Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    17. Listopad 2017. 12:48

mc_mouse

Hvala Barbs 😁😁

Nema na čemu 

barbs
    17. Listopad 2017. 12:54

I me, oooo, daaaa, sve je to tooočno i istinito... I onda je tata jako umoran... i tata bi odmorio... a mamu? Mamu tko pita?!  NOSI ULOŠKE 40D... AJMEEEE, U TOME SE NALAZIM  UGL, nalazimO se u svemu!  Ali jadan tata! 
    Violeta, DOBAR razlog je: bolesna sam i nešto slično a ne MORAM DO ZGa... Ja bih ju otpisala, ružno za reći! Kako se kod nas u Istri kaže: BOLJE SAM NEGO SLABO KUMPANJAN… možda se to i kod vas kaže!  LEO, LJEPOTAN! 
    Treca sreca, malena je preslatkaaaaaa!!!!!!!!!  AAAAJMEEEE, Diegoi u komadu toliko nikada nije spavao  Blago ti se, ali bolje da ne ureknemo! 
    Marijana, vidim kod tebe suuupeeeeer vijesti!!! 
    Suncokretice, i kod teeebeeee odlične vijesti!  Samo vi uživajte i mazite se i pazite i cikajte. Kako ste??  A više se nitko toliko često ne stigne javljati... ne brini 

treca_sreca
    17. Listopad 2017. 12:55

zavidim na svježem zraku....u nas vrime isto predivno (a neće još dugo bit ovakvo, za koji dan kad krene jesen, adio mare)
    al ona neće van
    eno opet je zaspala u boravku u košari svojoj....njoj su kolica za psavanje u stanu a ne za šetnje
    sad da mi kolica mogu stati u lift lijepo bih se spustila s njom van
    ali kad je lift glupi preusko napravljen moram čamit kući (muža nema da nosi uz stepenice do prizemlja)...koje šteta na ovakav dan!

žena-majka-carica:)

violeta1
    17. Listopad 2017. 12:56

Treca sreca aaa misica mala se uspavala i pajki lijepo... joj da pocela sam razmisljat o drugom, sva sam se raznjezila uz Leona. Iako voljela bih da imamo svoju kucu jer nam fali soba, i ovako ce nam bit malo kad malo naraste jer imamo samo spavacu 😕
    I_me vauuu vec u riflama....bravoooooo

violeta1
    17. Listopad 2017. 13:01

Barbs jesam otpisala sam ju, danas sam jos sigurnija u svoju odluku. Nisam cula jos tu izreku 😉
    Danas mi je bila jedna prijateljica i tolko smo se izgrlile i izljubile kao da se nismo vidjele godinama a ne mj dana... jedva je docekala da me vidi a i ja nju. I time sam shvatila da imam osobe u zivotu koje me vole i koje ja volim, a osobe kao sto je moja kuma ne zelim vise u zivotu.... bolje mi je ovako 😊 Mirnija sam i sretnija 😊 Okruzena ljudima za koje se vrijedi truditi

Aurora1611
    17. Listopad 2017. 13:20

Ee cure zavidim vam, mi smo do 5 jutros imale festu, dami se malo nije spavalo, pa su ju malo mucili grcevi, pa se malo htjela nositi i tak.. nezz kako se m uopce ustao za posao a i ja sam gotova, nabija mi u glavi kao bubnjevi da su 😭😭
    Violeta bas to, koga nema, bez njega se moze! Imas puno ljudi oko sebe koji te vole i kojima je stalo do tebe da bi se zivcirala zbog tako nekoga kome ocito bas i nije stalo do vaseg odnosa!

barbs
    17. Listopad 2017. 13:53

Tako treba, Violeta  Evo, sada znaš kako mi u Istri kažemo  I TOTALNO je istinito  Tako je i mene frendica razočarala kad nije došla na naše vjenčan je s izlikom da nije uspjela riješiti smijenu, tj. da radi ujutro taj dan, a ne poslije podje, a 7 mjeseci ranije je znala kad se ženimo... I baš sam ostala razočarana. Prvo je rekla da joj je glupo doći bez dečka (koji je na kraju došao dan prije, pa bi - radio je van HR - tako da bi stigli doći!), a onda je bila priča da joj se brat 2 tjedna kasnije ženi i da joj treba free days... Ok, slažem se, ali NIIIKAAAKO da nije mogla naći zamjenu da radi taj dan ujutro, a ne poslije podne? I onda su mi neka njena frendica i ona došle u posjet cca 3tj kasnije na kavu... i od onda čekam da dečko i oni dođu kod nas kao, proslaviti što smo se vjenčali  od 5. mjeseca  Rađe šuti nego da izmišljaš...
    Aurora, uuu, kod vas veeeeseeloo! Da ti curka nije zamjenila dan i noć? 
    Treca sreca, uffff, ja imam sreće što smo u prizemlju, ali nemam sreće što nemam zatvorenu terasu, tj. nemamo uopće predsoblje  A Mila je prava mala šefica 

barbs
    17. Listopad 2017. 13:54

RODILE SU NAM SRETNA I BBRLETIC! 

treca_sreca
    17. Listopad 2017. 14:10

violeta1

Danas mi je bila jedna prijateljica i tolko smo se izgrlile i izljubile kao da se nismo vidjele godinama a ne mj dana… jedva je docekala da me vidi a i ja nju. I time sam shvatila da imam osobe u zivotu koje me vole i koje ja volim, a osobe kao sto je moja kuma ne zelim vise u zivotu…. bolje mi je ovako 😊 Mirnija sam i sretnija 😊 Okruzena ljudima za koje se vrijedi truditi

welcome to the cluuuuuub :-*
    obično se život dosta izmjeni kad dobiješ dijete
    ja sam isto mnoge prijatelje u tom trenu izgubila, al zato one s kojima ostaneš prijatelj - još više voliš i cijeniš
    po meni ionako nije bitna kvantiteta, bar kod tih stvari kao što su prijateljstva
    nego da imaš par dobrih ljudi oko sebe, kojima se ne moraš puno objašnjavati nit pravdati i koji će uvik bit tu, i da se uz njih osjećaš dobro i "svoja"

treca_sreca
    17. Listopad 2017. 14:10

barbs

RODILE SU NAM SRETNA I BBRLETIC!

woohoo, idem na trudnjače-topic vidit šta ima
    dok se šefica ne probudi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.