Barbs, L ima 4x tjedno trening, a dvorana do su moni treninzi u isto vrijeme od 18:00 - 18:45
P prdi cesto i smrdljivo sto god da pojedem 😂
Dena mozes staviti sliku tih zutih pampersica? Kod nas njih nema pa me bas zanima. Mi koristimo premium care i bas to sto kazes, valjda bi se peleba prije raspukla nego promocila 😂
Barbs super za spavanje, a tvoja kuma, isto tako je i moja, nasla decka i postala ufff...ali mozda tvoja bude bolja i nastavite koliko toliko se druziti. Za krstenje da ides prvo kod svecenika. Tako smo mi 😊 I bravo za treninge, i ja sam mislila, a ne znam dali da idem ili ne. Ide par zena iz sela u grad pa bi mi bilo lakse. Jos cu razmislit.
Suncokretica mi koristimo Violeta pelene. Nama super 😊
Danas sam narucila bazzinga nosiljku, napokonnn 😍😍😍 Stize za malo vise od mjesec dana nazalost, ali dobro. Nikako se nisam mogla odluciti, sta , koja, proucavala sam bas dugo hehe
Od pelena sam probala pampers, lidlove i clever, ali najbolje ispale Violeta. Iako ni lidlove ni clever nisu lose, al pampers nam propustao 😐
Koje pelene koristite za noć?
Mi smo dobili zelene pampersice i već par noći mi promocile. Ne znam dal ona više piski ili pelene ne mogu upiti. Prije smo imali violetine ili mullerove i bilo je ok, rijetko bi promocile.
Mullerove koristim stalno. Zelene pampersice( kad bi ih dobila) sam koristila samo preko dana jer sam ih cecse mjenjala a preko noci ako bi ih stavila bi promocile. Uzas pelene. Muller mi izdrze preko noci cca 6h, nisam ih duze ostavljala na njoj. Ne promoce.
Ja sam do sada koristila pampers zelene i premium care, i sad nedavno sam uzela violeta i super su mi za sada, bolje nego pampers... Pampers mi je smrdio nekako vise...
Mi smo do sad koristile pampersice premium care, lidlove i babylove. Pampers i lodlove mi ne valjaju i njih smo potrosili i nikad vise kupili, a babylove su mi super i njih koristimo, ne promacu ni po danu ni po noci.
Od poroda jedem bas sve normalno ko i do onda s tim pa pazim da jedem ipak malo vise juha, kompota, jogurta i tih vodenijih stvari i samo jednom sam primjetila da ju muci trbuscic. A najrade prducka i kaki kad se probudi i onda to bude simfonija
Cure,muz mi je kupio vocne jogurte od jagoda je li mi to smijemo?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji