On njoj svaki put kaze bebice idemo mi spavati i ona zbilja odspava s njim sat, sat i pol vremena 😅
muuuustraaaa mala 😍😍😍😍
I me, suuuupeeeer je filing stati u hlace koje smo nosile prije T😍
Inace, i MOM nam je danas rodila 😁
Aurora bebica slusa tatu 😉😜
Barbs aa ljepota mala...bas vam je lijepo u setnji. Mi danas nismo isli van, tata ga je na 5min izneo samo. Bila mi je prijateljica pa tata i onda rucak, pa peglala i onda je bio malo zlocest i sad je zaspo. Uspavao se sa dudooom 😊😊 vauuu prvi put hehe... Pocela sam mu i ja davat dudu jer mi se ne da da visi stalno na sisi a nije gladan.
Evo Leon vas sve pozdravlja 😊 Malo smo se fotkali danas...kad vec nije htio spavat hehe
Vidite mame.. povoljno a predivno.. ako nekoga zanima 😉
Violeta bas je mali slatkis, pravi frajer 😊😊
Bas cu pogledati meni treba 😊
Violeta i Barbs- super su vam mali sefovi!! 😊 ja uopce nemam nekih slika od Eme. Uvijek spavs i ista poza 😂😂😂
Za sutra onda imam zadatak- photosession Eme!! 😂😍
I_me samo slikaj hehe..ja obozavam fotke.. to nam ipak ostaje uspomena zabiljezena za cijeli zivot
I me, nece ti biti dosasno
Violeta, preslatkiii Eeeetooo duda je spaaaas... treba sami biti upiran i ne naviknut dijete non stop na cicuuu
Ja moram vidjeti gdje nam je taj kompletiiiiic
Da nam je preraste
Slazem se, Violeta... pa kad vec imamo pametne telefone na dohvat ruke trebamo iskoristiti..
Mi smo dobili od muzeve druge none album... trebam poceti gledati koje slike razviti. A da to ima smisla jer dnevno Diega poslikam tisucu puta
Bok mame, mi dva dana imamo sisa party, danas mi je postala i na sisi nervozna i skuhala sam djetetu dohrane i bome je bila gladna, a moji sisuljci ostali skroz prazni, kupila sam si sad još i hipp caj za dojilje, a mamine kapi vec pijem. Bebice su vam prekrasne, mm i ja nismo baš za objavljivanje slika ali evo jedna art
Zivjeli nasi mali sefovi !!!😍😍😍
Jel su u vas cice meke?? U mn dok ona po danu cesto jede su meke uvijek,dok po noci budu malo tvrdje i jutros sam ustala,potkosulja je bila sva mokra ujutro.. ali me malo brine sto su preko dana meke,bojim se jel ima dovoljno,iako ona ne place,samo po danu malo cesce trazi..🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji