Panica hvala ti, budem probala s bocom jos sam joj kupila novu tommee tippee pa mozda i uspijemo 😂
Barbi ni ja jos nisam dobila a Una ce 4 mj sad
Ja raskitila bor. Trebalo mi je skoro 2 sata! 😂😂😂
AHAHHAHA
MENI 2 MIN HAHAHHAHAHHAHA
V, jesam da... bas puuunooo prv 2-3D...
Mamisita, uhuuuu, super je proslo i odlicna torta 😍😍😍😍 Okusi??
E sad mi je lakse ici cu u utorak kod ginicke na pregled😆😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita prekrasna je torta😍
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbi-sve ti je od zene do zene.. netko fobije menstruaciju odmah poslije poroda a netko nakon par mj, god i pol..
Ja ju necu dobit dugooo, bar god dana 😊 jer pijem tablete i uopce joj se ne veselim iako sam imala bezbolne i kratke i oskudne prije
Mamasita- znaci karlo je to odradio odlicno! Drago mi da sve super proslo 😊
Ideeeš Karlo. Svaka čast. Stvarno je to odradio ko gospodin. Budan na bitnim dijelovima, a na nebitnim štedi energiju i spava. 😂😂😂
Znaci bas volim na Hrt1 gledat ovu emisiju A strana, al kad vidim onog celavog tipa koji se fura na Urbana ne da mi se sere neg ono.. najradje bi uskocila u tv i lupila mu samarcinu da se skulira. Urbana kao glazbenika i umjetnika slusam i volim kako sam iz pelena izasla 😂😂😂
Ja jos nisam dobila mengu. Ponavljam pitanje od prije par dana: nakon svakog podoja mi se pojavi neki zuckasti iscjedak dole, jednom sam vidjela malo smeckastog. Ne znam jel to od kontrakcija koje osjecam dok mali doji. Jel ima neka jos takvo iskustvo?
Ja jos nisam dobila mengu. Ponavljam pitanje od prije par dana: nakon svakog podoja mi se pojavi neki zuckasti iscjedak dole, jednom sam vidjela malo smeckastog. Ne znam jel to od kontrakcija koje osjecam dok mali doji. Jel ima neka jos takvo iskustvo?
Ja sad tek vidjela ovo pitanje..
Ja sam bila na pregledu sa 6 tjedana gdje sam imala tekucine jos unutra, pa me narucila ponovo za mj dana. Eto neki dan bila ponovo.. znaci od 6 tj do novog pregleda stalno sam imala iscjedak zuckasti sa malo smeckastog i laaaagane boli dolje..rekla ginicka da je to ciscenje do kraja.. tekucine na pregledu vise nisam imala a i iscjedak je stao.
Torta je suuuper 😍😍
Mengu ni ja nisam jos dobila.. aa i ne mora mi zuriti.. 😂😂 maleni od kume ima 7 mjeseeci i ona jos nema menge.. iako sam se ja isto duuugo cistila poslije poroda.. mozda neka 2,5 mjeseca.. znaci krvari 2-3 dana skroz malo,pa stane,pa za 15 dana opet.. i sad se stabiliziralo..
Sortiraj odgovore
Najstariji