Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    17. Listopad 2017. 18:33

Novim mamicama cestitam od srca.. 😍😍

treca_sreca
    17. Listopad 2017. 18:36

I_me

treca_sreca

rebatinke si obukla već?? što te ne smeta rana? ja u haljinama najradije po kući, a za van obučem trudničke tajice mekane rastezljive da me ne sječu u ranu. Baš me zadnjih dana opet zeza jedan dio di je malo širi rez ostao pa se zakrastalo pa dok to otpadne ta krastica valjda…uglavnom nema šanse da ću tak brzo u nešto kruto upast

Da, da! Bili smo isli do grada prijavit Emu i gledam ormar sta da obucem, stalno sam u tajicama i tunikama i ugledam njih.. 😁 meni ne smeta rana, nit me boli, ni steze, ni svrbi. Sve je zaraslo i otpale krastice davnih dana..

blago ti se!
    evo moj rez:
    https://ibb.co/jcq6Y6
    stavila sam link da ne bude slika direkt da ne mora svatko gledat tko je gadljiv
    ali baš me zanima, pošto si ti isto tu negdje vremenski ko ja rodila isto na CR - jel tvoja rana "bolje" izgleda? ili?
    mene ovaj dijelić (moje desno) na slici lijevo zateže i boljucka, di je ta neka kao krastica - di se nije dobro slijepio rez
    kad se zakašljem il nasmijem, najgore

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    17. Listopad 2017. 18:41

dzenny meni su nekad mekane, a nekad kad dugo spava i sl - tvrde....a ne mogu se ni one uvik istim tempom punit, nije to na botun. Treba osvijestit da se mama mora i nahranit i relaksirat i odmorit/naspavat da bi se mlijeko nesmetano stvaralo...ja često znam mužu reć kad osjetim prevelik umor od nosanja i dadiljanja Mile, "evo ti drž je da se malo nahranim i dođem sebi, šta misliš da se mlijeko od zraka stvara??" jer to jest tako.
    violeta cool vam je pločica, to ste preko neta naručili ili? tog nije bilo "u moje doba" s preth sinovima hoću reć..
    inače fotke - obožavam...meni je to jako bitna i vrijedna stvar općenito...a kamoli kad su djeca u pitanju. Neprocjenjivo.

žena-majka-carica:)

I_me
    17. Listopad 2017. 19:07

Ok, ja sam se slikala sada al ne znam napravit link kao treca sreca.. 
    Treca, tvoj rez je veci od mog. Ti imas 8 savova, ja 5. Mene je do prije cca tjedan dana boljelo sa desne strane kad se preforsiram. Ali i to je proslo.. jedino jos uvijek nemam osjet jedno cca 2 cm iznad, duzinom cijelog reza.

I_me
    17. Listopad 2017. 19:24

Cure u sljedeci post cu stavit sliku. Nije gadno.. ali nije ni prekrasno.. brzo preskocite. Zelim trecoj sreci pokazat kako moje izgleda.. SORRRRRYYYY

I_me
    17. Listopad 2017. 19:26

Kiki156
    17. Listopad 2017. 20:42

Carski rez ja nemam tih poprecnih savova, zapravo nemamo uopce vanjskih savova, sivana sam iznutra samo je moja rana jos presvjeza za fotku 😐
    Marijana blago tebi...meni se bradavice uopce nisu promijenile, navuku se u sesiricu dok doji i ostanu tako pola minute i onda opet na staro 😑
    Grcevi/probava i kod nas je drama svaki vecer od cca 8 do ponoci! Ja ne znam jesu li to grcevi (vec??) ili ga probava muci ili je nesto trece ali on se unervozi i samo bi sisao, bude nezasitan! Danas sam zvala patronaznu i kaze prerano je za grceve... Danas smo otkrili da sa donekle smiri ako mu uz nanasanje i nunanje pustamo Andreu Bocellija 😂 Onda suti i gleda okolo pa tako odgadamo da jede konstantno. Vidjet cemo donoad ce danas trajati... Sto bi to moglo biti? Probava? Pitala sam da mi dajem kapi, kaze patronazna da je jos prerano... 😒

violeta1
    17. Listopad 2017. 21:05

Dzenny moje su meke kad je stalno na sisi, a eto danas popodne je odspavao 2i pol sata i obje su se napunile da sam jedva cekala da se probudi i dobio je iz obje sisat i sad su super. A kad su pune bas me bole i imam osjecaj da ce pukniti, i oko bradavice/auorele (mislim da se tak kaze) budu mi male 3-4 kvrzice, al cim se on prikljuci odma sve super. Stalno pratim i gledam grudi. A danas kak su se napunile i on siso i mal uhvatio pauze da se odmori a iz sise strca mlijeko. Al smo se muz i ja smijali 😂 
    Inace moj muz je ocaran mojim sisama, sto mlijeko curi i velike su pa mojem visku kila...
    Treca sreca dobili smo plocu od prijateljice a ona je sa fb narucila NaljepNice profil

dzenny
    17. Listopad 2017. 21:09

Treca_ sreca,i u mene ako ona duze spava su tvrde i puuune,sve mi prodje na potkosulju iako imam one blazinice.. ali preko dana su nekako meke,ali danas kad su bile bas meke sam otisla provjeriti i ima mlijeko da sve sprica,iako sam mislila da su skroz prazne.. 😉😉 aa i ja dosta odmaram,svaki dan zaspim bar 1h.. 
    Kiki,Alara je plakala u nedjelju navece daa ju cak ni sisa nije mogla smiriti.. bas je vristala,bila sam sigurna da su grcevi,ali eto sinoc nije plakala,nadam se da vise i nece.. 

dzenny
    17. Listopad 2017. 21:13

Violeta,ee da i u mn je tako.. isto imam kvrzice.. aa toliko je prozdrljiva da ona u 1h isprazni obe,mislim meke su,ali danas sam se uvjerila da ima mlijeka.. moja kada puno jede,dole guta aa na nos joj se sve vraca da kapa mlijeko.. 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.