Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    05. Siječanj 2018. 12:52

Sretna,hvala 😘😘

I_me
    05. Siječanj 2018. 12:54

Dzenny-jako je slatka 😊

Barkleys
    05. Siječanj 2018. 12:57

Alara 😍😍😍

• sretna
    05. Siječanj 2018. 13:00

Ja trazim ponude restorana za krstenje

Maja 3
    05. Siječanj 2018. 13:31

sretna

Mi smo za oboje imali u doceviti,prezadovoljna sam.
    Sad smo bili pod svarcom na krstenju,i tamo mi bolnicka hrana,sve neslano...a o juhi necu rec nista osim-bljak!

• sretna
    05. Siječanj 2018. 13:35

Maslacak31

sretna

Mi smo za oboje imali u doceviti,prezadovoljna sam.
    Sad smo bili pod svarcom na krstenju,i tamo mi bolnicka hrana,sve neslano…a o juhi necu rec nista osim-bljak!

Trazila sam kristal ponudu jer imaju kutak za klince sa onim dvorcem na napuhavanjem, kuhinjom, tepih za autoce i svasta jos. Dolcevitu ne bi, tamo mi je nekako atmosfera hladna. I lovacki sam trazila ponudu

dzenny
    05. Siječanj 2018. 13:43

I_me i hendgehog,hvala curee 😘😘

Maja 3
    05. Siječanj 2018. 13:46

Petric po meni ok,a kristal mi kao zatvor bez prozora
    A za dolcevitu,eto razliciti smo,meni se bas svidjelo sto imaju taj mali prostor uza sank,gdje se priredjuju takve stvari...a ne da imam 100 kvadrata i 35 ljudi..
    I mandic je ok po meni,bar je nekad bio,od lani nisam bila tamo.

Maja 3
    05. Siječanj 2018. 13:50

Dzenny,Alara je preslatka! Kako pozira! Mala manekenka!

• sretna
    05. Siječanj 2018. 13:53

Maslacak31

Petric po meni ok,a kristal mi kao zatvor bez prozora
    A za dolcevitu,eto razliciti smo,meni se bas svidjelo sto imaju taj mali prostor uza sank,gdje se priredjuju takve stvari…a ne da imam 100 kvadrata i 35 ljudi..
    I mandic je ok po meni,bar je nekad bio,od lani nisam bila tamo.

Imace ne bi razmisljala o kristalu, ali.bas zbog ovoga za klince mi je privlacan da nam.ne skacu po glavi od dosade. A sta se prostora tice, oni to pregrade 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.