Dena,sretna vam 4 velika mjeseca 😍😍 ii bravo za djecaka.. 😘
Moja je jutros se cijepila oko 7:30,zaspala je oko 8h i spavala sveee do 13h.. nikako se nije budila.. kad se probudila bila je vesela kao i svaki dan.. tako da hB problema nismo imali.. jedino pikica na lijevoj nogoci joj se malo crveni.. ii onanje dobila 2 pikice,u svako bedro po jednu i popila rotavirus.. cijepila sam je i sa pnevmokoknim cjepivom.. 😊
Vidim da ste se raspisale o kasicama... Planira li koja krenuti sa onom dohranim gdje ne radite kasice nego dajete komadice hrane, npr. stapic mrkve, cijetic brokule...? Mislim da se to zove BLW metoda, odnosno beba voda dohrane.
Sve ste pozvane!🍕
Pizza ti je mrak 😁 pravis svoje tijesto?
Hvala. Da,sama radim tijesto.
Moja je jutros se cijepila oko 7:30,zaspala je oko 8h i spavala sveee do 13h.. nikako se nije budila.. kad se probudila bila je vesela kao i svaki dan.. tako da hB problema nismo imali.. jedino pikica na lijevoj nogoci joj se malo crveni.. ii onanje dobila 2 pikice,u svako bedro po jednu i popila rotavirus.. cijepila sam je i sa pnevmokoknim cjepivom.. 😊
Rotu je popila bez problema? Kak to uopće daju na špricu ili?
Maslacak, ja bi radije cevape,nisam od onih koji lude za pizzom 😉 svejedno,tvoja izgleda ukusno.. 😊
Rotu je popila bez problema? Kak to uopće daju na špricu ili?
Pa jee,na principu sprice je,samo staklena bocica je.. ii malo pomalo joj istiskiva u usta.. A je znala izbacivati vani ali sestrica bi se borila sa njom i vracala naxad u usta.. 😂😂 uglavno,nista strasno.. 😉
Mislim da je Hedgehog spominjala izvijanje unatrag, to je i moja radila dok je spavala na boku, sad vise zbog gaca za kukove ne moze spavati na boku pa ne znam bi li jos to radila… Sta je to nesto lose??
Nemam pojma. Koliko sam pročitala, može biti znak neuromotoričkih smetnji... Tj. Više manje sve bebe su to radile, ali s vremenom "zaborave" taj refleks, odnosno on se gubi... Čisto me zanimalo info. Jel nekome pedijatrica skrenula pozornost na to, imali neke vježbe za to i slično.
Sortiraj odgovore
Najstariji