Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    07. Siječanj 2018. 04:39

Treca kako su ti rijetke bile kssice? Pa gustoca je onakva kakvu kasicu napravis. Ja nikad nisam radila tako rijetko nego onak normalne gustoce, da nije ni pregusto ni prerijetko...jedino ako si radila sa majcinim mlijekom onda nisi mogla dobit gustocu jer se te zitarice u majcinom mlijeku kao otope. Sjecam se da su to zene masovno pisale po forumu. A s AD mozes dobit gustocu koju god zelis

kleaiva
    07. Siječanj 2018. 07:13

Ja sam radila kasice na mom mlijeku i istina je da su jako rijetke i sto duze stoje to se vise razrijede😒 al eto i to je proslo. Poslije nisam nista miksala vec samo zdrobila vilicom a s nekih 7 mj su mi vec jeli komadice hrane kuhane doma...ako bi negdje isli kupila bih onda gotovu kasicu.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    07. Siječanj 2018. 07:14

Moja curka se nacicala i sad ona i muz spavaju a ja ne znam ni sama da se vratim u krevet ili da idem pit kavu u miru😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Dena1009
    07. Siječanj 2018. 08:42

Dobro jutro! Dorucak posluzen. 😅

i kod mene vjecita borba, jos malo odspavati ili popiti kavu u miru? 🤔
    Treca nama je to sa spavanjem pocelo unatrag nekoliko dana, probam prije, probam cekat do kraja ali nece i nece. Ovaj pets jos sprobavamo. Zaspi nakon 2-3 puta, al nakon nekog vremena  zaspi i bez toga. Probat cemo danas po danu.
    Mamisita super za krstenje, zna K da mora odspavati da dobro izgleda na slikama😎
    Sanjchi tocno takve imamo 2 paketa. Pogledat cu doma u Intersparu, tu ga nema.

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    07. Siječanj 2018. 10:09

Tko je ono nedavno pitao za mustelu i tjemenicu? Mi smo prvo imali malo na obrvama, ali sad se pojavila i na tjemenu. Jeste li prvo iščetkali tjeme, skinuli sve ljuskice, ja pokušavam ali ne ide mi baš sve dole. Hoće li se tjemenica povući ako ju perem mustelom a ne skinem sve ljuskice? 

• Dena1009
    07. Siječanj 2018. 10:44

Hedg ja sam primjetila cist na rubu kod čela u kosi, namazala maslinovim uljem i za 20min sam ocistila gazom kolko je islo i oprala mustelom. Od onda sam mu 3 dana za redom prala samo mustelom i nestalo je. 
    Okretanje V se okrece vecinoma na lijevu stranu, jel to uvijek tako da prvo okrecu na jednu ili je to sto mu je desna slabija? Pokusava ponekad i desno al jos neide, al onda odustane jer mu je lakse lijevo.

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    07. Siječanj 2018. 10:49

Dena ja sam do sad radila obrnuto. Prvo bi sa njenom četkom ili mokrom trljačicom istrljala a onda mazala uljem... Probat ću sad ovako. Hvalaaa. 

dzenny
    07. Siječanj 2018. 11:00

Tjemenica-u A se isto bila pojavila sa nekih mjesec dana.. i onda sam joj jednom dobro glavu namazala baby uljem i pustila da stane 1h.. onda je okupala i uzela njenu mekahnu cetku i stim joj dobro ocistila svee sto je imala na tjemenu.. bas sam pazila da nista ne ostane i od tad se nikad vise nije pojavila.. aa imala je malo i na obrvama i isto namazala uljem i pelenom to skinula i vise nema.. tako da smo to uspijeli srediti. 😉😉

• Bebushka
    07. Siječanj 2018. 11:18

Boook, samo da znate da smo zive, tlaka mi je tipkat na mob a na laptopu nisam bila...ne pamtim

• sretna
    07. Siječanj 2018. 12:58

Bebushka

Boook, samo da znate da smo zive, tlaka mi je tipkat na mob a na laptopu nisam bila…ne pamtim

Ajmeee koje srecice preslatke!! 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.