I me...koji peh sa skaricama😰 koma!
Ja sam s prvom curkom dobila mengu tek nakon 8 mjeseci, s drugim nakon 4 mjeseca a sad cemo vidjeti. Cim duze bez nje tim bolje😂 i ovo ciscenje me ubija stalno...3 dana curim pa 2 ne i tako u krug.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Marijana, da li si bila na pregled poslije kod ginekologa? Mozda je zbilja kako kazu curr pstalo tekucine jer meni je moj na uzv prvo prokomentirao kako nemam zaostale tekucine.
Nakon toga je prokomentirao da je kod mene dole sve ko po loju i da mogu odmah na drugo. Bas sam se nasmijala😁 Ali veli da dosta zena se odlucuje za to. Ja se tom divim ali ja nisam tip osobe koji bi to mogao/zelio izdrzat. Polako i kako Bog da. Idem spavat curke. Nocka😊
Jesam bila sam i sve je bilo skolski, unutra sve cisto, sve po p.s.-u. Zanimljivo je da osjetim curkanje tog iscjetka kad i kontrakcije za vrijeme ili nakon dojenja. Da je ovulacija ne bi bilo svaki dan otkako sam prestala krvariti, a i vec bih dobila mengu. Ne svrbi nista ni ne pecka... hm.. bas cu nazvati ginicku.
Marijana, da li si bila na pregled poslije kod ginekologa? Mozda je zbilja kako kazu curr pstalo tekucine jer meni je moj na uzv prvo prokomentirao kako nemam zaostale tekucine.
Nakon toga je prokomentirao da je kod mene dole sve ko po loju i da mogu odmah na drugo. Bas sam se nasmijala😁 Ali veli da dosta zena se odlucuje za to. Ja se tom divim ali ja nisam tip osobe koji bi to mogao/zelio izdrzat. Polako i kako Bog da. Idem spavat curke. Nocka😊
Jesam bila sam i sve je bilo skolski, unutra sve cisto, sve po p.s.-u. Zanimljivo je da osjetim curkanje tog iscjetka kad i kontrakcije za vrijeme ili nakon dojenja. Da je ovulacija ne bi bilo svaki dan otkako sam prestala krvariti, a i vec bih dobila mengu. Ne svrbi nista ni ne pecka… hm.. bas cu nazvati ginicku.
Ti jos uvijek osjetis kontrakcije maternice? Ja to ne osjecam odaaavno. Jos dok sam se cistila sam prestala ih osjecat..mozda onda stvarno je os toga
Treca_sreca kad ti se bila osula to od mustelinog sampona jesi bila mazala s necim da brze prodje ili? Meni kad sam procitala sta si napisala palo na pamet da mi se nije mozda od toga osula, jer samni ja ispirala u kadici…
nisam mazala ni s čime jer sam odmah povezala od čeg je....kontam i kad npr s omekšivačem pretjeraš pa se bebi koža ospe, nema nikakvog smisla mazat s ičim....kemija joj se upila u kožu i izreagirala....povuklo se samo od sebe za par sati a ja sam ubuduće dobro pazila kako ražentajem i di.
žena-majka-carica:)
marijana ja imam još uvik (tu i tamo) obilan iscijedak....i to kako ti veliš, čini mi se da nakon dojenja baš nekad moram promijenit uložak....tako da logično m ito skroz zvuči, jer znam da kad se tek rodi, kažu da dojenje potiče kontakrcije i pospješuje čišćenje...ima tu nešto....ali kontrakcije sad više ne osjećam, samo iscijedak bude...
idem dalje čitat zaostatke, danas 5 sati bili u shoppingu (s njom ofkors, zbog dojenja) i niš nisam stigla osim tog.
Hej, hej 😊 bas ste se raspisale, čitam vas kasnije!
Mi smo bile u šetnji danas, vrijeme je prekrasno, ali Una je grozna, zadnjih 3-4 dana je staaaaalno nervozna, da bih ju nahranila moram ju dobro uspavati pa onda brzo na cicu, uzas, ima li netko sličnu situaciju? Skok u razvoju nebi trebao biti, u srijedu puni 4 mj! Iscrpila me totalno!
Nadam se da ste sve super i bebice isto! Pročitam kasnije sta se izdogađalo!
