Danas mi je bila jedna prijateljica i tolko smo se izgrlile i izljubile kao da se nismo vidjele godinama a ne mj dana… jedva je docekala da me vidi a i ja nju. I time sam shvatila da imam osobe u zivotu koje me vole i koje ja volim, a osobe kao sto je moja kuma ne zelim vise u zivotu…. bolje mi je ovako 😊 Mirnija sam i sretnija 😊 Okruzena ljudima za koje se vrijedi truditi
welcome to the cluuuuuub :-*
obično se život dosta izmjeni kad dobiješ dijete
ja sam isto mnoge prijatelje u tom trenu izgubila, al zato one s kojima ostaneš prijatelj - još više voliš i cijeniš
po meni ionako nije bitna kvantiteta, bar kod tih stvari kao što su prijateljstva
nego da imaš par dobrih ljudi oko sebe, kojima se ne moraš puno objašnjavati nit pravdati i koji će uvik bit tu, i da se uz njih osjećaš dobro i "svoja"
Treca bas tako...super receno 😊
Barbs kakvi izgovori haha... s takim osobama samo hladno...i ne davati pozornost.
Sam sebe je uspavao... prije toga sam ga ljuljuskala i skuzila sa kljuca i ajde, rekla aam da cu ga probati staviti u ljuljacku prije nego mi zaspe na rukama... i poceo je kljucati... nesto se smijuljio i ispuatio zvukic i tako sam ga nasla... Ljubav mala... nas misic sutra ima mjesec daaaaanaaa
NARAVNO da se stvari mjenjaju kad dođe beba... SVE se mjenja... prioriteti i ostalo... Ali isto tako, onaj tko ostane uz tebe i tko nađe vremena za tebe kao i ti za njega... eeee, to je pravi prijatelj.
Treca sreca, da li se šefica probudila?
RODILE
19.08.2017. Dorja Adrian
04.09.2017. Dena Viktor
08.09.2017. Babylove Lucija
10.09.2017. Aurora Una
15.09.2017. Violeta Leon
15.09.2017. Treca sreca Mila
18.09.2017. M@lena Lucija
18.09.2017. Barbs Diego
19.09.2017. I_me Ema
19.09.2017. Pupy Stella
20.09.2017. Tea2803 Noel
21.09.2017. Bebushka I.
S.
21.09.2017. Buba_Mara Šimun
25.09.2017. Dzenny Alara
26.09.2017. Loira Olivia
28.09.2017. Marijana Benedikt
28.09.2017. Senoritakova Rita
02.10.2017. Panica Lena
09.10.2017. Galu
08.10.2017. Kiki Vito
10.10.2017. Suncokretica Lea
17.10.2017. Sretna Patrik
17.10.2017. Bbrletic Petra
Mi vjerojatno sutra idemo doma, još će sutra pedijatrica odlučiti...
Koliko se veselim, toliko me strah kako ćemo se snaći u svemu
Svi su to prošli pa ćemo i mi, u nove izazove
SUNCOKRETICE, WUUUUHUUUU Bit ce veselooo
Bitno da izlazite... a za strah, vjeruuuuujjj mi, noooooormalno jeee
rebatinke si obukla već?? što te ne smeta rana? ja u haljinama najradije po kući, a za van obučem trudničke tajice mekane rastezljive da me ne sječu u ranu. Baš me zadnjih dana opet zeza jedan dio di je malo širi rez ostao pa se zakrastalo pa dok to otpadne ta krastica valjda…uglavnom nema šanse da ću tak brzo u nešto kruto upast
Da, da! Bili smo isli do grada prijavit Emu i gledam ormar sta da obucem, stalno sam u tajicama i tunikama i ugledam njih.. 😁 meni ne smeta rana, nit me boli, ni steze, ni svrbi. Sve je zaraslo i otpale krastice davnih dana..
Mi vjerojatno sutra idemo doma, još će sutra pedijatrica odlučiti…
Koliko se veselim, toliko me strah kako ćemo se snaći u svemu
Svi su to prošli pa ćemo i mi, u nove izazove
Znaci da napredujete cim idete kuci.. super!!!!
Tako je! U nove izazove 😍
Barbs nezz ni sama sta bih ti rekla inace u njezinih 37 dana je ovo treci put da je toliko dugo budna!
Inace je znala do 12,1 nakasnije..
Sad evo spava pored tate naravno, imam osjecaj kad ja pokusam spavati da ona namjerno nece hahaha 😂😂
On njoj svaki put kaze bebice idemo mi spavati i ona zbilja odspava s njim sat, sat i pol vremena 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji