Kod nas je vec par veceri za redom ista stvar, smiren je samo kad je na sisi ali jede preeevise! Ne znam sto ga muci navecer 😭😭😭
Preko dana je sve super, papa, spava, dobar je, sve ide bez ikakvih preoblema. A onda navecer jako place, stisce sakice, nekad mi se cijeli ukipi od placa... bas kao da ga nesto boli...ne znam... 😢☹️
Jutro! Mi ssmo jucer bili u gradu i na povratku doma V je poceo strasno plakati, srecom bili smo blizu pa sama ga nahranila kad smo stigli doma i umirio se malo, ali js cijelo popodne bio bas nervozan, a svaka 3 sata je pojeo cijelu bocicu. Kad sam ga konacno malo uspavala slucajno sam ugasila fen na mobi i opet se probudio i od onda jos veca nervoza, ni fen ni usisavac ni nista ne pomaze, a mene pocela jos vise leđa bolit, jedva sam ga drzala, mislila sam da cu morati mm zvati da dođe sa posla ako bude tako po noci. I onda ga oko 11 stavila u kimbic polubudnog i legla, kad ono probudila se oko 4, on jos spava, tek sad u 5 se probudio i jeo.
url=https://lilypie.com]
Jutro mame!
Mei po danu sise mekane,mekse.. a nocas sam se probudila mooookra..puna mlijeka, pogotovo desna.. posramila bi sve playboyeve zecice 😆😂 pravi silikoni.😂 ema je spavala od 11 do 5 ujutro. Nije ni cudo sto su bile ogromne..
Kako stojite sa krvarenjem? Ja jos uvijek kao zadnji dan menge.. nikud bez dnevnog uloska.. a sutra je mj dana kako sam rodila.
I me, isto tako kao i ti s krvarenjem... s time da sam prosli tj krvarila kao 3. ili 4d menge..
Nikad kraaajaaa...
Danas smo otkrili da sa donekle smiri ako mu uz nanasanje i nunanje pustamo Andreu Bocellija 😂 Onda suti i gleda okolo pa tako odgadamo da jede konstantno. Vidjet cemo donoad ce danas trajati… Sto bi to moglo biti? Probava? Pitala sam da mi dajem kapi, kaze patronazna da je jos prerano… 😒
hvala na ideji!
i ja ga volim, a bebama paše ta neka glazba šta vuče na klasičnu (moja na vrtuljku ima te neke bach melodije itd...ali u baby verziji, i zablesi se totalno)
porbat ću joj pustit danas da vidim kako reagira
žao mi je za večernju dernjavu...i mi smo ju prošli....velim prošli mada nisam još sigurna da je "iza nas" ali bolje je nego prije (ili sam ja oguglala pa ne doživljavam to više dramatično ko kad je imala 2-3tj)
ja sam isto u toj dobi počela gledat da bi joj nešto dala, a pošto PlanT smije tek od navršenih 2tj (njega sam imala u pripravi) kupila sam dodatno i Biogaia jer one kao mogu od rođenja
a kad smo ih probali - tek onda strava i užas, tu večer nakon njih je revala kao nikad
spremila sam ih i nikad više joj dali
na kraju smo taj period izdržali bez ikakvih kapi...čekajući da bude dovoljno stara za PlanT Tiba kapi
i evo otkad joj ih dajem, vidim da joj potaknu probavu a to ju je najviše mučilo tak navečer. Isprdi i pokaka, smiri se..
ok, nije to sad da se skroz umiri kao lutkica, ali obzirom kako nam je bilo prije, ovo je majka mila
sad, jesu li te kapi stvarno toliko efikasne ili se samo poklopilo - ne mogu 100% reć
ali znam da ih ne namjeravam prestat koristit i da mi je žao šta nisam prije krenula s njima
(prvo smo čekali da navrši 2tj života jer su tako rekli, a na kraju odugovlačili i tek počeli s 4tj primjenjivat ih, zato jer pedijatricu nisam pitala pa da ne bi bilo da sam nešto sj**** na svoju ruku, ovak kontam kad već ima misec dana ajd)
žena-majka-carica:)
Carski rez ja nemam tih poprecnih savova, zapravo nemamo uopce vanjskih savova, sivana sam iznutra samo je moja rana jos presvjeza za fotku 😐
ovo ne kužim...kako misliš "šivana samo iznutra"?
i daj baci sliku, imaš na ImgBB free image upload....i kad uplaodaš, odmah ti ponudi link da cpejstaš....http itd
da ne bude imbedana foto, nego samo link na foto
I_me meni tvoja rana em izgelda nevelika, em lipo nemaš krasti ko ja (a prije tebe sam rodila par dana) Blage ti se.
