A to ato je vrazicak... Uuuu svi su oni mali vragovi ahahahhhahhahahahha 😈
Hej curke evo mene da vam ispricam nesto cudno hahah
Kako sam dobila puno strija u trudnoci i sad kad mi se trbuh smanjio to izgleda katastrofa 🤢 Palo mi je na pamet mazat ih svojim mlijekom ( stalno mi je kapalo po trbuhu pa sam razmazivala) ali samo na jednoj strani i danas, moj mm skuzi da su te s desne strane posvijetlile a ove s lijeve( koje nisam mazala) su ostale iste 😮😮 nezz da li je do toga ili??
I me, a te iz lidla koji su broj? Mi sada koristimo dvojku babylove dok mu pupak ne ispadne pa cemo opet kombinirati 1 i 2… Al Diego je toliko dug da ce jedinicu uskoro prerasti. I super sto si dobila pelene… Svakako neces neko vrijeme morati kupovati.
Jesi pogledala GLAS ISTRE od danas???? Rodjeni sutj. Objava o rodjemima proslog tjedna..
Neeeee!!! Totalno sam zaboravilaaaa!!! 😲😲😲
Valjda me nisu stavili bas danas.. Gdje da ga sad nabavim u pm!?
Pelene iz lidla su newborn, mislim da je to jedinica.
Hej curke evo mene da vam ispricam nesto cudno hahah
Kako sam dobila puno strija u trudnoci i sad kad mi se trbuh smanjio to izgleda katastrofa 🤢 Palo mi je na pamet mazat ih svojim mlijekom ( stalno mi je kapalo po trbuhu pa sam razmazivala) ali samo na jednoj strani i danas, moj mm skuzi da su te s desne strane posvijetlile a ove s lijeve( koje nisam mazala) su ostale iste 😮😮 nezz da li je do toga ili??
Nemam pojma.. probaj i sa druge.. to je majcino mlijeko,nije nikakva kemija.. ne moze skodit.
I me, muž je slikao s mobitelom, pa ako hoćeš ti mogu poslati nekako?? Jedna EMA je bila
Aurora, vjerojatno je od mlijeka jer je majčino mlijeko dobro za više toga... primjer: mazati si bradavice kad se stvaraju ragade; stavljati ih u oči bebi umjesto kapi kad se krmelje, itd... ne bih se začudila da pomaže i za strije..
Ja strije nisam dobila.
Jutros sam se vagala i imam 70,6kg, što znači da sam cca 6kg u plusu od početka trudnoće. ODLIČNO!
Nas je Diego jučer zezao. Bio je budan od 18.30 do 00.30. K'o neka sova. Ništa ga nije moglo uspavati. Na kraju smo mu otišli promijeniti pelenu, OPET sam ga nahranila i kad je zaspao upalili smo mu APP sa zvukom fena i zaspao je k'o praščić... hahahaha Oko 4 i nešto smo se zbudili da mu promijenimo pelenu jer se pokakao i da ga nahranim... oko 8 ujutro je počeo nešto njorgati, pa sam ga stavila u krevet s nama i nahranila... I kad je zaspao sam se otišla spremati pomalo dok su muž i on spavuckali. Na kraju mi je rekao muž da otkad sam se ja digla je non stop prdio i kakao hahahahahaha Sad leži u košari (viperu!) i zuri k'o sova ahahahahaha Već 2 sata ahahah... Ostaje nam sve budniji...
Evo ga curke…..sad dalje ćete same pratit
RODILE
19.08.2017. Dorja Adrian
04.09.2017. Dena Viktor
08.09.2017. Babylove Lucija
10.09.2017. Aurora Una
15.09.2017. Violeta Leon
15.09.2017. Treca sreca Mila
18.09.2017. M@lena Lucija
18.09.2017. Barbs Diego
19.09.2017. I_me Ema
19.09.2017. Pupy Stella
20.09.2017. Tea2803 Noel
21.09.2017. Bebushka Iskra
21.09.2017. Buba_Mara Šimun
25.09.2017. Dzenny Alara
26.09. Loira Olivia
I me, muž je slikao s mobitelom, pa ako hoćeš ti mogu poslati nekako?? Jedna EMA je bilaAurora, vjerojatno je od mlijeka jer je majčino mlijeko dobro za više toga… primjer: mazati si bradavice kad se stvaraju ragade; stavljati ih u oči bebi umjesto kapi kad se krmelje, itd… ne bih se začudila da pomaže i za strije..
Ja strije nisam dobila.
Jutros sam se vagala i imam 70,6kg, što znači da sam cca 6kg u plusu od početka trudnoće. ODLIČNO!
Nas je Diego jučer zezao. Bio je budan od 18.30 do 00.30. K'o neka sova. Ništa ga nije moglo uspavati. Na kraju smo mu otišli promijeniti pelenu, OPET sam ga nahranila i kad je zaspao upalili smo mu APP sa zvukom fena i zaspao je k'o praščić… hahahaha Oko 4 i nešto smo se zbudili da mu promijenimo pelenu jer se pokakao i da ga nahranim… oko 8 ujutro je počeo nešto njorgati, pa sam ga stavila u krevet s nama i nahranila… I kad je zaspao sam se otišla spremati pomalo dok su muž i on spavuckali. Na kraju mi je rekao muž da otkad sam se ja digla je non stop prdio i kakao hahahahahahaSad leži u košari (viperu!) i zuri k'o sova ahahahahaha Već 2 sata ahahah… Ostaje nam sve budniji…
Ako su mama i tata Jelena i Renato onda je moja Ema.
Sortiraj odgovore
Najstariji