Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    06. Siječanj 2018. 21:12

Mamasita lijepa je torta! 😊
    Barbi nisam jos dobila mengu, nadam se da ni necu jos duuuuvo, uopce mi ne fali 😂
    Marijana me znam od cega bi to mogao biti.iscjedak. ja od jucer imam iscjedak, ali samo povremeno, onako prozirno zuckasti, podsjeca me na iscjedak kad imam ovulaciju

• Dena1009
    06. Siječanj 2018. 21:23

Ja prijavljujem da nam je stigo petsic, eto, sad cemo i mi da se pravimo malo 😏😏
    Uglavnom, gleda i slusa al nije bas da ga uspavalo, a mozda da sam jos malo ostavila. Uglavnom 2 puta je odsviralo i onda mi se vise nije dalo dizati, a stavila sam ga na policu od prozora da mi ne vice pod uho. Nakon drugog puta sam mu jos malo šššššuškala pod uho i zaspal je. Makar, meni bi vise za dnevno spavanje trebalo, u zadnja par dana muku mucimo, umoran, a nikako da zaspi.

url=https://lilypie.com]

violeta1
    06. Siječanj 2018. 21:23

Marijana tako je bilo mojoj sestri. Ja nisam skuzila. 
    Mamasita bravo za malenog, svaka cast 😍😍 Bitno da je sve bilo lijepo i dobro proslo 💞

violeta1
    06. Siječanj 2018. 21:26

Dena ni meni L ne spava preko dana bas najbolje, max 45min. 
    Mengu nisam ni ja dobila. 
    Joj ja sam stalno gladnaa ajmee..bas mi ide to na k...! 😁😁😁😁😁😁 grrrr 😒😒😒😒

• Dena1009
    06. Siječanj 2018. 21:39

violeta1

Dena ni meni L ne spava preko dana bas najbolje, max 45min.
    Mengu nisam ni ja dobila.
    Joj ja sam stalno gladnaa ajmee..bas mi ide to na k…! 😁😁😁😁😁😁 grrrr 😒😒😒😒

Nama je tako od pocetka da malo spava, al u zadnje vrijeme tesko zaspi, a spava mu se. 

url=https://lilypie.com]

barbs
    06. Siječanj 2018. 22:24

WUHUUU
    Diego je nakon 3 veceri opet zaspao u uobicajeno vrijemeeeee... Inace, zaspao bi pred 22h...  A sad je eto malo prije 21h klonuo.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Barbiii, KUD ti se zuri s mengoooom??? UOPCE nije fora...
    Dzenny, eeee tako je bilo i meni s time da u 11.mj sam imala bolove kao i danas ali trajalo je 4 dana od kojih 2d ciscenje i 2D krvarenje.. zato ne znam da li je ono ciscenje ili menga.. kako god, frendica mi je rekla da je krvarila ko iz kabla i da vidjeti razliku i eto danas curiiiiimmmmm... 

barbs
    06. Siječanj 2018. 22:25

Nama Diego spava kako kada po danu... ponekad sve skupa 2,5h a danas je sve skupa 3,5-4h 

I_me
    06. Siječanj 2018. 22:32

Znaci.. igrala sam loto veceras i pogodila 4 broja 😂😂😂
    Prije sat vremena sam se otusirala i kosu oprala i rezem nokte na nogama i glupi pas zalaje i ja si nabijem skarice pod nokat! 
    Ne moram ni reci da jos uvijek vidim zvijezde i da mi u oku pulsira i mozak me boli.. a prst mi je koma.. ne mogu uopce stat na nogu

• Barbi13
    06. Siječanj 2018. 22:35

Barbs nije da mi se zuri al ipak sam ja zena u godinama a VGV nije bas neka zastita😂😂😂I me bravo za lotto💰💰

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    06. Siječanj 2018. 22:41

Ja sam danas konacno bez krvarenja ikakvog i nakon 2 sata setnje, usisavanja i svega jos tako da se nadam da se blizi kraj tome...bas mi se oduzilo to. Ginic mi je na godisnjem do 15. pa cu taman na kontrolu kad se vrati. Nadam se da je sve ok jer nam vec fali keks😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.