Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    04. Siječanj 2018. 22:02

To sa nasla na netu.. stvarno nisam znala.. evo slika.. a gdje ima za kupiti te rizine pahuljice k9je bi ioj mogla dati od 4. Mjeseca??

• sretna
    04. Siječanj 2018. 22:05

dzenny

To sa nasla na netu.. stvarno nisam znala.. evo slika.. a gdje ima za kupiti te rizine pahuljice k9je bi ioj mogla dati od 4. Mjeseca??

Muller, dm..

Marijana12345
    04. Siječanj 2018. 22:30
    Marijana12345
    04. Siječanj 2018. 22:34

Evo bolje se ovdje vidi

• sretna
    04. Siječanj 2018. 22:35

Marijana tablica ima milion. Npr po nestleovoj tablici dohrana pocinje sa 4 mj i tu au rizine pahuljice isto sa 4 mj. Na.kraju krajeva ne treba se strogo drzat tablice, ali znam kako je vama sa prvim bebacima, ja sam sad sa P puno opustenina oko svega nego sa L

• sretna
    04. Siječanj 2018. 22:38

sanjchi255

sretna

Marijana

Dzenny nikako riza!!! Riza ide s tek s oko 8mj zbog arsena… za pocetak proso, kvinoja i amarant… di si citala to za rizu. Ima grupa na fejsu "domace kasice za bebe"

Mozda je mislila na rizine pahuljice, one idu od 4 mj. To je onak u prahu ko cokolino

E te pahuljice i mene zanimaju..dobili smo to od kolege koji ima vezu u hipp-u pa nije u kutiji, samo u vrecici i nemam uputa..jel moze neko objasnit kak se to radi?

Isto ko i cokolino 😄 stavis kolko zelis do odredene gustoce

Marijana12345
    04. Siječanj 2018. 22:42

Sretna ima jos vremena za proucavat tablice... nego daj mi reci zasto ne mijesati voce i povrce? Sestra je pocela s dohranom ali ju iskreno nikad nisam pitala jel mijesa to ili jedan obrok povrtna drugi vocna... 🤔

• sretna
    04. Siječanj 2018. 22:50

Marijana

Sretna ima jos vremena za proucavat tablice… nego daj mi reci zasto ne mijesati voce i povrce? Sestra je pocela s dohranom ali ju iskreno nikad nisam pitala jel mijesa to ili jedan obrok povrtna drugi vocna… 🤔

Ma mozes mijesat ako zelis, ja sam rekla da ja to nisam radila jer mi se.to ne svida. Mame to rade kao da.prihvate povrce jer je od voca slatkasto, ali.mi to nema smisla. Mi smo prvo uveli rizine pahuljice cisto da se navikne na neku drugu teksturu, a da nije tekuce 😄 a i neutralne su. Kad je to orihvatio onda smo krenuli s povrcem pa s vocem. Na kraju kad je zamijenio obroke krutim je izgledalo ovako; ujutro flasa, pa oko 10h vocni obrok sa dodatkom zitarica ili keksa, oko 14h povrce/meso, 18h svjezi sir s vocem, jogurt itd, prije spavanja flasa. Kod.L mi je bilo super sto si je sve tako po satima slozio +/- pola sata pa sam tocno znala kad.mu je vrijeme za obrok. Ali svaka od vas ce vidjet sta vasem djetetu vise.pase, u.koje doba itd...tko zna kak ce meni.sa.P biti. Djeca su razlicita

• sretna
    04. Siječanj 2018. 22:52

sanjchi255

Sretna, znaci, to se s mlijekom radi? I onda moze bit rjede pa da pije na flasu? Ili gusce pa da zlicon?

Sa mlijekom, da. Mozda.mozes i s vodom, nisam sigurna.
    Mozes na flasicu, ma da sam ja za to da se.kasicr jedu.na zlicu, a na.flasu.iskljucivo mlijeko, voda, sta vec..

Marijana12345
    04. Siječanj 2018. 22:53

sretna

Marijana

Sretna ima jos vremena za proucavat tablice… nego daj mi reci zasto ne mijesati voce i povrce? Sestra je pocela s dohranom ali ju iskreno nikad nisam pitala jel mijesa to ili jedan obrok povrtna drugi vocna… 🤔

Ma mozes mijesat ako zelis, ja sam rekla da ja to nisam radila jer mi se.to ne svida. Mame to rade kao da.prihvate povrce jer je od voca slatkasto, ali.mi to nema smisla. Mi smo prvo uveli rizine pahuljice cisto da se navikne na neku drugu teksturu, a da nije tekuce 😄 a i neutralne su. Kad je to orihvatio onda smo krenuli s povrcem pa s vocem. Na kraju kad je zamijenio obroke krutim je izgledalo ovako; ujutro flasa, pa oko 10h vocni obrok sa dodatkom zitarica ili keksa, oko 14h povrce/meso, 18h svjezi sir s vocem, jogurt itd, prije spavanja flasa. Kod.L mi je bilo super sto si je sve tako po satima slozio +/- pola sata pa sam tocno znala kad.mu je vrijeme za obrok. Ali svaka od vas ce vidjet sta vasem djetetu vise.pase, u.koje doba itd…tko zna kak ce meni.sa.P biti. Djeca su razlicita

Imas pravo... bezveze mi je da svo povrce od voca preuzme slatkast okus pa dijete kasnije ne razlikuje okuse... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.