Sad citam za pelene i shvacam koliko smo različite!
Ja sam probala babylove, pampers PC, neke mislim Konzumove, Helen Harper i pampers new baby dry ili active baby dry! Naj naj bolje su mi pampers active baby dry, s ona tri kanalica, jedine koje nisu promocile su Helen Harper i pampers active baby dry, te pampersice stalno koristim, nikad bas nikad nisu promocile preko noci a ne mijenjam joj pelenu po noci! U jutro imam osjecaj da je teska 5 kg ali ne promoci i jos koristimo br 3 (od 5 do 9) kg a Una ima malo vise od 6 kg
Hej, hej 😊 bas ste se raspisale, čitam vas kasnije!
Mi smo bile u šetnji danas, vrijeme je prekrasno, ali Una je grozna, zadnjih 3-4 dana je staaaaalno nervozna, da bih ju nahranila moram ju dobro uspavati pa onda brzo na cicu, uzas, ima li netko sličnu situaciju? Skok u razvoju nebi trebao biti, u srijedu puni 4 mj! Iscrpila me totalno!
Nadam se da ste sve super i bebice isto! Pročitam kasnije sta se izdogađalo!
Pocela sam pisati sta trebam sve obaviti jer sve zaboravljam pa sam posumnjala na željezo, pocela ga piti pa cemo vidjeti mozda sta bude bolje!
Završavaju se radovi u prostoriji koju gradimo pa nas to veseli inace sam vec luda od cucaka i lupanja svekrva 😂😂
Aurora, to ti je mozda strajk dojenja ako nece budna jesti, mi smo to imale, po noci sve super, normalno jede, a po danu nikako osim isto ako uspije zaspat i ja sam ju znala nosati, drmuskati i onda joj u svemu tome uvaliti cicu dok ne skuzi, meni je to trajalo 2-3 dana, proguglaj si malo
Hej, hej 😊 bas ste se raspisale, čitam vas kasnije!
Mi smo bile u šetnji danas, vrijeme je prekrasno, ali Una je grozna, zadnjih 3-4 dana je staaaaalno nervozna, da bih ju nahranila moram ju dobro uspavati pa onda brzo na cicu, uzas, ima li netko sličnu situaciju? Skok u razvoju nebi trebao biti, u srijedu puni 4 mj! Iscrpila me totalno!
Nadam se da ste sve super i bebice isto! Pročitam kasnije sta se izdogađalo!
Pocela sam pisati sta trebam sve obaviti jer sve zaboravljam pa sam posumnjala na željezo, pocela ga piti pa cemo vidjeti mozda sta bude bolje!
Završavaju se radovi u prostoriji koju gradimo pa nas to veseli inace sam vec luda od cucaka i lupanja svekrva 😂😂Aurora, to ti je mozda strajk dojenja ako nece budna jesti, mi smo to imale, po noci sve super, normalno jede, a po danu nikako osim isto ako uspije zaspat i ja sam ju znala nosati, drmuskati i onda joj u svemu tome uvaliti cicu dok ne skuzi, meni je to trajalo 2-3 dana, proguglaj si malo
Ali sad bi ti mozda htjela ad, vecina djece u strajku hoce, moja nije htjela, pokusaj, ako se dobro sjecam ti si i htjela na ad prijeci
Mimy, dobro da si me podsjetila na kompoooot 😊😯😊😊😊😊😊
Ja sam dobila menguuuuu…Jucer skoro pa nista a danas curim ko slapovi Niagareeee… Jbt stavim Normal ulozak i napuni se u roku od 2h.. kad smo bili u setnji sam procurila…
A joooj... komaaa jesi i prije curila jako?
Ja sad citam vas a Leon u viperu, prica, melje i sav se zaslinavio hahahaha 😁😂😁
Mamasita suuuuler da su vam krstitke tako lijepo prosle 😊 nadam se da cemo dobit koju slikicu, bar torte ako ne karla 😁
Ja raskitila bor. Trebalo mi je skoro 2 sata! 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
A vi ste skoro sve dobile vjesticu ja jos nisam,valjda je sve u redu dolje🤔🤔🤔sretna jesi ti dobila?
Leptirica.com
Mamisita,super da je sve proslo😘😘
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji