Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    30. Rujan 2017. 10:16

A sto se tice mog fizickog stanje, rana me zna jos malo boliti, ali sve mogu puno lakse i sjedit i saginjat se iako ne zelim se preforsirat da ne bi bilo sranja, sise su mi ok, malo se napunile jer malisa je duze spavo... jedino sto mi nedostaje sna, al dobro, navikla sam vec bit ne naspavana.
    A psihicko stanje mi varira, puna sam emocija razno raznih i jos se navikavam na bebu, treba vremena da se i mama i beba snadu u novim stvarima.

violeta1
    30. Rujan 2017. 10:18

Jucer sam se sredila, obrijala, opeglala kosu, nasminkala, lijepo obukla i bas sam se osjecala sexy mama, cak mi je i muz rekao da sam bas vau i da mu se svida moja guza (najvise mi je ostalo u guzi) i ocaran je mojim sisama. Vec sam zaboravila sta zeni znaci kada se dotjera. 😊 

barbs
    30. Rujan 2017. 12:45

Dena, ja imam pomoc na sve strane i zato donekle i uspijevam... Puno nam pomazu moji i njegovi... Ali imam i srece sto je mali mirniji i voli puno spavati  ponekad kao da je tempiran i kad sjednem rucati se javlja... A dok npr lezim na kaucu ili sam na kompu spava ko top... Jako se stedim, tj. Svi me oko mene stede i ne daju mi da puno radim pa cak i kad imam snage... Eto, svi su ozbiljno shvatili da zeni treba oko 6tj da se oporavi od poroda... Mama uzima godisnji tako da ce mi pomagati u kucanskim poslovima... Treba tu pocistiti kako treba stan i prati robu... Ja se stedim ugl pogotovo jer sam cula da cimi iz rodilista je opet morala u bolnicu radi prejakog krvarenja... To joj je 4.dijete pa cisto sumnjam da odmara... A i muz meni jako pomaze samo sto on radi ujutro... A stan je ugl u kaosu.... I umorna sam.. grozno... Treba vremena da sve mi uhvatimo rutinu. I ne, nije lako!!! Nikako... Jer ja bih sve sradila i cim 

barbs
    30. Rujan 2017. 12:48

*cim se malo vise napregnem eto ti krvarenja... A kroz dan npr kao da se cistim... Tako da ne zelim riskirati ali radim koliko mogu... Pocistim prasinu, operem sudje... Pa se svi deru na mene... 
    Ja mogu biti zahvalna da svi oko mene su voljni mi pomoci i pomazu... Ali jedva cekam da dodjem u se i na se totalno i da mogu sama sve raditi... Pocistiti, napraviti rucak za muza i sebe...
    Violeta, ja samo stavim prasak 1x dnevno i gazu... Ne zelim dirati... Pitat cu patronaznu u ponedjeljak ako treba cistiti s jos necime...

barbs
    30. Rujan 2017. 12:49

Violeta, blago ti se sto si se obrijala... Hhahahahahahaa ja jedva cekam da se dolje mogu obrijati ali ne zelim jos radi savova... Cekam da ispadnu, a ne znam kad ce  rana me ne boli samo me uzasno svrbi i povremeno osjecam zatezanje...

Barkleys
    30. Rujan 2017. 13:37

Ej mamice, pitala sam na drugom forumu, evo da i tu. Ima li netko iskustva s kolijevkom? Jeste li vidjele negdje da se prodaju/naručuju ogradice za kolijevku?

Mi smo dobili i kolijevku i kindač, a kako nam je mala spavaća soba prvo ćemo staviti kolijevku. Pa sad gledam za ogradicu. Koliko sam skužila kolijevka posluži cca. par mjeseci pa mi se neda skupo plaćati ogradicu za nju. Pa ako netko ima neki savjet...

Inače, držite se i uživajte! :*

• Bebushka
    30. Rujan 2017. 17:07

Dena hvala za iskustvo s izdajalicom, pokrenila sam postupak nabave pa ako mi ne bude pasala preprodam dalje...
    Moje bebe rade cirkus navecer, ali intenzivno radim na tome, frendica je bila odusevljena s knjigom SRETNA BEBA od gine gord, citam i vidim kolkl stvari radim krivo, definitivnl preporucam!!!!
    Tako da Dena potrazi savjet strucnjaka, bebe de mogu naucit redu i normalno je da same ne znamo kako...tome te ne uce u skoli a nema vaznije stvari jbt, a i provjeri da te ne pere postporodjajna depresija, kad ti budes dobro to ce prec i na bebu, ovako sigurno reagira i na tvoj nemir i frustracije...ne daj se, s obzirom na okolnosti i sve ti si zakon!! 

barbs
    30. Rujan 2017. 17:28

Bebuska, zato ti ja većinom slusam rodjakinju od muza i onda ti ona meni sve zivo kaze   
    Hedgehog, ne bih znala gdje naruciti ogradicu za koljevku ..

violeta1
    30. Rujan 2017. 19:07

Barbs ma dole sam samo bikini zonu..ne usudim se sve jer jos nije zaraslo. A bas ste mi zgodni i lijepi u setnji 😘

violeta1
    30. Rujan 2017. 19:10

A evo i nas iz jucerasnje setnje..danas smo samo mali bili jer nisam se usudila bas kolica sama dizat da iznesem van. Nisu bas lagana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.