Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    28. Rujan 2017. 21:00

Ma ne skroz, onako povrsinski, vec 2. put. Jedna dokt. je cak rekla da joj izgleda ko alergijska reakcija. Kasnije sam razgovarala sa rođakinjom koja studira farmaciju i rekla je da je moguce i da je rijec o alergijskoj reakciji na porod. Al meni se cini da je problem o mojoj aktivnosti, 1000 puta sjedni ustani hodaj amo tamo..jer kako sam vec rekla, od kako muz ide natrag na posao nemam nikog da mi pomogne. 
    Pitanje kad se beba pokaki a spava il je taman zaspala, jel je idete presvlacit? Viktor je danas cijelo popodne nemiran i sad mi se cini da ga mucilo kakanje, e sad se pokakio i u sekundi zaspao pa neznam dal da ga budim ili pricekam?🤔 

url=https://lilypie.com]

violeta1
    28. Rujan 2017. 21:01

Leon mi ima 3900kg 😊 Napreduje lijepo. A kihanje i stucanje, i on ima. Nekad cesce nekad rijede.
    Pupak mu jos nije otpao..i danas mama mene pita pa kako mu nije otpao, i ja njoj pa od kud sa ja znam. 
    Moj misic pava... i sutra idemo i mi van u dvoriste 😊 

violeta1
    28. Rujan 2017. 21:03

Dena ja kad skuzim da je ukakan, mjenjam uvijek. Ne volim da je takav da se ne bi osuo. A nekad se dogodi da i ne skuzim da je ukakan.

Aurora1611
    28. Rujan 2017. 21:26

A gle iskreno, znala mi je spavati i kakati i onda si mislim koliko puta nisam znala da je ukakana dok ju ne idem presvuc pa joj nije bilo nista, onda ju ostavim jer znam da ce se uskoro probuditi.. ako mi se to dogodi onda kad ju presvlacim namazem ju bepanthenom preventivno.. a inace ja mazem dosta dosta pavloviceve tako da joj to ja mislim ni nemre doci do koze haha skoro sam potrosila jednu kutijicu xD 
    Ma ni necu se onda brijati dolje skroz samo ovo sto mogu vidjeti da mi je sigurno, sto ti velis bitno mi je da sam cista a sve ostalo je tak i tak prirodno.. jel koja od vas dobila hemoroide ili hemeroide nezz kak se pise hahaha  ja sam dobila jedan vanjski 😭😭 nezz kako se toga rijesiti.. ne boli i ne pecka

• Dena1009
    29. Rujan 2017. 08:28

sanjchi255

Curke vidim veselo vam je😅neka bebice napreduju, i vama ce bit lakse..pitanje: newborn pelene (pise na njima od 2-5 kg) ja planiram uzet jumbo pack od 88 kom (imam kupon za DM) hoce to bit dosta? Pa onda da kupim br 1? Mislim, kak smo krenule, Lucija ce mi bit preko 3 kg sigurno pa onda si mislim da ce bit OK..sto mislite?

Meni su na pocetku odgovarale pampers 0, a sad smo na jedinici, 0 po trgovinama niti nemaju, al vec mu je i mala. Bit ce ti dosta, ja kupujem mala pakiranja jer jos trazimo sto nam odgovara. 

url=https://lilypie.com]

• Bebushka
    29. Rujan 2017. 10:19

treca sreca i ostale iskusne mame, iskustva s električnom izdajalicom, pliiiiz?
    otpast će mi ruka!!!

barbs
    29. Rujan 2017. 10:32

PELENE - ja bih ti preporučila da rađe uzmi jedan pack jedinice i pack dvojke, pa lako ti se netko zaleti kupiti... 
    Mjenjanje pelena - pa kad skužim da se pokakao ga promijenim unatoč tome što spava baš da ne dobije neki osip... Ne bitno bio dan ili noć.
    Krvarenje - sve manje krvarim... jako rijetko zapravo... otkad se štedim jer patronažna rekla da to prođe brzo ako se čuvam... Moja cimi iz rodilišta jer završila u bolnicu oopet radi krvarenja. Muž mi je javio jer su se sreli kod riješavanja papira za bebače... I onda sam se malo uplašila i rekla da ne želim da opet završimo u bolnici.
    Violeta, Leon super napreduje.  Mi smo u tjedan dana dobili 385g
    Cure, da li se izdajete ako vam ostane mlijeka? Meni je muževa rođakinja rekla da se ne izdajem nego da malog što više na cici... Al imam puno mlijeka, čini mi se. K'o za inat, patronažne mi nema do ponedjeljka, a rođakinja je otišla na put par dana... 

barbs
    29. Rujan 2017. 10:36

Bebushka

treca sreca i ostale iskusne mame, iskustva s električnom izdajalicom, pliiiiz?
    otpast će mi ruka!!!

Znam da su ja j.bebama pričale da je el,izdajalica mrak... I ja imam ručnu i baš je bilo komaaaa 

I_me
    29. Rujan 2017. 11:00

Sanjchi- ja koristim 1. A i imam jedne 2 za svaki slucaj. (Ako preko noci preraste) a cini mi se da jos nece jer je malena. 
    Mjenjanje pelena- Po noci nekad ostavim jer po noci mi se budi svaka 2h pa da ju ne budim. Preko dana cim skuzim da se pokakila promjenim jer mi po danu spava 4h pa da ne bude predugo ukakna. Koristim lanolin kremu za guzu sto sam dobila u bolnici i to bas trackam 😆
     Izdajanje- nekad da, nekad ne. Procijenim. Ali iskreno rijetko koristim rucnu izdajalicu. Lakse mi je rucno uz masiranje ocijedit cicu i cini mi se da to brze ide. Cak mi je i patronazna rekla da se izdajalica koristi kad beba dodje veca i dodje veca kolicina mlijeka i da ona samo povrsinski izdaja.

barbs
    29. Rujan 2017. 11:12

I me, e tako i ja  što se mjenjanja pelena tiče... Procijenim ako treba ili ako ne treba... Ja dvojku većinom koristim po noći, a jedinicu po danu... Jedino nisam ovih dana dok pupak nije ispao jer me bilo strah da ga ne struže. 
    A za izdajanje, nisam znala da se to koristi kad je beba već malo veća. Isto dobro znati. 
    S kojim blaznicama perete bebe? Mi imamo one iz lidla i ostavljaju mucice  A imamo i Lola i Babylove, samo moramo istrošiti sve. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.