Hellooo
Da li vadi bebaci stucaju!? Kisu!?
Diego stuca cesto kroz dan i smiri se kad ga stavim na cicu i kise povremeno…
Cekam patronaznu da dodje .. bas me zanima koliko je dobio na tezini od ponedjeljka…
Stuca stalno.. skoro pa poslije svakog papanja. I ja uvalim cicu i onda prestane. Tako mi je rekla patronazna da napravim. I kise. 2-3x nista strasno
I me, skinut ćeš ti to Imaš manji trbuh od mojih frendica koje su rodile na CR. Diego isto nakon skoro svakog obroka štuca, a povremeno kiše. Pitala sam patronažnu. Rekla je da to je normalno.
I ispao nam je pupaaaak... Rekla je da mu stavimo prah 1xdnevno. Pitala sam ju info o krvarenju nakon tuširanja i rekla je da je to normalno i da pripazim na temperaturu vode; da ne bude previše topla jer to izaziva pojačano krvarenje; mada super napredujemo.
Jedva čekam da si dolje mogu obrijati
Ali ne znam kakvo je stanje sa šavovima, pa bolje da ne riskiram...
Inače, Diego odlično napreduje. Boja kože mu se poboljšala i skoro pa nema žuticu... ili je nestala. Nisam shvatila I dobio je od pon do sada 245g
Prasac mali.
I bili smo vani danas 20ak min. U dvorištu. Patronažna je rekla da svakako možemo i da iskoristimo dok je lijepo vrijeme.
I me, skinut ćeš ti toImaš manji trbuh od mojih frendica koje su rodile na CR. Diego isto nakon skoro svakog obroka štuca, a povremeno kiše. Pitala sam patronažnu. Rekla je da to je normalno.
I ispao nam je pupaaaak… Rekla je da mu stavimo prah 1xdnevno. Pitala sam ju info o krvarenju nakon tuširanja i rekla je da je to normalno i da pripazim na temperaturu vode; da ne bude previše topla jer to izaziva pojačano krvarenje; mada super napredujemo.
Jedva čekam da si dolje mogu obrijati
Ali ne znam kakvo je stanje sa šavovima, pa bolje da ne riskiram…
Inače, Diego odlično napreduje. Boja kože mu se poboljšala i skoro pa nema žuticu… ili je nestala. Nisam shvatilaI dobio je od pon do sada 245g
Prasac mali.
I bili smo vani danas 20ak min. U dvorištu. Patronažna je rekla da svakako možemo i da iskoristimo dok je lijepo vrijeme.
Bome Diego lijepo napreduje ☺. Super da mu nestaje zutica! I mi smo vani svaki dan na 10 min.
A jucer smo usisavali okolo eme i da bi se pomaknula ili probudila... nema sanse, spava ko top 😂
Curke Viktor je na 3780g. Cak smo 2 noci spavali, da nas ne ureknem. Mi redovito secemo svaki dan bar sat vremena. Stuca i kise isto svaki dan. Ja jos uvijek krvarim, manje al jos. A sav se ponovno otvorio, tj. onako je crvenkast na dijelu. Izluđuje me to. Bili smo na pregledu kod kardiologa i za sad je sve u redu, u srijedu nam je sljedeci pregled. Jel moze koja slika ljuljacki? Kakve se jos igracke koriste na pocetku? Vidim da ce uskoro da bude sve budniji, a ja bih trebala i nesta po stanu napraviti, a to je nemoguce ako stalno ga nosim na rukama.
url=https://lilypie.com]
Krvarenje- jos krvarim iako malo, u biti najvise u jutro, moja je po izlasku imala 2980 kg nakon tjedan dana 3260 kg tak da znam da ju dobro hranim haha sto se tice brijanja bas sam htjela pitat jucer sam prilikom tusiranja obrijala gornji dio xD a ovo skroz dolje nisam jer se bojim konaca, i sad si mislim kak cu se obrijat za pregled 😮😮
Krvarenje- jos krvarim iako malo, u biti najvise u jutro, moja je po izlasku imala 2980 kg nakon tjedan dana 3260 kg tak da znam da ju dobro hranim haha sto se tice brijanja bas sam htjela pitat jucer sam prilikom tusiranja obrijala gornji dio xD a ovo skroz dolje nisam jer se bojim konaca, i sad si mislim kak cu se obrijat za pregled 😮😮
Neznam dal si procitala na j.bebama sta se meni sve desavalo, dakle ja sam bila prvih 2tj nakon poroda 2 puta pregledavana na frisko i uopce se nisam obrijala i mogu ti reci da uopce nisam mislila na to, bila sam cista i to je najvaznije, zato ne brini, neznam dal uopce ima koja zena da se nako epi na brzoma brije, ja sam uz sve imala hematom nakon poroda, dakle cijela pipi mi je bila ljubicasto crna, skoro sam se srusila dok sam vidla. Ja se isto za sad samo gornji dio brijem i mislim da cu i kod ginicke takva zbog sava koj nece da zaraste.
url=https://lilypie.com]
Curke Viktor je na 3780g. Cak smo 2 noci spavali, da nas ne ureknem. Mi redovito secemo svaki dan bar sat vremena. Stuca i kise isto svaki dan. Ja jos uvijek krvarim, manje al jos. A sav se ponovno otvorio, tj. onako je crvenkast na dijelu. Izluđuje me to. Bili smo na pregledu kod kardiologa i za sad je sve u redu, u srijedu nam je sljedeci pregled. Jel moze koja slika ljuljacki? Kakve se jos igracke koriste na pocetku? Vidim da ce uskoro da bude sve budniji, a ja bih trebala i nesta po stanu napraviti, a to je nemoguce ako stalno ga nosim na rukama.
A igracke jos nemam.. dobila sam par plisanih zvecki al to kad malo naraste.
Dena i Aurora, super bebice napreduju?
Dena, tebi se sav otvorio??? Ja imam ljuljacku kao i I me... Ja sam par puta upalila onu muzikicu i bio je miran.... I većinom nam bude u toj ljuljacki kad smo u dnevnom...
I me, i mi smo usisavali ovoj dana... Nista ga nije probudilo
Sortiraj odgovore
Najstariji