Pocela sam pisati sta trebam sve obaviti jer sve zaboravljam pa sam posumnjala na željezo, pocela ga piti pa cemo vidjeti mozda sta bude bolje!
Završavaju se radovi u prostoriji koju gradimo pa nas to veseli inace sam vec luda od cucaka i lupanja svekrva 😂😂Aurora, to ti je mozda strajk dojenja ako nece budna jesti, mi smo to imale, po noci sve super, normalno jede, a po danu nikako osim isto ako uspije zaspat i ja sam ju znala nosati, drmuskati i onda joj u svemu tome uvaliti cicu dok ne skuzi, meni je to trajalo 2-3 dana, proguglaj si malo
mi smo takvo ponašanje imali nekidan! ali sam povezala to s uvođenjem dudevaralice, koju prvih 3mj života nije htjela "ni čut" nipošto...a onda nekidan kad je otkrila da joj ipak paše, samo je htjela dudat i nije htjela papat siku po danu...ali prošlo ju je....idem sad zagooglat o "štrajku"...eto nisam ni znala da to postoji....Toma nikad nije štrajkao za cicanje taj je previše volio sisu.
Dena ni meni L ne spava preko dana bas najbolje, max 45min.
Mengu nisam ni ja dobila.
Joj ja sam stalno gladnaa ajmee..bas mi ide to na k…! 😁😁😁😁😁😁 grrrr 😒😒😒😒
Nama je tako od pocetka da malo spava, al u zadnje vrijeme tesko zaspi, a spava mu se.
nama isti problem ko Viktoru...spava joj se a muke ježeve za zaspat.
Uhvatila je bila neku foru da zaspi nakon SLpets gledanja/slušanja s bratom
ali brat otišao na izlet
i sad je opet ova 3 dana na čudu
znači nije bila čarolija (samo) u starlightpets-u nego i u bratu
a pitanje je kad se vrati za tjedan dana, hoće li joj opet bit to dovoljno dobro za uspavat se
ahh te bebe...taman pomisliš da si im "provalio rutinu" kad ono - jok!
mamisita - super da vam je Karlo surađivao, jao koji je to stres da sve ok prođe, makar zbog tog mi je drago da mi ne radimo krštenje....jedna briga manje.
menga - ni ja još nisam dobila.....s Tomom nisam dobila 5 godina....zato jer sam stavila Mirenu kad je imao nekih 4+ mjeseca (a dotad sam bila lišena M zbog dojenja) a da ju nisam stavila, pitanje je kad bih dobila, znam mame koje su dobile nakon par mj a neke tek nakon godinu...ovisi
sad bih volila možda da ju dobijem da mi je lakše pratit cikluse i plodne dane, mada planiram počet uskoro pit cerazette da sam "100%" sigurna (tj 99....ništa nije 100% )
žlica na silikonskoj bočici - ja sam tu stavljala ne smiksane stvari nego one prve prve dohrane tipa u mlijeko kad ubaciš malo žitarica jer to je baš jako rijetke teksture i još ako te beba mlatarajući rukicama udre (često) isprolivaš i ispljackaš sve okolo...s ovim je sve savšreno čisto i uredno, praktično mi se eto pokazalo. a voćne kašice i ostalo šta sam miksala ili kupovala sam davala običnom žlicom kasnije.
uh skoro dvi ure sam budna već, idem natrag u krpe da si ne ukradem previše odmora.
i popila sam litru vode sad dok sam surfala! Koliko ovo dojenje žeđ izaziva čovječeee
Meni je krvarenje trajalo točno 6.tjedana.i skroz je prestalo na par dana. sad mi je opet krenuo iscjedak i lagana sukrvica. Zovem cijeli tjedan ginekologicu da se naručim ali kod ove sestre uvijek zauzeto, ili se jednostavno ne javlja... ta drži telefon onako sa strane da ju nitko ne može dobiti... Jednom je jedna žena zvala ordinaciju do, da kaže našoj sestri da se javi više na telefon. A mislim nije mi daleko ali neda mi se s malom ići...
I me, uuuu, kojiii peeehhh Super za lotttooo 😊😊😊😊
Kontrakcija-dugo sam ih osjecala i odjednom je prestalo... majkemi, bilo me strah da je jos jedna beba unutra 😂😂
Treca, i Diego previse voli sisu unatic dudi 😂😂😂😂 ako je gladan ili bi se mazio, ne pomaze nista dud! 😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji