Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    17. Listopad 2017. 16:57

Aurora1611

On njoj svaki put kaze bebice idemo mi spavati i ona zbilja odspava s njim sat, sat i pol vremena 😅

muuuustraaaa mala 😍😍😍😍
    I me, suuuupeeeer je filing stati u hlace koje smo nosile prije T😍
    Inace, i MOM nam je danas rodila 😁

violeta1
    17. Listopad 2017. 17:11

Aurora bebica slusa tatu 😉😜
    Barbs aa ljepota mala...bas vam je lijepo u setnji. Mi danas nismo isli van, tata ga je na 5min izneo samo. Bila mi je prijateljica pa tata i onda rucak, pa peglala i onda je bio malo zlocest i sad je zaspo. Uspavao se sa dudooom 😊😊 vauuu prvi put hehe... Pocela sam mu i ja davat dudu jer mi se ne da da visi stalno na sisi a nije gladan. 
    Evo Leon vas sve pozdravlja 😊 Malo smo se fotkali danas...kad vec nije htio spavat hehe

violeta1
    17. Listopad 2017. 17:14
    Ima i za decke i curice 😊😊
    Ima i za decke i curice 😊😊

Vidite mame.. povoljno a predivno.. ako nekoga zanima 😉

Aurora1611
    17. Listopad 2017. 17:23

Violeta bas je mali slatkis, pravi frajer 😊😊 
    Bas cu pogledati meni treba 😊

I_me
    17. Listopad 2017. 17:30

Violeta i Barbs- super su vam mali sefovi!! 😊 ja uopce nemam nekih slika od Eme. Uvijek spavs i ista poza 😂😂😂 
    Za sutra onda imam zadatak- photosession Eme!! 😂😍

violeta1
    17. Listopad 2017. 17:57

I_me samo slikaj hehe..ja obozavam fotke.. to nam ipak ostaje uspomena zabiljezena za cijeli zivot 

barbs
    17. Listopad 2017. 17:57

I me, nece ti biti dosasno 
    Violeta, preslatkiii  Eeeetooo duda je spaaaas... treba sami biti upiran i ne naviknut dijete non stop na cicuuu  Ja moram vidjeti gdje nam je taj kompletiiiiic Da nam je preraste 

barbs
    17. Listopad 2017. 18:00

Slazem se, Violeta... pa kad vec imamo pametne telefone na dohvat ruke trebamo iskoristiti..
    Mi smo dobili od muzeve druge none album... trebam poceti gledati koje slike razviti. A da to ima smisla jer dnevno Diega poslikam tisucu puta 

panica
    17. Listopad 2017. 18:07

Bok mame, mi dva dana imamo sisa party, danas mi je postala i na sisi nervozna i skuhala sam djetetu dohrane i bome je bila gladna, a moji sisuljci ostali skroz prazni, kupila sam si sad još i hipp caj za dojilje, a mamine kapi vec pijem. Bebice su vam prekrasne, mm i ja nismo baš za objavljivanje slika ali evo jedna art 

dzenny
    17. Listopad 2017. 18:32

Zivjeli nasi mali sefovi !!!😍😍😍
    Jel su u vas cice meke?? U mn dok ona po danu cesto jede su meke uvijek,dok po noci budu malo tvrdje i jutros sam ustala,potkosulja je bila sva mokra ujutro.. ali me malo brine sto su preko dana meke,bojim se jel ima dovoljno,iako ona ne place,samo po danu malo cesce trazi..🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.