Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    09. Siječanj 2018. 13:45

Kika to je dermatitis, moj sin je imao nesta slicno i od kad koristimo aderma liniju za suhu i atiopicnu kozu super mu je. Ni nama pedijatrica nije davala uputnicu, vec smo mi trazili. Iako aderma se kupuje bez recepta pa mozes probati. Mi koristimo mlijeko za tijelo, umirujucu kupku za kupanje i kremu za lice.
    Barbs ajde dodaj me na fb pa se dog. Sanja Tomasicevic 😉 Ta sam ja. Sam pazi ima nas dvije. Nisam plava hehe

barbs
    09. Siječanj 2018. 13:47

Dzenny, opet cu i ja morat sjedeci hahahahaha oko 4-5 sam ga uzela da ga nahranim i do 8 smo spavali hagaha 

V, evooo sad cu 😁

barbs
    09. Siječanj 2018. 13:48

Hedge, super 😊 neka ste isli 😊

barbs
    09. Siječanj 2018. 13:54

dzenny
    09. Siječanj 2018. 13:59

Barbs,to je tesko 2-3noci dici se a poslije se naviknes i bez problema.. haha mislim da ce i kod mn biti situacija kao na ovoj zadnjoj slici.. 😂😂

luce <3
    09. Siječanj 2018. 14:47

Je li netko ima ovo? Prijatelji bam ovo nude pa me zanima jel vam vole bebe ovo i koliko ih drzite u tome? Ako neko ima iskustva s ovim

dzenny
    09. Siječanj 2018. 15:05

Luce,ja nemam,ali sam dosta pozitivno citala o tome.. iako ce ti bolje znati reci mama koja ima sa tim iskustva..
    Ne znam sta je sa mojom A danas,zaspala u 12h i jos uvijek spava 🙊

kleaiva
    09. Siječanj 2018. 15:52

Bokic curke!
    Bidim da ste tipkale o fejs grupama-ja sam bila u Chat grupa bebologija i neki dan su mi trolovi digli tlak da sam izasla...pun mi kufer rasprava o cjepivima i sl. Pa napises post a ono odmah paljba a nisu ni pricitale kak spada😂
    Inace ja sam Rosita Perez pa slobodno me dodate...to mi je ime zbog klinaca iz skole da me ne traze po fejsu😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    09. Siječanj 2018. 16:16

cure, 20str zaostajem, ne stizem niš
    samo imam pitanje za barbs i I-me
    jel koristite još uvik intenzivno onaj tinylove rocker napper ljulju
    ili je to sad im prestalo bit "in"
    pitam jer imam priliku za 350kn ju uzet ali mislim da kasnimo koji mjesec...pa mi glupo i toliko love dat ako joj neće bit zanimljiva
    ne znam ni sama
    ajte pliz kako je kod vas?
    thanks

žena-majka-carica:)

• sretna
    09. Siječanj 2018. 17:05

luce <3

Je li netko ima ovo? Prijatelji bam ovo nude pa me zanima jel vam vole bebe ovo i koliko ih drzite u tome? Ako neko ima iskustva s ovim

Nemam ju, ali mi izgleda kao predobra stvar i da ne kosta ko suho zlato, kupila bi je sigurno 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.