Alara je predivna! 😍
Cure koje ste koristile mustelu za tjemenicu jeste glavu ispirale u kadici ili pod tusem? Hoce li smetati pjena na tijelu ako isperem u kadici?
Sad sam bila u setnji sa malom. Toliko sam ju ubundala da joj samo nos i oci vire 😂😂 gledala me zbinjeno kao mama sta mi radis. Vrijeme koma, jugo puse i sam sto kisa ne rokne al moraml malo na zrak
Alara je predlatka!
I me, dooobro si učinila... Ja ću isto sada ići jer je postao baš njorgutav...
Barbs,kiki i maslacak.. hvala cure 😘😘
Ii kod nas kisa samo sto nije.. A je danas malo drugacija od juce,samo spava i trazi da sam ja uz nju.. ii pocela je cesto da trazi cicu.. sad se pitam da li joj treba moja blizina zbog cjepljenja ili je mozda u pitanju skok ?? 😮
Iii naravno, zaspao je cim smo krenuli... mene je bilo strah ici ranije da me ne uhvati kisa al ajd.. imam kabanicu za kolica... 😁
Dzenny, moguce i jedno i drugo...
Sad sam bila u setnji sa malom. Toliko sam ju ubundala da joj samo nos i oci vire 😂😂 gledala me zbinjeno kao mama sta mi radis. Vrijeme koma, jugo puse i sam sto kisa ne rokne al moraml malo na zrak
Alara je predivna! 😍
Cure koje ste koristile mustelu za tjemenicu jeste glavu ispirale u kadici ili pod tusem? Hoce li smetati pjena na tijelu ako isperem u kadici?
Mi smo ispirali u kadici.
Vidim da se priča o kasicama. Mi ćemo sigurno početi ranije, mislim da ću rizine pahuljice početi s 4 mjeseca pa sve drugo pomalo. Nadam se da će prihvatiti. Moja jede sve kapi na žličicu i još mljacka poslije tak da mi se nekako čini da neće biti problema, samo joj daj da nije gladna inače je frka
Kiki mi isperemo u kadi a obično ju na kraju ja podignem malo u zrak a muž polije čistom vodom.
Moram pohvaliti tu mustelinu pjenu, u tjedan dana nam otišla sva tjemenica!
Mi se stvarno mučimo sa spavanjem preko dana. Preko noći super, malo teže zaspe al kad zaspe odspava po 12 h uz 2 hranjenja.
Al po danu koma a vrlo brzo se umori. Vidim da izgubi fokus, postane cendrava, kapci joj crveni a oči ko sova. Sve gleda okolo a u biti ne gleda ništa konkretno jer je preumorna.
Stavim ju na spavanje al teško uspije zaspati. Ne znam zašto a ima potrebu za 3 dnevna spavanja. Oko podneva ju stavim u klokanicu pa tu spava ko top 3-4 h i onda ništa opet do noći. A spava joj se.
Onda navečer uspavljivanje traje dugo jer je preumorna i nervozna.
Imate kakav savjet?
Ja se nadam da je to faza koja će proći...
Sortiraj odgovore
Najstariji