Ja cu pitat pedicu i molit je za neki plan jer mi je muka od tih grupa. Sad ne valja ovo, pa je stetno ono, pa za par dana je to vec super, a ovo sta je valjalo sad opet ne valja. Muka mi je od tih sta imaju viska vremena pa proucavaju literaturu i sole pamet. Naravno da cu pruzat svom djetetu najbolje sto mogu, ali ono sto ja mislim da je za njega najbolje.
Maslacak pizza je super☺ Mi sutra nismo doma, a ispraznili smo zalihe pa cemo vjerojatno narucit pizzu. A ja ne volim cevape previse, zapravo, rijetko koji su mi dobri.
I da, kupil sam cilit i ocistila loj, hvala na savjetu 😗
url=https://lilypie.com]
Sretna, znaci, to se s mlijekom radi? I onda moze bit rjede pa da pije na flasu? Ili gusce pa da zlicon?
Sa mlijekom, da. Mozda.mozes i s vodom, nisam sigurna.
Mozes na flasicu, ma da sam ja za to da se.kasicr jedu.na zlicu, a na.flasu.iskljucivo mlijeko, voda, sta vec..
Vjerujem da se mogu te pahuljice pomijesati s npr kuhanom jabukom da dobis guscu teksturu... bezveze mi je "jest" ce kasice kroz flasicu, a i kakva to mora biti rupica? U suprotnom mora biti fakat rijetko... to je bzvz kad izmedju ide cika, izdojeno mlijeko ili AD.
Maslacak, oprosti ako je glupo pitanje... ali kako to da ste krenuli sa 4mj sa dohranom? Nama je pedijatrica rekla da krenemo sa 4 ali ja sam svugdje procitala da je najbolje sa 6. Pa sad ne znam sto je najbolje.
Sretna ovo tvoje mi se cini normalnim, kad pocnemo cu te jos izresetat pitanjima😉
Sanjchi tak je i kod nas bilo, vec iduci dan je bilo dobro, jedino moze biti sljedecih dana malo njonjava i imat potrebu za vise mazenja.
Nije to nista strasno, dobro dosle u klub vjezbaca🙂
url=https://lilypie.com]
Maslacak, oprosti ako je glupo pitanje… ali kako to da ste krenuli sa 4mj sa dohranom? Nama je pedijatrica rekla da krenemo sa 4 ali ja sam svugdje procitala da je najbolje sa 6. Pa sad ne znam sto je najbolje.
Kiara,vec si mi postavila to pitanje,i vec sam ti odgovorila. Krenula smo s dohranom jer sam tako ja odlucila. A ti ist tako mozes slusat pedijatra,ili net sto pise. Odluka je tvoja. Jedni ce ti rec da krenes s 4 mjeseca,jedni s 6 mjeseci. Odluka je tvoja,necu te ja sad uvjeravat da krenes ili ne krenes s dohranom.
Marijana mozes sve te pahuljice mijesat s vocem jer samo voce im.je prelagano i drzi ih sitim jako kratko.
Sanjchi a to rade zbog one fore da.dinete kao spava duze nocu jer ih to zasiti, al ja bi ooet onda.rsdije dala na zlicu pahuljice, rizu, sta god, pa nakon toga mlijeko. A sisac za flasicu za te kasice i je otvora u obliku "y"
Sanjchi - jadna L. Moja je jučer bila priljepak samo zbog vađenja krvi, baš me zanima kakva će tek biti nakon cijepljenja. Što se tiče vježbica, čitala sam da djeca koja idu na vježbe se na kraju pravilnije razvijaju nego druga djeca. Jer prate sve razvojne faze i ne preskaču ih. Tako da, držim fige za vježbe. Kako je pedijatrica uopće skužila to za kralježnicu?
Dena zašto ono vi morate na vježbe?
Marijanamozes sve te pahuljice mijesat s vocem jer samo voce im.je prelagano i drzi ih sitim jako kratko.
Sanjchi a to rade zbog one fore da.dinete kao spava duze nocu jer ih to zasiti, al ja bi ooet onda.rsdije dala na zlicu pahuljice, rizu, sta god, pa nakon toga mlijeko. A sisac za flasicu za te kasice i je otvora u obliku "y"
Hmmm moze biti da…ma ona meni OK spava😊 pa se necmo tako zafrkavat…bit ce na zlicu kad to krene😁znaci s 4 mj to moze? Bas kad napuni 4 mj
Mozes s 4 mj krenut, ako zelis naravno. Sigurno ce ti i pedijatrica na sljedecem pregledu reci vise o tome
Juuutrooo 😘😘😘
D mi ne da mira da spavam od 4 svako malo se komesa i budi i evo sad vec preko sat vremena nece spavat i pocastio me kakicom koja je strcala po stanu
DOHRANA-frendica je krenila s 4mj i to jednom tj da se mali navikne i to s vocem jer po novome je rekla da se povrcem pocinj
Juuutrooo 😘😘😘
D mi ne da mira da spavam od 4svako malo se komesa i budi i evo sad vec preko sat vremena nece spavat i pocastio me kakicom koja je strcala po stanu
DOHRANA-frendica je krenila s 4mj i to jednom tj da se mali navikne i to s vocem jer po novome je rekla da se povrcem pocinj
na krani recenice je trebao biti ???? Ugl rekla je da slobodno krenem... da je njoj pedica(imamo istu) rrkla da krene vec sa 5mj jer je ona stara skola.. bas me zanima sto ce nama reci 15.2.
Sortiraj odgovore
Najstariji