Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 24. Prosinac 2017. 08:32

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    24. Prosinac 2017. 08:35

Mamasita i Dena umireeeeem 😂😂😂😂😂 ma jucer je bio totalno ispunjen dan, samo sam za ricak sjela 😂 isli smo kod mm.bake, pa sam pekla rolice od lisnatog, a danas za to miram skuhaz kremu od vanilije. Oprala kupaonu, ves, usisala. Napravila pastetu od tune za dorucak. Usisala stubiste, dolje baki obrisala orasinu po stanu i mislim da je to to 😃
    Violeta glupi komenzar zene! Sve da.imas i 200 kg koji klinac ima komentirat.
    Psic sveznalica ja bi prije njega nego ovcu. L se s njim bas dugo igrao. I inace ja plisance uopce nisam prala. 
    Nadam se da cemo danas stic po ovom suncu negdje prosetati svi 4 😊
    Navecer imamo u planu kuhano vino i sam u kuci 😊🎅🙆‍♀️

[OBRISANO] 24. Prosinac 2017. 08:46

[OBRISANO] 24. Prosinac 2017. 08:48

barbs
    24. Prosinac 2017. 09:13

JUUUTROOO 😘😘😘😘
    ja sam se.isto preporodila.. D je nakon tj dana spavao ok. Od 20.40 do 1.30cca pa so 4cca pa do 8 😍😍😍😍😍😎😎😎😎😎😎😎😎 JUUUPPPIII... Jedino sto me muz u 4 isto zbudio... dosao je u to vrijeme doma 😂😂😂😂 danas nece znati gdje mi je guzica a gdjr glava..
    Maslacak, D je nekih tj dana bio nepodnosljiv... po noci, naravno... a vec par dana da cmizdri kroz dan... jupppiii Muz je doma pa srecom ne moram sve sama raditi

barbs
    24. Prosinac 2017. 09:15

Stepforda mama Sretna  Jeste lude ahahahhaha
    Al Sretna, bome imaju pravo 😮😆😆😆 Svasta si napravila ahahahahha

barbs
    24. Prosinac 2017. 09:17

Sanjchi, muz ti ima pravo! Ja sam napravila 2 kolaca jer su jednostavna al ionako znam da ce mi ih mama puno dati 😂😂😂😂 Jer mislim da je rekla da je oko 5-6 vrsta kolaca napravila... Inace ih napravi po 15-16 😂😂😂😂😂 Al mi smo joj uvijek govorili da je luuuudaaaaaaa.... ugl donijet ce i sestricna i teta... nema smisla toliko muciti se kad na hranu se kolaci tjednima jedu

barbs
    24. Prosinac 2017. 09:19

Ja ovih dana ne kuham nista... MUAHAAHAHAHHAA... Danas rucak kod muzevih nonica.. Vecera kod.mojih... Rucak sutra kod sveki a u utorak cemo sigurno jos negdje ici... BLAZENP NE KUHANJE 😂😂😂😂

barbs
    24. Prosinac 2017. 09:20

Dena, mi cemo kod mojih tradicijonalno k'o i svake godine... al ne znam do kad cemo biti s obzirom da ce on sigurno biti lud jer ce htjeti spavati... 

barbs
    24. Prosinac 2017. 09:22

Da li vase bebice pokusavaju dici gornji dio tijela?? Ja sam to vec prije nekoliko dana kod Diega primjetila + istovremeno dize i noge 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI