Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Listopad 2017. 10:21

do 9 smo zaspali a ne 21h

treca_sreca
    18. Listopad 2017. 10:37

gledam sad fotke svog Tome kad je imao tak mjesec, i koji dan.....i već sam ga stavljala potrbuške u babygym.
    Ova sad pedijatrica nekidan na pregledu mi je rekla da je rano za potrbuške??
    Šta su vama rekli (mame koje ste odradili sistematski s 1mj) ?
    meni se čini da bi bilo dobro pomalo...ne sad forsirat ali ono...na ramenu kad ju držim prijetila sam oooogroman napredak kod samostalnog držanja glavice, neusporedivo u odnosu na pred 2tj recimo....pa kontam da je sad iduće stavit ju na trbuh da malo se odupire rukicama i vježba vrat...

žena-majka-carica:)

I_me
    18. Listopad 2017. 10:47

treca_sreca

gledam sad fotke svog Tome kad je imao tak mjesec, i koji dan…..i već sam ga stavljala potrbuške u babygym.
    Ova sad pedijatrica nekidan na pregledu mi je rekla da je rano za potrbuške??
    Šta su vama rekli (mame koje ste odradili sistematski s 1mj) ?
    meni se čini da bi bilo dobro pomalo…ne sad forsirat ali ono…na ramenu kad ju držim prijetila sam oooogroman napredak kod samostalnog držanja glavice, neusporedivo u odnosu na pred 2tj recimo….pa kontam da je sad iduće stavit ju na trbuh da malo se odupire rukicama i vježba vrat

Ja sam pocela Emu stavljat na trbuh. Zbog grceva, stavim ju na trbuh po danu pa si odspava. I navecer prije kupanjca ju stavim na trbuh ( patronazna mi je rekla) da malo vjezba misice.  i dize glavicu ko prava i okrece ju lijevo desno.
    Mila je bomboncic 😆
    Barbs- sretnih mj dana 😘

barbs
    18. Listopad 2017. 10:51

Treca sreca, za glavicu je nama patronazna rekla da radimo vjezbice kao i I me  

• Bebushka
    18. Listopad 2017. 10:53

Treca meni je patronazna rekla jos prosli tjedan da ih stavljam malo na trbuh, a mi cemo punit mjesec dana 21.10.
    Samo ju nisam pitala koliko nakon hranjenja il se moze odmah...to me zanima

treca_sreca
    18. Listopad 2017. 10:53

a eto kad meni patronažna nije bila nego 2x i to u početku skroz. A zaboravila sam te detalje...morat ću progooglat ili iskopat onu knjižicu od dm babybonusa, tamo je lijepo pisalo šta kad od motorike se radi...
    Srećom mala je ok napredna, pa i bez da sam ju stavljala dosad potrbuške, lijepo drži vrat, ali evo da je bilo slušat pedicu...ne bi se makli puno do idućeg pregleda. Treba vježbat!

I_me
    18. Listopad 2017. 10:54

Barbs- ja mjenjam pelene prije hranjenja. Al evo npr jucer u pol hranjenja, tiska i smrdi ko tvor 😂 samo sam ju odstekala sa sise,presvukla i nastavila sa hranjenjem, zaspala je nakon 10 min. Po danu mi odspava po 3h pa ju pustim da spava iako se zna probudit, ja mislim da je gladna a njoj samo pelena smeta.presvucem pelenu, povuce 2x sisu i spava ko top. 

treca_sreca
    18. Listopad 2017. 10:56

evo malo o motorici što kad ide, ako je tko još neinformiran ili zaboravio ko ja:
    http://klinfo.rtl.hr/djeca-2/bebe/normalni-razvoj-motorike-u-prvoj-godini-zivota-beba/

treca_sreca
    18. Listopad 2017. 10:58

ja isto minjam pelenu PRIJE sise jr mi obično izvali sve što pojede van ako ju odmah legnem. Čak i nakon šta podrigne, svejedno..
    Mada, čeeeesto kaka upravo tokom dojenja pa ako čujem da je puno , mijenjam (nakon 5-10min, i nakon podrigivanja, nikad isti čas...navela sam gore zašto) opet.
    A ako ne čujem kakanje, onda je to to....znači pelena pa sisa.....a kad treba (1-2x dnevno zadnjih 20 dana) iza pelene usisam i nosić. I onda iza nosića sisa tek....

barbs
    18. Listopad 2017. 10:58

Znaaaaciii, prije hranjenja??? Bome cu i ja tako krenuti... tako sam i radila na pocetku i bude dobar ako se pokakio a ako se samo popiskio uuurlaaanjeeee... hoce cicu... ali nakon mjenjanja pelene opet na cicu.. ponekad povuce 2-3x a ponekad ciiicaaaa li ga cicaaaa... sad je u nekon polu snu i uspjela sam obaviti kucanske poslice. s

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.