHAHAHAH
Muz je otisao sa svekicem na operaciju (vaditi madeze) a jucer ga je prehlada strefila.. pogodite??
Barbs gdje vadi madeze? U bolnici? Se dugo ceka? Naplacuju? Ja imam 2 koja bi trebala rijesit al mi mrsko do Pule.. a ne bi bas da me privatnici oderu
Sortiraj odgovore
Najstariji