Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    06. Siječanj 2018. 15:31

Barbi13

Cure,muz mi je kupio vocne jogurte od jagoda je li mi to smijemo?

Ja jedem. Posebno baktiv 😊

• Dena1009
    06. Siječanj 2018. 15:38

sretna

Denamozes staviti sliku tih zutih pampersica? Kod nas njih nema pa me bas zanima. Mi koristimo premium care i bas to sto kazes, valjda bi se peleba prije raspukla nego promocila 😂

Kod nas nema premium care, al rekla je Marijana da su gotovo iste.

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    06. Siječanj 2018. 15:50

violeta1

Barbi13

Baktiv i ja volim,onda cu odmah smazat😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    06. Siječanj 2018. 15:50

Mi šta dobijemo od pelena koristimo jer stvarno često mijenjamo pelenu. Barem 1x po noći. Jer ima foru da po noći sisa, zaspe, probudi se prdne/pokaka i nastavi spavat (nekad), pa na sljedećem buđenju promijenim pelenu. I to mi je koma, i tijekom dana voli kakati nakon obroka, a kad pojede malo ipak moram pričekati da joj slegne mlijeko inače imamo fontanicu. A nevezano za to mijenjam joj ili ne pelenu, zbog tog kakanja nakon obroka se skroz razbudi. Tako da đaba mi što zaspe na sisi na 5 min. kad se razbudi ubrzo 🙄 

violeta1
    06. Siječanj 2018. 15:53

Evo nas u setnji.. vrijeme kao da nije zima.

violeta1
    06. Siječanj 2018. 15:53

Barbi13

violeta1

Barbi13

Baktiv i ja volim,onda cu odmah smazat😆😆😆

Samo navali. 😊 

Barkleys
    06. Siječanj 2018. 16:03

A što se tiče marka, pampers PC, lidlove, mullerove, babylove, violeta i neke iz spara. Nama je znalo često promakat ali sam skužila da je stvar veličine. Trenutno koristimo pc i te su mi definitivno najdraže.  Npr. Violeta je od 3 do 6, a pc od 2 do 5. Pa kad je L bila na 3kg baš su nam ove sve od 3kg bile velike i promakale. 

barbs
    06. Siječanj 2018. 16:47

Odlicno je vrijeme, Violeta 😊😊😊😊 Neka ste uzivali 😊😊😊😊
    mi smo npr pampersice dobilii i to sam se potrudila koristiti ih al toliko x su promocile da sam ih stavila.u kutiju i razmisljam sto s njima...
    V, nadam se da cemo kuma i ja ostati dobre unatoc svemu... 
    Sretna, pa super je sto mali i ti imte u isto vrijeme treninge 😊
    jooojj ko

barbs
    06. Siječanj 2018. 16:50

Mimy, dobro da si me podsjetila na kompoooot 😊😯😊😊😊😊😊
    Ja sam dobila menguuuuu...  Jucer skoro pa nista a danas curim ko slapovi Niagareeee... Jbt stavim Normal ulozak i napuni se u roku od 2h.. kad smo bili u setnji sam procurila...

Aurora1611
    06. Siječanj 2018. 17:46

Hej, hej 😊 bas ste se raspisale, čitam vas kasnije! 
    Mi smo bile u šetnji danas, vrijeme je prekrasno, ali Una je grozna, zadnjih 3-4 dana je staaaaalno nervozna, da bih ju nahranila moram ju dobro uspavati pa onda brzo na cicu, uzas, ima li netko sličnu situaciju? Skok u razvoju nebi trebao biti, u srijedu puni 4 mj! Iscrpila me totalno! 
    Nadam se da ste sve super i bebice isto! Pročitam kasnije sta se izdogađalo! 
    Pocela sam pisati sta trebam sve obaviti jer sve zaboravljam pa sam posumnjala na željezo, pocela ga piti pa cemo vidjeti mozda sta bude bolje! 
    Završavaju se radovi u prostoriji koju gradimo pa nas to veseli inace sam vec luda od cucaka i lupanja svekrva 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.