Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    04. Siječanj 2018. 21:08

dzenny

Hedgehog

dzenny

Dena,sretna vam 4 velika mjeseca 😍😍 ii bravo za djecaka.. 😘
    Moja je jutros se cijepila oko 7:30,zaspala je oko 8h i spavala sveee do 13h.. nikako se nije budila.. kad se probudila bila je vesela kao i svaki dan.. tako da hB problema nismo imali.. jedino pikica na lijevoj nogoci joj se malo crveni.. ii onanje dobila 2 pikice,u svako bedro po jednu i popila rotavirus.. cijepila sam je i sa pnevmokoknim cjepivom.. 😊

Rotu je popila bez problema? Kak to uopće daju na špricu ili?

Pa jee,na principu sprice je,samo staklena bocica je.. ii malo pomalo joj istiskiva u usta.. A je znala izbacivati vani ali sestrica bi se borila sa njom i vracala naxad u usta.. 😂😂 uglavno,nista strasno.. 😉

A ti ju držiš? Hahahahahahha. Znači veselo, moja 5 kapi biogaje 3x ispljune i ja vraćam.  ili čak glumi da je progutala, kao ima zatvorena usta, pa ju recimo stavim u ljuljačku pa onda ispljune. Drago mi je da je sve dobro prošlo? 

Barkleys
    04. Siječanj 2018. 21:10

Mamasita - drago mi je što je sve dobro prošlo. Jesi pitala za ta pročišćena? E da, kako da se obučemo, jel su goli tada? Hlačice? Jel moramo skidati bodi?
    Maslačak - ajme, ja bi pizzu uuu. Radiš dostavuuu? 😂😂😂😂

Maja 3
    04. Siječanj 2018. 21:19

Kiara,mi papamo vec naveliko. Krenuli s 4 mj.
    Dzenny,naslo bi se i cevapa i pljeskavica u skrinji-toga uvijek imam kad klinci polude-brzinski rucak.
    Hedge,sory dostavljat jos nisam pocela.

• sretna
    04. Siječanj 2018. 21:21

Maslacak, sad sam glaaaaaadna! I imas pravo, ako me sjecanje sluzi lise da se te povrtbe griju, li kao sto sam napisala, njih nisam koristila, samo sam ih par kupila u pocetku i na kraju bacila pa sam zaboravila.
    Dena a imas raznis tih pahuljica u mulleru i dm-u. Mi smo krenuli s rizinim pahuljicama. Pa ima neke 7 vrsta zitarica pa proso itd. Zobene sam mu stavljala...to sam mijesala sa vocem. Od povrtnih sam svasta miksala. Ali pravilo je da novu namirnicu uvodis 2-3 dana i ako vidis da na nju nema reakcije onda mozea s tom namirnicom kombinirat novu opet 2-3 dana itd. Ako dajes bananu uvijek ju mijesaj sa npr kruskom da ne dode do zatvora. I taaaako. Ima tu svega, budemo to u toku rjesavale 😄😙

Maja 3
    04. Siječanj 2018. 21:31

Hhahhah,kako nam svima sline cure,kad netko drugi stavi neku sliku hrane..
    Ostala jedna i za sutra,nismo mogli pojest..pa da ne pecem bezveze

dzenny
    04. Siječanj 2018. 21:34

Hedgehog

dzenny

Hedgehog

dzenny

Dena,sretna vam 4 velika mjeseca 😍😍 ii bravo za djecaka.. 😘
    Moja je jutros se cijepila oko 7:30,zaspala je oko 8h i spavala sveee do 13h.. nikako se nije budila.. kad se probudila bila je vesela kao i svaki dan.. tako da hB problema nismo imali.. jedino pikica na lijevoj nogoci joj se malo crveni.. ii onanje dobila 2 pikice,u svako bedro po jednu i popila rotavirus.. cijepila sam je i sa pnevmokoknim cjepivom.. 😊

Rotu je popila bez problema? Kak to uopće daju na špricu ili?

Pa jee,na principu sprice je,samo staklena bocica je.. ii malo pomalo joj istiskiva u usta.. A je znala izbacivati vani ali sestrica bi se borila sa njom i vracala naxad u usta.. 😂😂 uglavno,nista strasno.. 😉

A ti ju držiš? Hahahahahahha. Znači veselo, moja 5 kapi biogaje 3x ispljune i ja vraćam. ili čak glumi da je progutala, kao ima zatvorena usta, pa ju recimo stavim u ljuljačku pa onda ispljune. Drago mi je da je sve dobro prošlo?

Aha,ja ju drzim a ona se bori sa njom 😂😂 nek i mn bar jednom neko zamjene,jer i ja imam problema kad joj dajem biogaiu,isto je vraca.. ja cu svojoj ovu bocicu do kraja dati biogaie i vise necu,mislim da nema potrebe.. davala sam joj ovako dugo jer sam citala da je dobra i za imunitet.. 😊

dzenny
    04. Siječanj 2018. 21:37

Maslacak,onda racunajj i na mn.. al po mogucnosti za mn cevape i pljeskavice 😍😍

Marijana12345
    04. Siječanj 2018. 21:49

Dzenny nikako riza!!! Riza ide s tek s oko 8mj zbog arsena... za pocetak proso, kvinoja i amarant... di si citala to za rizu. Ima grupa na fejsu "domace kasice za bebe"

• sretna
    04. Siječanj 2018. 21:55

Marijana

Dzenny nikako riza!!! Riza ide s tek s oko 8mj zbog arsena… za pocetak proso, kvinoja i amarant… di si citala to za rizu. Ima grupa na fejsu "domace kasice za bebe"

Mozda je mislila na rizine pahuljice, one idu od 4 mj. To je onak u prahu ko cokolino

luce <3
    04. Siječanj 2018. 22:01

Hedgehog stvarno nisam imala pojma za to zabacivanje... 
    Ja se bas veselim tom periodu kad budu probavali prvi put nove okuse pa njihovim reakcijama i izrazima lica 😁 nisam jos upucena u to kako i kad sta uvodit al ima vrimena... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.