Jutro cure moj L je sinoc u ponoc zaspao i to jedvaaa i u 8h budan ali sad naravno spava jer mu je to malo sto je preko noci spavao. Muz je popizdio jer se mali dero/kreveljio hahaha a ja se smijem, nije ga dugo vidio takvog haha bas mi je bilo smjesno gledat ga, on opasan tajo a ja dobra mama 🤣 kaze on L joj gorit ces samo dok narastes a ja ee neces ti mog sina, mama ce ga cuvat 😁 Lijepo je kad si opusten a djete se krevelji 😁
Treca ajme Mila bas ne spava...naoruzaj se zivcima i proci ce.. tebi je jos teze nego nama iako si iskusnija. A za tog sto je zvonio ma budala nista drugo
Bubamara javi seee za psica ako zelis 😉 Cekam te danas da odlucis, ako ne onda saljem Trecoj 😊 150+pt 😉

Maslacak ma nema problema, nije frka 😉
Barbs i Diego zeza kao Leon i Mila hehe malci nasi ❤

Dobro jutro😘kavica.....treca,i mi imamo parlafon i to bude zvonjave od jutra do mraka i zvala naseg prijatelja majstora i on nam ga je smanjio😊zeznut skok u devetom tjednu bit ce mi veselo😥prekrasan je dan jos malo pa u setnju

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com

nije baš idealno, ali puno bolje od onog što sam sama radila... XD xD
nije baš idealno, ali puno bolje od onog što sam sama radila… XD xD
Hed,dobro ti je ispalo

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro!
Mi se sad probudile! 😂😂😂
Pribudila se u 5, jela i mala odspavala ( i ja sa njom do 15do 10. Sad se mazimo na krevetu.
Treca- mojoj E je normalan dan da ne spava vise od 2× po 15 min. Ne spava po danu nista, evo jucer je odspavala 2h pppodne,sokirana sam bila.

Oso kom..
Hedge super je! 😊
Moram sad usisat, spremit, svasta nesto.. divan dan je..sunce przi...sjedim na terasi, pijem kavu, ema si prica u njihaljci 😀 e da mi je svako jutro ovakvo jutro.

Jedino sto mi je kosa toliko masna da mozes na njoj peci meso i smrdim po kiselom mlijeku.. al nema veze, kad muz dodje operem se u miru, mislim da sam zasluzila dugiiii tus! 😂😂

Hvala cure na odgovorima za kremicu mislim da cu na kraju mustelu uzet :) treca sveznalicu je tvoj simunko ga je dobio na poklon od bakicu za Božić :) Al violeta hvala ipak :) kod nas je i dalje prekrasno vrime čekam da se šef probudi pa cemo u šetnju :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji