Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Siječanj 2018. 12:53

P.S . 4X tj?? Super 😊😊😯😊 u koliko h ides?? 😊😊😊😊 Meni su od 17:50 do 18:50... Oni od 19h su mi prekasno zato za sada nazalost ne idem petkom.. al kad D malo naraste za mjesec dana-dva ici cu i petkom 😁😁😁😁😁😁😁 
    Ja sam primjetila da D prdi kad jedem spinat, zelje i slicno 😊😊😊😊😊😊😊😊

• Dena1009
    06. Siječanj 2018. 12:54

Mamisita cestitke na velikom danu i neka vam prođe nas kako ste zamislili😘
    Kiki da 4 velika, koja su itekako prebrzo dosla. I ja gledam fotke od pred 4 mj sa nostalgijom.
    Prva je rodila cura koja je selila u Svedsku (cini mi se), javila je da je sve dobro proslo, a nakon toga se nije vise javljala. 

url=https://lilypie.com]

barbs
    06. Siječanj 2018. 12:55

Suncokretice, od zelenih pampersica bi mi UVIJEK promocilo... ujutro-navecer... kad god.... mi koristimo BABY LOVE i sad sam primjetila da ce mi 4 postati male pa cu njih iskoristiti do kraja i noc staviti 4+ jer mi je frendica dala posto je mali dobivao osip od njoh

luce <3
    06. Siječanj 2018. 12:56

Karla cestitam na krstenju!!!
    Treca_sreca kad ti se bila osula to od mustelinog sampona jesi bila mazala s necim da brze prodje ili? Meni kad sam procitala sta si napisala palo na pamet da mi se nije mozda od toga osula, jer samni ja ispirala u kadici... 

barbs
    06. Siječanj 2018. 12:57

Mamisita, nisam pohvatala??? Zar je danas krstenje ili??? Cure?? Sto god da je, uzivaaaajteee 😘😘😘😘😘
    Mi se JOS nismo dogovorili za to krstenje niti kumove odabrali. Moramo prvo kod svecenika ili???
    Suncokretice, da nastavim ono gore jer mi je blokiralo... Uglavnom, imamo i 4 Violetine i te cu iskoristiti kad zavrsim s baby love jer su mu ok i onda nastavljam s baby love 😊
    Violeta, ni moji roditelji a ni muzevi si nisu ostali dobri sa kumovima

barbs
    06. Siječanj 2018. 12:59

Nadam se da kod mene nece biti taj slucaj mada se moja kuma jako promijenila otkad ima decka.. Odjednom nema vremena za mene, no, dobro... Nekj dan kad smo bile na pizzu spominjem da bi trebali dogovriti vece

barbs
    06. Siječanj 2018. 13:01

barbs

Nadam se da kod mene nece biti taj slucaj mada se moja kuma jako promijenila otkad ima decka.. Odjednom nema vremena za mene, no, dobro… Nekj dan kad smo bile na pizzu spominjem da bi trebali dogovriti vece

*veceru sa cijelom generacijom i ona mi je rekla nesto u smisli: pa ti ionako ne mozes nigdje! tebe muz ne pusta...
    mislim si, wtf?? nikad me nije ni pitala ako mozemo negdje ici jer je STALNO s deckom kad ne radi...

barbs
    06. Siječanj 2018. 13:02

A kuma sa frendici koju znam 5g i SVAKI san se cujemo.... steta sto zivi u D

barbs
    06. Siječanj 2018. 13:06

D je jucer spavao od 21:45 do 8:45 😂😂😂😂 da se razumijemo po noci sam ga uzela sebi i eto ostao do jutra... uopce se nije zalio... a ja sam sva slomljena.. zato ne volim spavati s njime... s jedne strane samo izvadis sisu i zaspes al s druge strane se naviknuuuu 

• Dena1009
    06. Siječanj 2018. 13:08

Prdenje moj V je na ad i prdi ko mali slon, a da ne pricam kak zna smrditi, bolje nego kakica 😱😱
    Uostalom, bolje da ae isprdi nego da ga muci. Ili sam u krivu?
    Suncokretice ma pampers zelene i narancaste promoce i po danu ak ih ne mjenjas svako malo. Al zute su mi zato zakon, V ih ima cijelu noc i nijednom nije promocila, nekad mi izgleda da bi prije se raspukla nego promocila. 
    Nego, Violeta pelene, kojima su slicne po velicini? Htijela bih probati kad budemo doma pa da znam kupiti. Mm ce me udaviti kad vidi da opet eksperimentiram sa pelenama. 😅

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.