Sad ce nas biti sve vise i vise ovdje! 😆
Meni bila patronazna, vagali smo se. Dobila malena 100g. Kaze super napreduje. Ja isla skinut konce od carskog i odmah sam se izvagala.😆😆 . U 8 dana od poroda sam na +1kg wu hu 😆😆
I me, jupppiii!!! Super za kilazuui!!! Nas su otpustili u cet i u pon ujutro je imao 110g... Zanima me sutra sta ce vaga reci... Ne briiiiniii za kg...UUULLLAAAALAAAAAAA,+1KG... Suuuupeeeeeerrrr... Koliko si ono bila dobila?
Aurora, dobila si dosta strija.... Ali to je samo podsjetnik na ono sto imate muz i ti Povuci ce se ta ljubicasta boja... A da mazes mozda s kokosovim mlijekom?
Da uzasne su bile, to sam dobila zadnja 2 mjeseca i sad lijepo izgleda kao spuzva 😂😂 a i takav je osjecaj kad si dotaknem trbuh hahah.. iduce godine jednodijelni kupaci 😩 Kupio mi jucer mm bio oil jer sam citala jako pozitivna iskustva o njemu, imas nekakva iskustva s kokosovim uljem ili?
I me, jupppiii!!! Super za kilazuui!!!Nas su otpustili u cet i u pon ujutro je imao 110g… Zanima me sutra sta ce vaga reci… Ne briiiiniii za kg…UUULLLAAAALAAAAAAA,+1KG… Suuuupeeeeeerrrr… Koliko si ono bila dobila?
Aurora, dobila si dosta strija…. Ali to je samo podsjetnik na ono sto imate muz i tiPovuci ce se ta ljubicasta boja… A da mazes mozda s kokosovim mlijekom?
Bila sam dobila 12kg. Oslo 11. Bas sam se iznenadila. Al nikako da dodjem do ogledala da se slikam i polazem kako mi stomak izgleda. Njega jos imam. Onako kozu 😥.. al proci ce i to.. polako.. jos je rano..
I me, kako napreduje dojenje????
Super!
Dojimo sve u 16naest!
Nema navala mlijeka i dalje masiram.. mala cica ko prava.. ona 3 dana u bolnici su mi bila kaos..sve sestre su mi rekle u bolnici da su to 3 dana kaosa i onda laganini.. i tak je i bilo!
Uspjele smo. Cak sam i sesirice maknula. Lijepo hvala bradavicu.
Da uzasne su bile, to sam dobila zadnja 2 mjeseca i sad lijepo izgleda kao spuzva 😂😂 a i takav je osjecaj kad si dotaknem trbuh hahah.. iduce godine jednodijelni kupaci 😩 Kupio mi jucer mm bio oil jer sam citala jako pozitivna iskustva o njemu, imas nekakva iskustva s kokosovim uljem ili?
Jao violeta.. bome si ih dobila puno.. i ja sam cula za bio oil da je super. Mislila sam ga i ja uzet pa mazat oziljak od carskog.. za kokosovo ulje nemam pojma
Sortiraj odgovore
Najstariji