Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    06. Siječanj 2018. 11:33

panica

violeta1

Joj cure evo i mene..nemam snage citat sta ste sve pisale, prenaporan dan 😔 Muz otisao oko 11h svirat, dosla frendica pa smo pravile lazanje, pa je bio svecenik kucu posvetit, Leon je danas nemoguc, place, cak je i vristo od bolova u jednom trenutku, cijelo vrijeme mi je na rukama bio, i sad navecer smo ostali sami i lijepo se najeo, isprdio i zaspo. Moguce da ga pupo bolio ja je plakao tako. Moji su bili popodne isto kod nas. Mama mi jutros oprala posteljinu i osusila u susilici odmah, zivjela susilica, mogla bi joj uzet 😂😂😂
    Frendica me pitala da joj budem vjencana kuma. Oko Uskrsa ce imati sudbeno, a nagodinu crkveno vjencanje jer je trudna i pristala sam odmah 😍😍 racunala sam na to da ce me pitat jer mi jos davno napomenila a i ja da sam dobila curicu pitala bih nju za krstenu kumu. Bas se radujemo i muz i ja 😍😍
    Leon spava, malo se javlja, ja odoh mal pospremat i u krpe.
    Violeta, ne znam da li inace konzumiras mlijecne proizvode i rajcicu, moguce da ga je od toga bolio trbuh, mi smo jucer jeli musaku u koju sam na cijelu protvu stavila samo 2 zlice vrhnja pa smo morale " voziti bicikl" da zrak izade iz nje, pa obrati malo paznju sta jedes kad ga boli trbuh, ja sad pocinjem pomalo

Panica - sad si mi dala razmišljati... Moja stalno prdi. Ali svaki dan prdi, prvo sam mislila da je do bočice jer se onda možda naguta zraka... Ali pazim i na to da je uspravna, da joj ne curi.. Ali možda je fakat do moje hrane. A opet, pa nemre ju baš napuhivat svaka namirnica. 🤔

panica
    06. Siječanj 2018. 11:42

Hedgehog

panica

violeta1

Joj cure evo i mene..nemam snage citat sta ste sve pisale, prenaporan dan 😔 Muz otisao oko 11h svirat, dosla frendica pa smo pravile lazanje, pa je bio svecenik kucu posvetit, Leon je danas nemoguc, place, cak je i vristo od bolova u jednom trenutku, cijelo vrijeme mi je na rukama bio, i sad navecer smo ostali sami i lijepo se najeo, isprdio i zaspo. Moguce da ga pupo bolio ja je plakao tako. Moji su bili popodne isto kod nas. Mama mi jutros oprala posteljinu i osusila u susilici odmah, zivjela susilica, mogla bi joj uzet 😂😂😂
    Frendica me pitala da joj budem vjencana kuma. Oko Uskrsa ce imati sudbeno, a nagodinu crkveno vjencanje jer je trudna i pristala sam odmah 😍😍 racunala sam na to da ce me pitat jer mi jos davno napomenila a i ja da sam dobila curicu pitala bih nju za krstenu kumu. Bas se radujemo i muz i ja 😍😍
    Leon spava, malo se javlja, ja odoh mal pospremat i u krpe.
    Violeta, ne znam da li inace konzumiras mlijecne proizvode i rajcicu, moguce da ga je od toga bolio trbuh, mi smo jucer jeli musaku u koju sam na cijelu protvu stavila samo 2 zlice vrhnja pa smo morale " voziti bicikl" da zrak izade iz nje, pa obrati malo paznju sta jedes kad ga boli trbuh, ja sad pocinjem pomalo

Panica - sad si mi dala razmišljati… Moja stalno prdi. Ali svaki dan prdi, prvo sam mislila da je do bočice jer se onda možda naguta zraka… Ali pazim i na to da je uspravna, da joj ne curi.. Ali možda je fakat do moje hrane. A opet, pa nemre ju baš napuhivat svaka namirnica. 🤔

Ja sam sad dugo jela samo krumpir, tijesto, meso i juhu, ali ne ni piletinu jer mi je kad god sam ju jela imala strasne grceve, sad kako je napunila 3 mjeseca i kao trebalo bi proci vrijeme grceva , a i njoj je stanje bolje pocinjem svakih par dana sa novom namirnicom, jer ne znam vise sta bih jela i iako unosim puno ugljikohidrata jako sam pala na tezini.

