Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    09. Siječanj 2018. 18:28

Meni je danas bas naporan dan. Preumorna sam, jedva sam cekala da muz dode doma. V opet nije htio u kolica nego ga moram nositi i gurati kolica ko konj. Krepala sam. 
    Barbs i V je poceo nesto kihati sad navecer, ne znam jel mu nesto smeta u nosu ili je prehladen. 😕

Bela
    09. Siječanj 2018. 18:29

Ljuljacka- nemam tu ali imam nesto slicno i jakooo malo mi stoji u njoj... takvu stvar je definitivno bolje uzeti polovnu jer ne znas ako ce ti posluziti.
    Barbs kako D? Jos kaslje?
    Povratak na posao meni na mom nije bas nesto tako da se ne veselim, a lijepo je biti kuci pogotovo kad imas bebicu.

Kiki156
    09. Siječanj 2018. 18:30

Luce aha, pa uzmi onda, lako im vratis ako nece htjeti. Mozda bude ok i zanimljivo

Kiki156
    09. Siječanj 2018. 18:35

Ja sam danas kad smo dosli iz "setnje"/guranja kolica i nosenja toliko bila nervozna sto je urlao da sam ga u jednom trenu onako nervozno pitala zasto places? Nisam se izderala al osjetila se nervoza u glasu i sad me pece savjest cijeli dan. 😭😭😭 Ne zelim gubit kontrolu samo zato jer dijete place... 

violeta1
    09. Siječanj 2018. 18:50

Kiki156

Ja sam danas kad smo dosli iz "setnje"/guranja kolica i nosenja toliko bila nervozna sto je urlao da sam ga u jednom trenu onako nervozno pitala zasto places? Nisam se izderala al osjetila se nervoza u glasu i sad me pece savjest cijeli dan. 😭😭😭 Ne zelim gubit kontrolu samo zato jer dijete place…

E to i mene najvise boli. Iako se tjesim da je to " normalno" kod nas svih mama.

violeta1
    09. Siječanj 2018. 18:52

Mi sutra idemo sami u trg centar dok nam tata ide na pregled, bas se veselim ali me i strah kako ce to bit. Jos nismo isli sami 😁 samo da ne provedem cijelo vrijeme u prostoru za bebe 😂😂😂😂
    Leon spava doslovno 20min, a budan bude 2 i pol sata, uzas... i stalno je okrenut na stomak danas i bas dugo glavu drzi..to mu je sad zanimljivo

violeta1
    09. Siječanj 2018. 18:53

Trenutna situacija kod nas 😊😊

• Dena1009
    09. Siječanj 2018. 18:58

Evo i nas. Noc je bila tako-tako, zbljuckal se pa sam ga presvlacila, a on je shvatil da se ja zelim igrati, pa je pocelo smijanje na sav glas i okretanje. Kad je konacno zaspao, probudio se 10 do 7 pa smo ustali. Od onda je zadrijemal jos 2 puta na pola sata. I sad eto 3. put spava.
    Mene cijeli dan glava zeza, osobito kad se sagnem i dizem, bas probada.
    Sretna super za frizuru i ka cu kad dođem doma kod svoje frizerke. 
    Puklo me na neku veliku promjenu, a uvijek zazalim kad odrezem kosu. Jel koja od vas napravila kakvu drasticnu promjenu nakon trudnoce?
    Mamisita ujutro sam stavljala Viktorovu robu na pranje i idem vidim dal imam maramice za boju, kad odjednom skuzim da nisam ja pofarbala nego ti 😅😅
    Eto, 3. spavanje trajalo cijelih 20min. 

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    09. Siječanj 2018. 19:06

violeta1

Trenutna situacija kod nas 😊😊

Misic mali 😍 Jel se sam okrece?
    Violeta jel moze slika od one kreme za osjetljivu kozu sta si spomenula? 

url=https://lilypie.com]

barbs
    09. Siječanj 2018. 19:17

I meni ona ljulja izgleda fora (ona koju je Luce stavila) al stvaaarnooo kosta..neki ce prijatelji kupit to za svoju bebu... malo previse para po meni, pogotovo ako se bebi ne bude svidjalo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.