Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    05. Siječanj 2018. 14:46

Alara je predivna! 😍
    Cure koje ste koristile mustelu za tjemenicu jeste glavu ispirale u kadici ili pod tusem? Hoce li smetati pjena na tijelu ako isperem u kadici?

I_me
    05. Siječanj 2018. 14:48

Sad sam bila u setnji sa malom. Toliko sam ju ubundala da joj samo nos i oci vire 😂😂 gledala me zbinjeno kao mama sta mi radis. Vrijeme koma, jugo puse i sam sto kisa ne rokne al moraml malo na zrak

barbs
    05. Siječanj 2018. 14:49

Alara je predlatka! 
    I me, dooobro si učinila... Ja ću isto sada ići jer je postao baš njorgutav...

dzenny
    05. Siječanj 2018. 14:59

Barbs,kiki i maslacak.. hvala cure 😘😘 
    Ii kod nas kisa samo sto nije.. A je danas malo drugacija od juce,samo spava i trazi da sam ja uz nju.. ii pocela je cesto da trazi cicu.. sad se pitam da li joj treba moja blizina zbog cjepljenja ili je mozda u pitanju skok ?? 😮

barbs
    05. Siječanj 2018. 15:03

Iii naravno, zaspao je cim smo krenuli... mene je bilo strah ici ranije da me ne uhvati kisa al ajd.. imam kabanicu za kolica... 😁
    Dzenny, moguce i jedno i drugo... 

I_me
    05. Siječanj 2018. 15:19

Sad sam bila u setnji sa malom. Toliko sam ju ubundala da joj samo nos i oci vire 😂😂 gledala me zbinjeno kao mama sta mi radis. Vrijeme koma, jugo puse i sam sto kisa ne rokne al moraml malo na zrak

I_me
    05. Siječanj 2018. 15:20

Forum poludio hajahahahaha

• Kiara19
    05. Siječanj 2018. 15:33

Kiki156

Alara je predivna! 😍
    Cure koje ste koristile mustelu za tjemenicu jeste glavu ispirale u kadici ili pod tusem? Hoce li smetati pjena na tijelu ako isperem u kadici?

Mi smo ispirali u kadici.

Suncokretica
    05. Siječanj 2018. 15:55

Vidim da se priča o kasicama. Mi ćemo sigurno početi ranije, mislim da  ću rizine pahuljice početi s 4 mjeseca pa sve drugo pomalo. Nadam se da će prihvatiti. Moja jede sve kapi na žličicu i još mljacka poslije tak da mi se nekako čini da neće biti problema, samo joj daj da nije gladna inače je frka 
    Kiki mi isperemo u kadi a obično ju na kraju ja podignem malo u zrak a muž polije čistom vodom.
    Moram pohvaliti tu mustelinu pjenu, u tjedan dana nam otišla sva tjemenica!

Suncokretica
    05. Siječanj 2018. 16:01

Mi se stvarno mučimo sa spavanjem preko dana. Preko noći super, malo teže zaspe al kad zaspe odspava po 12 h uz 2 hranjenja. 
    Al po danu koma a vrlo brzo se umori. Vidim da izgubi fokus, postane cendrava, kapci joj crveni a oči ko sova. Sve gleda okolo a u biti ne gleda ništa konkretno jer je preumorna. 
    Stavim ju na spavanje al teško uspije zaspati. Ne znam zašto a ima potrebu za 3 dnevna spavanja. Oko podneva ju stavim u klokanicu pa tu spava ko top 3-4 h i onda ništa opet do noći. A spava joj se. 
    Onda navečer uspavljivanje traje dugo jer je preumorna i nervozna.
    Imate kakav savjet? 
    Ja se nadam da je to faza koja će proći... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.