Ne znam,ja sam ga kupila,nije bio skup a i lijepo mi vidketi na bebi.. 😉 tak da me nista ne kosta.. 😊
Mamsita,bravo za Karla.. 😘 ii A nije imala juce nikakvih komplikacija,jedino joj se sad crveni jedna pikica.. 🤔
I_me,i moja voli da se gleda u ogledalo.. i isto se smije sama sebi,jos kad se ja podjem s njom glupirat ispred ogledala.. (haha i da vam kazem,stari obicaj kaze da djeca ne smiju se gledati u ogledalo,mn kad su rekli nemoj je ispred ogledala,ne valja to maloj djeci,ja oplakala 😂😂😂)
Ii A je pocela,uzme za ciku,drzi je ii vuuucee 😂 pa jede,pa onda stisne sa desnima.. ajmemajkomila,sta ce biti kad dobiju zubice 🙊
Dena,iskreno neznam,i dalje je kenjkav sto nije uobicajeno za njega,i budi se po noci placuc da nije gladan,napipala nisam nista jos da je izaslo.
Hedgehog-mojoj maloj 1 zub izisao s 9 mjeseci,do tad je ona vec skoro sve jela.
Kiara,nisam htjela bit otresita,ali jednostavno ne volim ta pitanja zasto tako rano ili zasto tako kasno..
Ma mislila sam samo mozda imas kakav savjet kada je bolje. Ti imas puno vise iskustva. Znam da ce svatko sam odluciti naravno ali tu smo da pitamo 😊
Opet oboje spavaju u isto vrijeme! 😄😄
WUUUHUUU... 😊😊😊 I Diego sada spava... Inace, mi smo nadoknadili ona 2-3h sta po noci nisam spavala... do 10h smo spavali... Bili su i moji na kratko i sad moram malo stan srediti. Jucer sam bila kod frendice i decka na rockasu... i sas pauza do rockasa kume 😁😁😁😁😁
Mislim da me klima zeza.. na 25 je a ne grije nista..u stanu 20,21 stupanj 😥 a veliki servis bio u 9 mj.. 😤😤😤
Sretna-bravo za spavanje 😊
I me, bas i ja gledam klimu… u stanu 20-21° a na klimi 28 ° 😂😂😂😂
Sad sam zatvorila kupatilo i spavacu pa cu vidjet sta i kako 😥 mozda kao tikac toplije 😥 al sad moram palit grijalicu kad slapi idem promjenit pelenu u sobu 😂 ili da to sve donesem u dnevnu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji