PELENE - ja bih ti preporučila da rađe uzmi jedan pack jedinice i pack dvojke, pa lako ti se netko zaleti kupiti...
Mjenjanje pelena - pa kad skužim da se pokakao ga promijenim unatoč tome što spava baš da ne dobije neki osip... Ne bitno bio dan ili noć.
Krvarenje - sve manje krvarim... jako rijetko zapravo... otkad se štedim jer patronažna rekla da to prođe brzo ako se čuvam... Moja cimi iz rodilišta jer završila u bolnicu oopet radi krvarenja. Muž mi je javio jer su se sreli kod riješavanja papira za bebače... I onda sam se malo uplašila i rekla da ne želim da opet završimo u bolnici.
Violeta, Leon super napreduje. Mi smo u tjedan dana dobili 385g
Cure, da li se izdajete ako vam ostane mlijeka? Meni je muževa rođakinja rekla da se ne izdajem nego da malog što više na cici... Al imam puno mlijeka, čini mi se. K'o za inat, patronažne mi nema do ponedjeljka, a rođakinja je otišla na put par dana...

treca sreca i ostale iskusne mame, iskustva s električnom izdajalicom, pliiiiz?
otpast će mi ruka!!!
Znam da su ja j.bebama pričale da je el,izdajalica mrak... I ja imam ručnu i baš je bilo komaaaa

Sanjchi- ja koristim 1. A i imam jedne 2 za svaki slucaj. (Ako preko noci preraste) a cini mi se da jos nece jer je malena.
Mjenjanje pelena- Po noci nekad ostavim jer po noci mi se budi svaka 2h pa da ju ne budim. Preko dana cim skuzim da se pokakila promjenim jer mi po danu spava 4h pa da ne bude predugo ukakna. Koristim lanolin kremu za guzu sto sam dobila u bolnici i to bas trackam 😆
Izdajanje- nekad da, nekad ne. Procijenim. Ali iskreno rijetko koristim rucnu izdajalicu. Lakse mi je rucno uz masiranje ocijedit cicu i cini mi se da to brze ide. Cak mi je i patronazna rekla da se izdajalica koristi kad beba dodje veca i dodje veca kolicina mlijeka i da ona samo povrsinski izdaja.

I me, e tako i ja što se mjenjanja pelena tiče... Procijenim ako treba ili ako ne treba... Ja dvojku većinom koristim po noći, a jedinicu po danu... Jedino nisam ovih dana dok pupak nije ispao jer me bilo strah da ga ne struže.
A za izdajanje, nisam znala da se to koristi kad je beba već malo veća. Isto dobro znati.
S kojim blaznicama perete bebe? Mi imamo one iz lidla i ostavljaju mucice A imamo i Lola i Babylove, samo moramo istrošiti sve.

Gle ga mali Diego, frajer i pol!!! 😍
Isto koristim iz lidla i pustaju mucice al mi ke patronazna rekla da ih iskoristim do kraja da ne bacam bezveze.. kaze najbolje su iz DMa. Pa sam si i njih kupila.

I me, daaa Ahaaaaa, ja ih imam dosta tih iz lidla, pa mi ostaju 2-3 pack babylove i 2pack lola. Baš ću pogledati kakve su one, pa ću procijeniti koje su najbolje.

RODILE
19.08.2017. Dorja Adrian
04.09.2017. Dena Viktor
08.09.2017. Babylove Lucija
10.09.2017. Aurora Una
15.09.2017. Violeta Leon
15.09.2017. Treca sreca Mila
18.09.2017. M@lena Lucija
18.09.2017. Barbs Diego
19.09.2017. I_me Ema
19.09.2017. Pupy Stella
20.09.2017. Tea2803 Noel
21.09.2017. Bebushka Iskra
21.09.2017. Buba_Mara Šimun
25.09.2017. Dzenny Alara
26.09.2017. Loira Olivia
28.09.2017. Marijana Benedikt
29.09.2017. Senoritakova Rita
Valjda nisam nesto fulala

Joj, hvala, Luce na ispravku Cim sjednem na komp prepravim... Lakse mi je s kompa igrati se s ovim smajlicima...
Da li je Marijana jucer rodila ili 27.?? Ako se netko sjeca

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji