Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    05. Siječanj 2018. 09:56

Hvala treća - pokušavamo sve da se ne izvija, odmah joj promijenimo položaj i slično. Šta da još radim? :(
    Dena, Maslačak  - :O hahaha, ajme hvala kaj ste mi to rekle! 

dzenny
    05. Siječanj 2018. 10:07

Maslacak, maleni od moje kume isto tako nije spavao par noci i kad se probudi nije bio gladan.. i nakon 3-4 takve noci dobio prvi zubic.. pa moguce da je to i kod vas.. 😉😉 jel imate vi one lancice za zube?? On je imao i tak da kuma osim tog nespavanja,nije ni osjetila nicanje zubica.. i ja sam svojoj kupila.. i bas juce sestrice kog pedijatra komentiraju kako se to stvarno pokazalo dobro,sad vecina djece da to nosi.. 😊

Barkleys
    05. Siječanj 2018. 10:09

dzenny

Maslacak, maleni od moje kume isto tako nije spavao par noci i kad se probudi nije bio gladan.. i nakon 3-4 takve noci dobio prvi zubic.. pa moguce da je to i kod vas.. 😉😉 jel imate vi one lancice za zube?? On je imao i tak da kuma osim tog nespavanja,nije ni osjetila nicanje zubica.. i ja sam svojoj kupila.. i bas juce sestrice kog pedijatra komentiraju kako se to stvarno pokazalo dobro,sad vecina djece da to nosi.. 😊

Kakvi sad lanci za zube? Hahahha. Ajme, ček, jesu ti one smeđe kuglice oko vrata? 

Barkleys
    05. Siječanj 2018. 10:14

sanjchi255

Jutro cure..mi se sad probudile😁😁 ja u soku da smo tak dugo spavale😅
    Na kakvo to izvijanje mislite?

Ma moja se kad je umorna ili nešto joj ne paše izvija u luk na suprotnu stranu. Recimo kad ju podignem da podrigne i slično. To sam baš jučer pitala pedijatricu i rekla je da nije alarmantno ali da joj skrećemo pozornost kad to radi, da s vremenom, zaboravi na taj refleks. Pa me čisto zanimalo jel se netko već susreo s time.... 

Maja 3
    05. Siječanj 2018. 10:35

dzenny

Nemamo lancic,ma s malom sam sve i svasta probala,njoj nista nije pomagalo..na kraju sam joj htjela dat malo sirupa po noci.

dzenny
    05. Siječanj 2018. 10:36

Hedgehog

dzenny

Kakvi sad lanci za zube? Hahahha. Ajme, ček, jesu ti one smeđe kuglice oko vrata?

Jesu,jesu.. bas ti.. 😂😂  ma nema sta nece izmisliti,samo da bi mi imali pare gdje potrositi 😂😂

dzenny
    05. Siječanj 2018. 10:37

Maslacak,cini mi se da je i kuma davala malenom pred spavanje po jednu kaskicu paracetamola.. 😊

• sretna
    05. Siječanj 2018. 10:38

Ja mislim da su ti lancici cista glupost, ajde, kako lancic moze pomoc? A da ne oricam da nema sanse da bi bebu s tim stavila spavati.
    To jednostavno ovisi o bebi. Mi s L nismo osjetili ni jedan zubic! Mazali smo s dentinoxom

I_me
    05. Siječanj 2018. 10:45

Cure kako vase bebe reagiraju na ogledala?
    Ja sam jucer umrla od smijeha sa malom. Uzela ju i stale pred veliko ogledalo u hodniku. Toliko mu se smijala ( sebi) gugutala, pa se ljutila, pa pokusava uhvatit svoju ruku. Pa zbunjeno gleda u mene pa u mene u ogledalu.. oplakala sam 😂😂😂
    Sto se tice kasica, krenut cemo oko 5.5 mj. Sad sam ima par dana pocela malo proucavat sta i kako.. 
    Zubici- pitaj boga kad ce krenut, ici cemo korak po korak, osobno u ogrlice ne vjerujem da tu ima kakvog efekta.
    Nego dal vas grizu kad sisaju. Ema ima tu novu foru, sisa, grize i tak stalnoooo

MY_life <3
    05. Siječanj 2018. 10:51

Evo da se javim malo :) ovo naše nespavanje definitivno nije skok jer se već 15 dana noću budi više nego inače, noćas čak 6 puta a kad mu dam papar neće nego zaspe toliko čvrsto da mu pelenu prominin na spavajući a sad kad vas čitam moglo bi bit da su zubi hahaha a vjerojatnije je da je nekakva faza :) izvijanje moj to radi dosta često tako sam tražila od pedijatrice uputnicu za fizijatra moramo čekati 3 mj  za kontrolu  jer su njima sad godišnji odmori!  Cijepljenje nas čeka 18.2 prošlu kontrolu nismo primili jer je zbog onog slučaja kad je ostalo gladan mj dana po njenom mišljenju zaostao u razvoju iako se ne bi reklo po njemu Al eto bolje onda pričekati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.