*Dobio a ne DOVIO i OBOZAVA ju 😂😂😂😂
Sad spava.
Ja sam marendala. Muz je isao kod none jesti kobasice.

Jutro cure!
Sanjchi znam da mi je prijateljica pricala prvi put kad je dobila iza poroda da je bilo jako bolno i obilno, poslije normalno...
Treca sretan rođ malom velikom decku...
Bebaci su preslatki u bozicnim opravicama, mi jednu normalnu fotku nismo uhvatili, sve mutne ili uplakane
I me i mi imamo kompletic slican, ja sam joj ga jedva navukla iako je veci, imat ce traume jadna
Sretna i mi smo dobili istoga, steta samo da dulje ne pjeva, jer bas joj se se sviđa melodija...morat cu je nauciti da si sama pritisne lopticu da joj svira

Meni ema spavala od 9 do 3 juhuuuu 6h u komadu pa se budila u 5,7 i u 9 ustale.
Barbs-i tvoj muz voli ratne filmove?? 😂😂 moj obozava..😥 pogotovo naci i hitlera 😂😂😂
Srijedom moramo gledat nat geo history kad su naci dokumentarci. Taj zna o 2 sv ratu sve.. i ide mi na zivce 😂

Bela, mi smo toliko "izmucili", jucdr ujutro maloga sa.slikanjem da je 10min kasnije klonuo
I me, HAHAHHAA, legenda... Ma voli on svakakve filmkve.... Jucer smo gledali o 2.svjetskom 😂😂😂 Neki Dankhan... tako nekako... A ja se uvijek bunim sta moramo gledati i na kraju mi vudr booombaaaa

Jutro cure!
Sanjchi znam da mi je prijateljica pricala prvi put kad je dobila iza poroda da je bilo jako bolno i obilno, poslije normalno…Treca sretan rođ malom velikom decku…
Bebaci su preslatki u bozicnim opravicama, mi jednu normalnu fotku nismo uhvatili, sve mutne ili uplakaneI me i mi imamo kompletic slican, ja sam joj ga jedva navukla iako je veci, imat ce traume jadna
Sretna i mi smo dobili istoga, steta samo da dulje ne pjeva, jer bas joj se se sviđa melodija…morat cu je nauciti da si sama pritisne lopticu da joj svira
Nas pjeva bas dugo. Jesi maknula sa demo moda?

*Bude bomba 😉
Idem se nasminkati dok D spava... Da kasnije ne zurimo... 😉

Dobar dan😘kod nas je kisa😥😥sutra idem u dm po ovcicu,super su mi ta svjetla nije skupa a imam i bodova dosta.........ajoj sanjchi uzas😨inace imam obilne i bolne😓😓Dena,V je super ispao kod bora😍srce malo😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji