Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Rujan 2017. 18:19

A to ato je vrazicak... Uuuu svi su oni mali vragovi ahahahhhahhahahahha 😈 

Aurora1611
    26. Rujan 2017. 21:18

Hej curke evo mene da vam ispricam nesto cudno hahah 
    Kako sam dobila puno strija u trudnoci i sad kad mi se trbuh smanjio to izgleda katastrofa 🤢 Palo mi je na pamet mazat ih svojim mlijekom ( stalno mi je kapalo po trbuhu pa sam razmazivala) ali samo na jednoj strani i danas, moj mm skuzi da su te s desne strane posvijetlile a ove s lijeve( koje nisam mazala) su ostale iste 😮😮 nezz da li je do toga ili?? 

I_me
    26. Rujan 2017. 22:15

barbs

I me, a te iz lidla koji su broj? Mi sada koristimo dvojku babylove dok mu pupak ne ispadne pa cemo opet kombinirati 1 i 2… Al Diego je toliko dug da ce jedinicu uskoro prerasti. I super sto si dobila pelene… Svakako neces neko vrijeme morati kupovati.
    Jesi pogledala GLAS ISTRE od danas???? Rodjeni sutj. Objava o rodjemima proslog tjedna..

Neeeee!!! Totalno sam zaboravilaaaa!!! 😲😲😲
    Valjda me nisu stavili bas danas..  Gdje da ga sad nabavim u pm!? 
    Pelene iz lidla su newborn, mislim da je to jedinica.

I_me
    27. Rujan 2017. 09:23

Aurora1611

Hej curke evo mene da vam ispricam nesto cudno hahah
    Kako sam dobila puno strija u trudnoci i sad kad mi se trbuh smanjio to izgleda katastrofa 🤢 Palo mi je na pamet mazat ih svojim mlijekom ( stalno mi je kapalo po trbuhu pa sam razmazivala) ali samo na jednoj strani i danas, moj mm skuzi da su te s desne strane posvijetlile a ove s lijeve( koje nisam mazala) su ostale iste 😮😮 nezz da li je do toga ili??

Nemam pojma.. probaj i sa druge.. to je majcino mlijeko,nije nikakva kemija.. ne moze skodit.

barbs
    27. Rujan 2017. 10:09

I me, muž je slikao s mobitelom, pa ako hoćeš ti mogu poslati nekako?? Jedna EMA je bila 
    Aurora, vjerojatno je od mlijeka jer je majčino mlijeko dobro za više toga... primjer: mazati si bradavice kad se stvaraju ragade; stavljati ih u oči bebi umjesto kapi kad se krmelje, itd... ne bih se začudila da pomaže i za strije.. 
    Ja strije nisam dobila.
    Jutros sam se vagala i imam 70,6kg, što znači da sam cca 6kg u plusu od početka trudnoće. ODLIČNO!  
    Nas je Diego jučer zezao. Bio je budan od 18.30 do 00.30. K'o neka sova. Ništa ga nije moglo uspavati. Na kraju smo mu otišli promijeniti pelenu, OPET sam ga nahranila i kad je zaspao upalili smo mu APP sa zvukom fena i zaspao je k'o praščić... hahahaha Oko 4 i nešto smo se zbudili da mu promijenimo pelenu jer se pokakao i da ga nahranim... oko 8 ujutro je počeo nešto njorgati, pa sam ga stavila u krevet s nama i nahranila... I kad je zaspao sam se otišla spremati pomalo dok su muž i on spavuckali. Na kraju mi je rekao muž da otkad sam se ja digla je non stop prdio i kakao hahahahahaha  Sad leži u košari (viperu!)  i zuri k'o sova ahahahahaha Već 2 sata ahahah... Ostaje nam sve budniji... 

barbs
    27. Rujan 2017. 10:33

Evo ga curke…..sad dalje ćete same pratit
    RODILE
    19.08.2017. Dorja   Adrian
    04.09.2017. Dena    Viktor
    08.09.2017. Babylove Lucija
    10.09.2017. Aurora  Una
    15.09.2017. Violeta  Leon
    15.09.2017. Treca sreca  Mila
    18.09.2017. M@lena Lucija
    18.09.2017. Barbs   Diego
    19.09.2017.  I_me  Ema
    19.09.2017.  Pupy Stella
    20.09.2017. Tea2803  Noel
    21.09.2017.  Bebushka  Iskra  
    21.09.2017. Buba_Mara  Šimun
    25.09.2017. Dzenny Alara
    26.09. Loira Olivia

barbs
    27. Rujan 2017. 10:33

Ovaj prvi dio sam kopirala od Sanjchine objave 

I_me
    27. Rujan 2017. 10:56

barbs

I me, muž je slikao s mobitelom, pa ako hoćeš ti mogu poslati nekako?? Jedna EMA je bilaAurora, vjerojatno je od mlijeka jer je majčino mlijeko dobro za više toga… primjer: mazati si bradavice kad se stvaraju ragade; stavljati ih u oči bebi umjesto kapi kad se krmelje, itd… ne bih se začudila da pomaže i za strije..
    Ja strije nisam dobila.
    Jutros sam se vagala i imam 70,6kg, što znači da sam cca 6kg u plusu od početka trudnoće. ODLIČNO!
    Nas je Diego jučer zezao. Bio je budan od 18.30 do 00.30. K'o neka sova. Ništa ga nije moglo uspavati. Na kraju smo mu otišli promijeniti pelenu, OPET sam ga nahranila i kad je zaspao upalili smo mu APP sa zvukom fena i zaspao je k'o praščić… hahahaha Oko 4 i nešto smo se zbudili da mu promijenimo pelenu jer se pokakao i da ga nahranim… oko 8 ujutro je počeo nešto njorgati, pa sam ga stavila u krevet s nama i nahranila… I kad je zaspao sam se otišla spremati pomalo dok su muž i on spavuckali. Na kraju mi je rekao muž da otkad sam se ja digla je non stop prdio i kakao hahahahahahaSad leži u košari (viperu!) i zuri k'o sova ahahahahaha Već 2 sata ahahah… Ostaje nam sve budniji…

Ako su mama i tata Jelena i Renato onda je moja Ema.

barbs
    27. Rujan 2017. 10:58

I me, jesu 

I_me
    27. Rujan 2017. 11:01

barbs

I me, jesu

Ok, javim ti se preko fejsa. Zapamtila sam ti prezime. 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.