Sretna, super je kad si bebe stvaraju ritam hranjenja.. Ja vec otprilike znam kad on jede pa se sve poremeti odjednom hahahaha al mozda sa kasicama krene na bolje 😁😁😁😁😁😁
Sanjchi, jadna L Brz oporavaaaak!! 😘😘😘😘 Danad ce biti koooooo nova 😊😊😊😊😊😊😊😊
Spava miiiiii seeeee
Sto se dohrane tice - NAJBOLJE je da svaka radi kako najbolje osjeca... Frendici nitko nije rekao MORAS krenuti sa 4mj.... NE SMIJES do 6.mj ... i eto, mali joj je super 😁😁😁😁😁😁
Hedge V vjezba zbog operacije, prva 2 tj kad beba radi prve pokrete on je lezal najvise, a i od same operacije je desna strana malo slabija. Pedica nas je poslala jer je sa 3mj imao jos onaj nagli trzaj ko sto bebe imaju, ma da je fizijatrica rekla da smo jako rano dosli, al meni je bolje tako nego da smo prekasno. Jer sad se vec vidi napredak, rekla je kak izgleda, jos do kraja mjeseca i nece vise trebati. Al radimo puno i doma.
Maslacak kako je L? Ima naznake zubicima ili je bila samo faza?
url=https://lilypie.com]
Maslacak, oprosti ako je glupo pitanje… ali kako to da ste krenuli sa 4mj sa dohranom? Nama je pedijatrica rekla da krenemo sa 4 ali ja sam svugdje procitala da je najbolje sa 6. Pa sad ne znam sto je najbolje.
Kiara,vec si mi postavila to pitanje,i vec sam ti odgovorila. Krenula smo s dohranom jer sam tako ja odlucila. A ti ist tako mozes slusat pedijatra,ili net sto pise. Odluka je tvoja. Jedni ce ti rec da krenes s 4 mjeseca,jedni s 6 mjeseci. Odluka je tvoja,necu te ja sad uvjeravat da krenes ili ne krenes s dohranom.
Ispricavam se, zaboravila sam 😚
Hedge V vjezba zbog operacije, prva 2 tj kad beba radi prve pokrete on je lezal najvise, a i od same operacije je desna strana malo slabija. Pedica nas je poslala jer je sa 3mj imao jos onaj nagli trzaj ko sto bebe imaju, ma da je fizijatrica rekla da smo jako rano dosli, al meni je bolje tako nego da smo prekasno. Jer sad se vec vidi napredak, rekla je kak izgleda, jos do kraja mjeseca i nece vise trebati. Al radimo puno i doma.
Joj da, ma zaboravila sam. Ma sve se to da izvježbati i nadoknaditi. Držim fige. Meni V na slikama izgleda baš medenom i na njemu se uopće ne vidi što je sve prošao. Ma ja jedva čekam sad drugi pregled da vidi jel ima kakvog napredka vezano za to izvijanje unatrag. Sinoć se baš izvijala jer je bila umorna. :(
Što se tiče dohrane, 4. ili 6.mjesec, to mi nekako ovisi o djetetu, ja sam mislila krenuti kad krenu zubi,ne znam kako funkcionira dojenje sa zubima... Ali zubici su mi nekako znak da se počne, ne odmah ali... 😨😨😨
Što se tiče dohrane, 4. ili 6.mjesec, to mi nekako ovisi o djetetu, ja sam mislila krenuti kad krenu zubi,ne znam kako funkcionira dojenje sa zubima… Ali zubici su mi nekako znak da se počne, ne odmah ali… 😨😨😨
Maloj od frendice je prvi zubic izasao tek s 10 mjeseci 😂 a od jedne frendice mali se rodio sa 2 zubica. Tak da, nemoj na to gledat kao na znak 😄
Juuutrooo 😘😘😘
D mi ne da mira da spavam od 4svako malo se komesa i budi i evo sad vec preko sat vremena nece spavat i pocastio me kakicom koja je strcala po stanu
DOHRANA-frendica je krenila s 4mj i to jednom tj da se mali navikne i to s vocem jer po novome je rekla da se povrcem pocinj
Hahahahahahha, meni se jednom L pokakala na prematalici do vrata, i primim ju da ju donesem pod lavabo jer je kao gotova. Drek. Naravno da se ta 3 m do kupaone pokakala još po meni, podu... A nakon pranja mi se popiškili po ruci... XD xD
Dena,iskreno neznam,i dalje je kenjkav sto nije uobicajeno za njega,i budi se po noci placuc da nije gladan,napipala nisam nista jos da je izaslo.
Hedgehog-mojoj maloj 1 zub izisao s 9 mjeseci,do tad je ona vec skoro sve jela.
Kiara,nisam htjela bit otresita,ali jednostavno ne volim ta pitanja zasto tako rano ili zasto tako kasno..
Mislim da je Hedgehog spominjala izvijanje unatrag, to je i moja radila dok je spavala na boku, sad vise zbog gaca za kukove ne moze spavati na boku pa ne znam bi li jos to radila… Sta je to nesto lose??
Nemam pojma. Koliko sam pročitala, može biti znak neuromotoričkih smetnji… Tj. Više manje sve bebe su to radile, ali s vremenom "zaborave" taj refleks, odnosno on se gubi… Čisto me zanimalo info. Jel nekome pedijatrica skrenula pozornost na to, imali neke vježbe za to i slično.
moj prvorođenac se izvijao jako....imao je distoni sindrom....tak oni zovu neuromotoričke smetnje ove ili one vrste...išli na vježbice cijelu prvu godinu.
Mala se isto zna nekad izvijat, ne previše ali zna....još čekamo na next pregledu da dr vidi jel treba fizijatru (nadam se da ne) ali eto da znaš da to može i ne mora niš značit....svakako bilo bi bolje da se NE izvija...
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji