Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    16. Listopad 2017. 21:57

Aurora1611

Violeta i meni je stiglo danas! To ti je zveckica kao

Hvala 😊 Nisam jos vidjela tako nesta 

violeta1
    16. Listopad 2017. 22:02

Osjecam se kao zadnja rupa na sviralu radi toga sto nece doci... Ja ne mogu vjerovat da netko moze bit toliko dvolican, cim je nasla decka mene ko sljivi. Prolazila je pokraj moje kuce prije 5 dana (isla je na jezero s deckom) i nije mogla stat na kavu, doci vidjeti me. Pa jel ja trebam stavit djete u auto i zvat nju da idemo u grad na kavu? Prejadno... al.eto odspavat cu i sutra u nove pobjede, iako odlucila sam da s njom vise ne zelim nikakav kontakt. Nemam 8 djece da nije mogla doci nas vidjeti i na krstenje. 
    Frendica jedna vec je 2 puta bila i doci ce na krstenje, jer smo bas dobre 😊 A kuma, sama rijec kuma nesto znaci, ali eto ona ne mari za nas. 

Aurora1611
    16. Listopad 2017. 22:22

Violeta meni je to zbilja grozno, ali znam da ima puno takvih cura! I mrzim sve izgovore, ja isto imam par ljudi meni osobno bliskih koji nisu dosli i onda pocinju s izgovorima! Rekla sam im samo ako vi niste nasli shodno da u 36 dana koliko je Una stara, dođete vidjeti nas onda ni ne morate.. zive od mene 3 minute autom!! Mislim da se u takvim situacijama zbilja vidi tko je pravi prijatelj! Moja vjencana kuma je bila samnom na porodu ljudi, to bi rijetko tko napravio ali je bila samnom cijelo vrijeme, tjerala me da disem, drzala me za ruku, brisala mi znoj i vidjela mene potpuno golu , dolazila mi u bolnicu svaki dan, i sad mi stalno dolazi i cuva mi kcer da ja obavim sto trebam zbilja je prijateljica za cijeli zivot! 

mc_mouse
    16. Listopad 2017. 22:50

Barbs gdje si kupila onu Božićnu kuglu sa Diegovim imenom 😃
    Violeta jako mi je zao za kumu, pa užasna je 😞 Nemoj se samo ti sekirati 😘
    Dena ona spremačica bolje da nista ne cisti 😂😂
    Treca_sreca pa Milla super napreduje ❤️ Odlično ❤️ E neke bebe jednostavno nece u kolica I van, to je moja mama proživljavala sa mojom sestrom koja je 11godina starija od mene. To bi bilo urlanje na entu kaže. 
    Ja se nadam da ce se Toni htjeti voziti s obzirom na uložene novce 🤣🤣

barbs
    16. Listopad 2017. 23:01

Mi imamo puno prijatelja koji nisu htjeli jos doci da nas kao puste na miru i da se KAO guzva smiri... Na kraju za sada je chill razdoblje pa ce nam se svi najaviti u kratkom roku hahahah VESELOO
    Kumovi su nama bili malo nakon izlaska iz bolnice. Kuma je htjela doci u posjet kad smo jos bili u bolnici ali se razbolila...
    Auroea, TO JE PRAVA kuma i prijateljica!

barbs
    16. Listopad 2017. 23:01

Violeta, sto te ne ubije to te ojaca 
    Mc Mouse, preko ove zenske https://www.facebook.com/renata.debeljak.7

barbs
    16. Listopad 2017. 23:02

Meni je moja kuma po gradu trazila steznike 

mc_mouse
    16. Listopad 2017. 23:04

barbs

Violeta, sto te ne ubije to te ojaca
    Mc Mouse, preko ove zenskehttps://www.facebook.com/renata.debeljak.7

Koja je cijena ako nije bed :) predivne su 😍

mc_mouse
    16. Listopad 2017. 23:05

Steznik, mame koje imaju steznike, Barbs, Treca sreca koju veličinu ste uzimale? I da li to olakšava "vraćanje" samo nakon carskog ili i nakon vaginalnog poroda... ? :) 

• Dena1009
    16. Listopad 2017. 23:08

Marijana za skidanje boje sa tetrica kupi Fang und schmutz tucher - ja kupujem u Edeci njihova g&g marka i odlicni su, obojala sam V kapicu u roza i skinula sam sa njima, mozda moras 2 il 3 put dok sve ne ode, ovisi kako je jako.
    Violeta zao mi je zbog kume, moj savjet ti je da se okruzis sa ljudima konima je stalo do tebe.
     Nasi kumovi dolaze sljedeci vikend, proci ce preko 1000km da nas vide❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.