violeta1
    06. Siječanj 2018. 11:45

Panica da je, u pravu si, skuzila sam da od jaja i kiselog kupusa (u sarmi sam jela) smrdljivo prdi. A jedno vrijeme nisam jela jogurte ujutro i sve je bilo u redu i sad sam pocela i odmah zatvor i nije prdio, moguce da je od toga. Inace mlijeko svaki dan u kavi pijem, a nekad i casu mlijeka znam, ali to mu ne smeta. Moguce da je bas od jogurta. Ja bas sve jedem, osim mahunarki i graha. Samo nekad nesta izbacim, kao npr.jogurt, vise ne znam sto bih za dorucak jela, kruh mi se ne jede svaki dan, pa jogirt i musle, pa mlijeko i musle i tako..

violeta1
    06. Siječanj 2018. 11:49

Barbs je imati pravu kumu je blagoslov. Ja imam vjencanu kumu i njoj sam bila kuma, medutim pokazala je puno puta da nije vrijedna, i zadnje je bilo sto nije dosla L na krstenje, od tad ju nisam ni cula ni vidjela, ne trebaju mi takve osobe, a ja da budem glupa i dopustam da me se gaze. Sa ovom frendicom sam dobra 5godina i cim bude neki problem odma rijesavamo, jednom smo se posvadale i plakale ko kisa hehe obje 😊 Za sada stvarno smo jedna uz drugu bez obzira na sve u dobru i u zlu i nadam se da ce tako i biti. 😊
    Sanjchi mala frajerica, koji pogled 😍😍😍😍

violeta1
    06. Siječanj 2018. 11:50

Greske svi grijesimo i normalno je, samo treba bit pametan i izvuci najbolje iz pogresaka 😊😊 
    Kiki daaa prebrzo rastu i ja sam gledala slike ajmeee kaki je bio maliii ☺☺☺

Suncokretica
    06. Siječanj 2018. 11:58

Koje pelene koristite za noć? 
    Mi smo dobili zelene pampersice i već par noći mi promocile. Ne znam dal ona više piski ili pelene ne mogu upiti. Prije smo imali violetine ili mullerove i bilo je ok, rijetko bi promocile.

• Barbi13
    06. Siječanj 2018. 12:02

barbs

Sretna, hm da… menu je frendica preporucila da ne miksam nego gnjecim zlicom da se kasnije lakse privikne na krutu hranu??

Potpisujem

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    06. Siječanj 2018. 12:07

violeta1

Panica da je, u pravu si, skuzila sam da od jaja i kiselog kupusa (u sarmi sam jela) smrdljivo prdi. A jedno vrijeme nisam jela jogurte ujutro i sve je bilo u redu i sad sam pocela i odmah zatvor i nije prdio, moguce da je od toga. Inace mlijeko svaki dan u kavi pijem, a nekad i casu mlijeka znam, ali to mu ne smeta. Moguce da je bas od jogurta. Ja bas sve jedem, osim mahunarki i graha. Samo nekad nesta izbacim, kao npr.jogurt, vise ne znam sto bih za dorucak jela, kruh mi se ne jede svaki dan, pa jogirt i musle, pa mlijeko i musle i tako..

Tak i ja svako jutro. Više fakat nemam inspiracije...
    A što se te tvoje vjenčane kume, stvarno nemam komentara. Sjećam se da si to još prije pisala. Ma užas. Uvijek naletiš na bar jednu takvu u životu. 

• sretna
    06. Siječanj 2018. 12:30

Barbs, od ponedjeljka krecem na vjezbanje 4x tjedno. Ti isto startas od ponedjeljka?

barbs
    06. Siječanj 2018. 12:51

Sretna, daaaa 😊😊😊😊 Za sada 2x tjedno dok se ne uhodam i onda cu krenut 3x 😁😁😁😁😁😁 Pon i sri i onda pon sri i pet. Ide i moja kuma sa mnom 😊 Sto se kasica tice, tako je i moja frendica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.