Inače ja rez prvih 2-3tj nisam imala hrabrosti gledat....muž mi je previjao ranu poslije tuširanja....tek poslije sam se okuražila. Ne volim takve stvari gledat, dole si npr nikad nisam virila nit u trudnoći nit nakon poroda da si pogledam ranu od epiziotomije
Bravo Ema za prospavanu noć! Supeeeeer (koji osjećaj, odmah je uglavi drugačije sve kad se tak lipo naspavaš jel da?)
Ja nisam imala tu sreću da se treću noć zaredom počastim tak. Pošto je spavala cijeli dan i večer (inače od 8 do 11 ili do ponoć zujimo i nosamo se jer joj je to najteži period u danu glede probave i svega) onda se lijepo oko 23h zbudila i dojili smo pa se nosali do 1am....pa opet u 2ipo.....i tek onda smo do jutra odspavali. Da nisam s njom spavala to ranije navečer, bila bih živčana danas ali ajd spavale smo, samo ne u redovnu noćnu uru...
Diego sretan t prvi mini rođoooooo :-*
Evo i od nas friško
kad sam joj za u pedijatrice obukla tu robicu (vreća za spavanje inače) zamijenili su je za dečkića...a i jest baš!
Hvala, Treca sreca
Ma otkrijte mi tajnu? KAKO toliko dugo mogu odspavati vaše bebe? kad ih zadnji put navečer promijenite?? Meni se Diego uredno probudi 3 i pol h, max 4h za prvo papanje. Jučer je bio EXTRA nervozan nakon tuširanja. Odnosno, bio je jako miran onda... I čak se uspavao. I stavila sam ga u krevetić oko 20 i nešto... i 15ak min kasnije se probudio i aaajmoo... urlanjeee... ništa nije pomoglo... daš sisu... smiri se. zaspe na prsima nakon cicanja (kad sam ga digla da podrigne)... spustim ga - oči k'o sovaaa... i tako do 23h... i onda je zaspao. Uvalila sam mu dudu u i upalila fen jer sam vidjela da se MUUUČIII zaspati... u roku od sekunde su i on i muž zaspali probudio se oko 2 i pol i promijenili smo ga. Zadnji put smo ga promijenili nakon tuširanja, a da smo išli presvlačiti pelenu kad je bio nervozan... aaajmeee, to urlanje k'o da ga kooooljeeeeš...
A nisam imala srca probuditi ga oko ponoći da ga promijenim jer je tek bio zaspao i bio je toliko izmučen... Onda dok sam ga nahranila i presvukla i opet nahranila i dok je zaspao je bilo 3 i pol... i stavila sam ga u krevetić i opet se razbudio... uvalila sam mu dudu i zaspao nakon 5 min (jednostavno ga NE MOGU naviknuti da od 0 do 24 mi bude na sisi...
) i onda se probudio oko 6 i pol kad je muž išao na posao... Jeo je i promijenila sam mu pelenu i spavali smo do 21h...
Treca sreca, UOPĆE ne liči na dečkića. Prava curka I preslatka robica
Znate što sam još primijetila kod Diega? Stvarno je pravi šef a i manipulator a i dramatičar
Znači, neku večer je meni bio okrenut leđima... Muž je pričao s njime i on ga je slušao. Kad je čuo mene... aaajmeee... eto drame... Isto je bilo s mojim roditeljima jučer... Mene nema, on miran, ja dođem, on se javlja...
https://www.facebook.com/miajakopinec/?hc_ref=ARTwLVziblv9I-lIS5rmrb6zXw-iohrD7szvZOkNQlaFFqq65UjyJYAzhq-68xhTJzM&ft[tn]=kC-R-R&ft[qid]=6478160342032735130&ft[mf_story_key]=3026546371493901658&ft[is_sponsored]=1&ft[ei]=AI%4010857b7d674b897bd911892538718283&ft[top_level_post_id]=281516465687620&ft[page_id]=119205871918681&ft[fbfeed_location]=1&ft[insertion_position]=1&ft[ordinal_position]=2%3A1&__md__=1
Evo, ovaj linkić mi je super za odjeću za krštenje, ali je skupa
Sortiraj odgovore
Najstariji