Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    17. Listopad 2017. 17:14
    Ima i za decke i curice 😊😊
    Ima i za decke i curice 😊😊

Vidite mame.. povoljno a predivno.. ako nekoga zanima 😉

Aurora1611
    17. Listopad 2017. 17:23

Violeta bas je mali slatkis, pravi frajer 😊😊 
    Bas cu pogledati meni treba 😊

I_me
    17. Listopad 2017. 17:30

Violeta i Barbs- super su vam mali sefovi!! 😊 ja uopce nemam nekih slika od Eme. Uvijek spavs i ista poza 😂😂😂 
    Za sutra onda imam zadatak- photosession Eme!! 😂😍

violeta1
    17. Listopad 2017. 17:57

I_me samo slikaj hehe..ja obozavam fotke.. to nam ipak ostaje uspomena zabiljezena za cijeli zivot 

barbs
    17. Listopad 2017. 17:57

I me, nece ti biti dosasno 
    Violeta, preslatkiii  Eeeetooo duda je spaaaas... treba sami biti upiran i ne naviknut dijete non stop na cicuuu  Ja moram vidjeti gdje nam je taj kompletiiiiic Da nam je preraste 

barbs
    17. Listopad 2017. 18:00

Slazem se, Violeta... pa kad vec imamo pametne telefone na dohvat ruke trebamo iskoristiti..
    Mi smo dobili od muzeve druge none album... trebam poceti gledati koje slike razviti. A da to ima smisla jer dnevno Diega poslikam tisucu puta 

panica
    17. Listopad 2017. 18:07

Bok mame, mi dva dana imamo sisa party, danas mi je postala i na sisi nervozna i skuhala sam djetetu dohrane i bome je bila gladna, a moji sisuljci ostali skroz prazni, kupila sam si sad još i hipp caj za dojilje, a mamine kapi vec pijem. Bebice su vam prekrasne, mm i ja nismo baš za objavljivanje slika ali evo jedna art 

dzenny
    17. Listopad 2017. 18:32

Zivjeli nasi mali sefovi !!!😍😍😍
    Jel su u vas cice meke?? U mn dok ona po danu cesto jede su meke uvijek,dok po noci budu malo tvrdje i jutros sam ustala,potkosulja je bila sva mokra ujutro.. ali me malo brine sto su preko dana meke,bojim se jel ima dovoljno,iako ona ne place,samo po danu malo cesce trazi..🤔

dzenny
    17. Listopad 2017. 18:33

Novim mamicama cestitam od srca.. 😍😍

treca_sreca
    17. Listopad 2017. 18:36

I_me

treca_sreca

rebatinke si obukla već?? što te ne smeta rana? ja u haljinama najradije po kući, a za van obučem trudničke tajice mekane rastezljive da me ne sječu u ranu. Baš me zadnjih dana opet zeza jedan dio di je malo širi rez ostao pa se zakrastalo pa dok to otpadne ta krastica valjda…uglavnom nema šanse da ću tak brzo u nešto kruto upast

Da, da! Bili smo isli do grada prijavit Emu i gledam ormar sta da obucem, stalno sam u tajicama i tunikama i ugledam njih.. 😁 meni ne smeta rana, nit me boli, ni steze, ni svrbi. Sve je zaraslo i otpale krastice davnih dana..

blago ti se!
    evo moj rez:
    https://ibb.co/jcq6Y6
    stavila sam link da ne bude slika direkt da ne mora svatko gledat tko je gadljiv
    ali baš me zanima, pošto si ti isto tu negdje vremenski ko ja rodila isto na CR - jel tvoja rana "bolje" izgleda? ili?
    mene ovaj dijelić (moje desno) na slici lijevo zateže i boljucka, di je ta neka kao krastica - di se nije dobro slijepio rez
    kad se zakašljem il nasmijem, najgore

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI