Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    17. Listopad 2017. 02:51

Mc Mouse, 40kn po komadu + dostava preko tiska.. Pa olaksava i nakon jednon i nakon drugog poroda...Ja sam kupila steznik gace u Lisco ali moram kupiti i onalav kakav imaju Treca sreca i Panica...

mc_mouse
    17. Listopad 2017. 07:52

Hvala Barbs 😁😁

I_me
    17. Listopad 2017. 09:11

jutro mame, kraljice! 😂

violeta1
    17. Listopad 2017. 09:54

Drago mi je sto imate dobre kume 😊 Tako se i ocekuje od osobe s kojom kumujes, ali eto ne razmisljamo svi isto. Nema veze, ja kod moje kume vise nemam snage za prastanja i ne zelim ju vise u zivotu nakon svega ovo je bilo najbolnije. Jer smatram da na krstenje kao i na vjencanje i rodendane moras imat jakooo dobar razlog da ne dodes, a ne neki glupi. Al dobro, koga nema bez njega se moze i mora. 😊 Danas je novi dan i osjecam se bolje iako jako sam tuzna. Moram bit jaka radi bebe da ne osjeti... 
    Kako ste danas? Kako su bebe? Mi smo dobro, Leon spava. I evo vibera...jutros ga je isprobao jer naravno svako jutro kao sovica u 6h mora mahat tati prije posla hehe

violeta1
    17. Listopad 2017. 09:54

I_me

jutro mame, kraljice! 😂

Ovo je tako istinito 😃😃😃

• Dena1009
    17. Listopad 2017. 09:56

I me jel si sa ovim htijela da nas nasmijes ili rasplaces??😥😅

url=https://lilypie.com]

I_me
    17. Listopad 2017. 10:01

Dena1009

I me jel si sa ovim htijela da nas nasmijes ili rasplaces??😥😅

Ne znam 😂😂😂 podjeljeni su mi osjecaji...nisam se naspavala 😂😂😭😭

I_me
    17. Listopad 2017. 10:08

Violeta- Leon je pravi mali frajer. Super viber ☺

Suncokretica
    17. Listopad 2017. 11:01

Hej cure evo da vam se malo javim, nemam baš vremena pratiti vas.
    Mi smo jutros dojili i procjena je da je povukla 5 ml. Baš je lijepo vukla i bila aktivna, jučer spavala i ništa. Nije joj bio dan 
    Ostalo sam ju nahranila na bočicu, uživam s njom i kad se ugnijezdi na moje rame i zaspe 
    Rekli su nam da ovaj tjedan idemo doma, sve je ok samo da još malo dobije grama, jedva čekam da dođemo 
    Pozdrav 

dzenny
    17. Listopad 2017. 11:38

Suncokretice,super  😍😍
    Violeta,dobro si rekla "KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MOZE".. 😉😉 Najbitniji ti je taj mali frajer,da ti je on ziv i zdrav.. 😍
    I_me,ja to svaki dan prezivljavam.. 😂 dragi itak uvijek govori da ju je i on rodio skupa samnom.. 😂 kao bio je uz mene,jedino njega nije nista bolilo.. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.