Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Rujan 2017. 13:39

Rodile su Dzenny i Loira, kako sve znate 
    Cekamo i Marijanu 

I_me
    27. Rujan 2017. 15:11

Sad ce nas biti sve vise i vise ovdje! 😆
    Meni bila patronazna, vagali smo se. Dobila malena 100g. Kaze super napreduje. Ja isla skinut konce od carskog i odmah sam se izvagala.😆😆 . U 8 dana od poroda sam na +1kg wu hu 😆😆

Aurora1611
    27. Rujan 2017. 15:19
    Obećah vam sliku pa evo da vidite kako to izgleda kod mene 17 dana nakon poroda
    Obećah vam sliku pa evo da vidite kako to izgleda kod mene 17 dana nakon poroda

barbs
    27. Rujan 2017. 15:47

I me, jupppiii!!! Super za kilazuui!!!  Nas su otpustili u cet i u pon ujutro je imao 110g... Zanima me sutra sta ce vaga reci... Ne briiiiniii za kg...UUULLLAAAALAAAAAAA,+1KG... Suuuupeeeeeerrrr... Koliko si ono bila dobila?
    Aurora, dobila si dosta strija.... Ali to je samo podsjetnik na ono sto imate muz i ti  Povuci ce se ta ljubicasta boja... A da mazes mozda s kokosovim mlijekom? 

barbs
    27. Rujan 2017. 15:48

I me, kako napreduje dojenje????

barbs
    27. Rujan 2017. 15:49

Ja sam s kilazom na +6,5kg.. a dobila 14-15kg...

Aurora1611
    27. Rujan 2017. 16:06

Da uzasne su bile, to sam dobila zadnja 2 mjeseca i sad lijepo izgleda kao spuzva 😂😂 a i takav je osjecaj kad si dotaknem trbuh hahah.. iduce godine jednodijelni kupaci 😩 Kupio mi jucer mm bio oil jer sam citala jako pozitivna iskustva o njemu, imas nekakva iskustva s kokosovim uljem ili? 

I_me
    27. Rujan 2017. 16:14

barbs

I me, jupppiii!!! Super za kilazuui!!!Nas su otpustili u cet i u pon ujutro je imao 110g… Zanima me sutra sta ce vaga reci… Ne briiiiniii za kg…UUULLLAAAALAAAAAAA,+1KG… Suuuupeeeeeerrrr… Koliko si ono bila dobila?
    Aurora, dobila si dosta strija…. Ali to je samo podsjetnik na ono sto imate muz i tiPovuci ce se ta ljubicasta boja… A da mazes mozda s kokosovim mlijekom?

Bila sam dobila 12kg. Oslo 11. Bas sam se iznenadila. Al nikako da dodjem do ogledala da se slikam i polazem kako mi stomak izgleda. Njega jos imam. Onako kozu 😥.. al proci ce i to.. polako.. jos je rano..

I_me
    27. Rujan 2017. 16:19

barbs

I me, kako napreduje dojenje????

Super!  
    Dojimo sve u 16naest! 
    Nema navala mlijeka i dalje masiram.. mala cica ko prava.. ona 3 dana u bolnici su mi bila kaos..sve sestre su mi rekle u bolnici da su to 3 dana kaosa i onda laganini.. i tak je i bilo! 
    Uspjele smo. Cak sam i sesirice maknula. Lijepo hvala bradavicu.

I_me
    27. Rujan 2017. 16:22

Aurora1611

Da uzasne su bile, to sam dobila zadnja 2 mjeseca i sad lijepo izgleda kao spuzva 😂😂 a i takav je osjecaj kad si dotaknem trbuh hahah.. iduce godine jednodijelni kupaci 😩 Kupio mi jucer mm bio oil jer sam citala jako pozitivna iskustva o njemu, imas nekakva iskustva s kokosovim uljem ili?

Jao violeta.. bome si ih dobila puno.. i ja sam cula za bio oil da je super. Mislila sam ga i ja uzet pa mazat oziljak od carskog.. za kokosovo ulje nemam pojma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.