Vidite mame.. povoljno a predivno.. ako nekoga zanima 😉

Violeta bas je mali slatkis, pravi frajer 😊😊
Bas cu pogledati meni treba 😊

Violeta i Barbs- super su vam mali sefovi!! 😊 ja uopce nemam nekih slika od Eme. Uvijek spavs i ista poza 😂😂😂
Za sutra onda imam zadatak- photosession Eme!! 😂😍

I_me samo slikaj hehe..ja obozavam fotke.. to nam ipak ostaje uspomena zabiljezena za cijeli zivot

I me, nece ti biti dosasno
Violeta, preslatkiii Eeeetooo duda je spaaaas... treba sami biti upiran i ne naviknut dijete non stop na cicuuu
Ja moram vidjeti gdje nam je taj kompletiiiiic
Da nam je preraste

Slazem se, Violeta... pa kad vec imamo pametne telefone na dohvat ruke trebamo iskoristiti..
Mi smo dobili od muzeve druge none album... trebam poceti gledati koje slike razviti. A da to ima smisla jer dnevno Diega poslikam tisucu puta

Bok mame, mi dva dana imamo sisa party, danas mi je postala i na sisi nervozna i skuhala sam djetetu dohrane i bome je bila gladna, a moji sisuljci ostali skroz prazni, kupila sam si sad još i hipp caj za dojilje, a mamine kapi vec pijem. Bebice su vam prekrasne, mm i ja nismo baš za objavljivanje slika ali evo jedna art

Zivjeli nasi mali sefovi !!!😍😍😍
Jel su u vas cice meke?? U mn dok ona po danu cesto jede su meke uvijek,dok po noci budu malo tvrdje i jutros sam ustala,potkosulja je bila sva mokra ujutro.. ali me malo brine sto su preko dana meke,bojim se jel ima dovoljno,iako ona ne place,samo po danu malo cesce trazi..🤔

rebatinke si obukla već?? što te ne smeta rana? ja u haljinama najradije po kući, a za van obučem trudničke tajice mekane rastezljive da me ne sječu u ranu. Baš me zadnjih dana opet zeza jedan dio di je malo širi rez ostao pa se zakrastalo pa dok to otpadne ta krastica valjda…uglavnom nema šanse da ću tak brzo u nešto kruto upast
Da, da! Bili smo isli do grada prijavit Emu i gledam ormar sta da obucem, stalno sam u tajicama i tunikama i ugledam njih.. 😁 meni ne smeta rana, nit me boli, ni steze, ni svrbi. Sve je zaraslo i otpale krastice davnih dana..
blago ti se!
evo moj rez:
https://ibb.co/jcq6Y6
stavila sam link da ne bude slika direkt da ne mora svatko gledat tko je gadljiv
ali baš me zanima, pošto si ti isto tu negdje vremenski ko ja rodila isto na CR - jel tvoja rana "bolje" izgleda? ili?
mene ovaj dijelić (moje desno) na slici lijevo zateže i boljucka, di je ta neka kao krastica - di se nije dobro slijepio rez
kad se zakašljem il nasmijem, najgore

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji