Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    09. Siječanj 2018. 17:24

treca_sreca

cure, 20str zaostajem, ne stizem niš
    samo imam pitanje za barbs i I-me
    jel koristite još uvik intenzivno onaj tinylove rocker napper ljulju
    ili je to sad im prestalo bit "in"
    pitam jer imam priliku za 350kn ju uzet ali mislim da kasnimo koji mjesec…pa mi glupo i toliko love dat ako joj neće bit zanimljiva
    ne znam ni sama
    ajte pliz kako je kod vas?
    thanks

Ja kaskam i s vise od 20 str
    Mi imamo..i koristimo jos naper. Uglavnom vise nije toliko zanimljiv jer nema mjesta koliko je velik..stoji kod mame..pa nam tamo posluzi,al nece jos dugo
    A ima ti onaj polusjedeci polozaj..pa ako voli tako bit.

Maja 3
    09. Siječanj 2018. 17:26

Ja bi ovaj tjedan trebala ic na neki razgovor za posao,i najvjerojatnije dr tjedan pocet radit.
    Placem i tugujem..

I_me
    09. Siječanj 2018. 17:28

treca_sreca

cure, 20str zaostajem, ne stizem niš
    samo imam pitanje za barbs i I-me
    jel koristite još uvik intenzivno onaj tinylove rocker napper ljulju
    ili je to sad im prestalo bit "in"
    pitam jer imam priliku za 350kn ju uzet ali mislim da kasnimo koji mjesec…pa mi glupo i toliko love dat ako joj neće bit zanimljiva
    ne znam ni sama
    ajte pliz kako je kod vas?
    thanks

Koristim ju 90% vremena. Uziva u njoj.. mlati one igracke sto vise ko prava. Mislim da u biti tek sad bas uziva u njoj.

I_me
    09. Siječanj 2018. 17:31

Maslacak31

Ja bi ovaj tjedan trebala ic na neki razgovor za posao,i najvjerojatnije dr tjedan pocet radit.
    Placem i tugujem..

Sta vec? 😥😦
    Kak to brzo prolazi.. bas sam neki dan rekla muzu jedva cekam nazad na posao..  al brzo me proslo 😂😂😂😂

Maja 3
    09. Siječanj 2018. 17:46

Luka ce u subotu napuniti 6 mjeseci..
    I sva sam bila happy do sad...a vec smo se sve dogovorili muz i ja...i s obzirom da sam dobila otkaz kad sam s malom bila trudna..bit ce 3 godine kako ne radim..i zbilja mi treba malo civilizacije..al opet..

barbs
    09. Siječanj 2018. 17:53

Treca, svaaaaki dan koristin... unutra spava 😊😊😊 igra se i slicno 😊😊😊

violeta1
    09. Siječanj 2018. 17:57

Maslacak ajmeee vec radit... vjerujem da si sretma i tuzna. Ja ako ne nadem bolji posao ni iducu zimu necu ici radit, tek 2019g na proljece.

barbs
    09. Siječanj 2018. 17:58

Maslacak, uuuuu, steta ali shvacam te... ja da se meni pruza.prilika za staz (da znam da ce me ODMAH uzeti) isla bih, ali ovako mk ae ne isplati jer do 9.mj sam "placena", a da prekinem i cekam mi nema smisla jer bih bila dekint... a moze tvoj muz uzeti drugu polovicu porod

Kiki156
    09. Siječanj 2018. 18:17

Luce imam ja i nije sad bas odusevljen. Klinci od nasih kumova su htjeli biti u tome, kuma kaze da je dobila pol sata mira. V hoce ako je dobre volje pa se malo ljulja, imas i zvukova za pustiti, ali npr da ga to smiri kad place, ne smiri. Ako imas priliku uzeti povoljnije ili koja ti je vec kombinacija onda ok, al po meni ne vrijedi tih para (puni iznos). Ovako sto se on ljulja malo bi se ljuljao i u jeftinijim ljuljackama. Za tu lovu bi se dijete trebalo umiriti kad place, po meni. 

luce <3
    09. Siječanj 2018. 18:26

Kiki ma i meni je to puno dat za nesto sto ne koriste dugo, al prijatelji nam je nude na posudbu jer je njihov mali prerasta to... 
    Treca_sreca imamo i mi tu ležaljku moja nije bas odusevljena s njom, sve manje i manje trpi bit u njoj... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.