I tetra pelene, znaci koristimo ko lude! Em zapisa, em bljucne... katastrofa... perem i peglam samo..a pegla mi je uzas i sad planiram muza sutra pislat u kaufland po tefalovu peglu, oko 250kn je.
*Bila sam u polu snu... Al ipak sam ubila oko...
Kako cistis pupak??? Nama patronazna nije rekla nista osim da stavimo prasac i gazicu...
Kakve su vase bebe dok spavaju? Diego je nemiran ahahhhaa odnosno, ko da ima crvicanu guzici... Taj se okrece po krevetu, deku gura, ispusta neke zvukove ahahahaha kazu moji da sam i ja takva bila ahahaha
Ostali smo bez babylove pelena i probali huggies... Ne svidjaju mi se bas... Ne promoce mu ali uzasno smrdeeeeeeee ... Bas se osjeti intenzivan miris kad obavi nuzdu... Ujutro ide muz kupiti pack babylove... Sad ne znam sto cu s onim pelenama koje su mi ostale...
Violeta tako i meni bilo prve dvije noci. Sta ako ju ne cujem??
Al cujem.. kako da ne.. kaze mi muz da zahrcem i bas duboko zaspim i ona se nesto promeskolji a ja vec kraj krevetica!!
Barbs-prodaj ih! Ako nemas kome prosljediti.Stavi na moje krpice.hr ili neku drugu stranicu... vidim da se tako prodaju ko lude..
Mi vise oristimo gazice nego tetra pelene. Pelene su ki podloga ispod nje, a gazicu uvijek stavim pod glavu ako slucajno bljucne.. do sada smo imali samo jednu pelenu koja je propustila.
Nama ovu noc opet propustila b.love. Ja imam njih i neke iz mullera da mi nisu bas al su mali paketici pa sam ostavila za dok mi sfali ko sad. Popodne idemo do kauflanda pa mozda pronađem jos koju vrstu.
Barbs i V je nemiran, tolko se meskolji, bas ga sad gledam u kimbacu je pod koso, a na trenutke mi se cini da ce se okrenut na trbuh. I svako malo kmeka, a ja sam odma budna kad cujem, osobito kad bi se trebal probuditi, ovu noc je cak sat vremena tako, a onda spava dalje, a ja vec sve pripremila.
url=https://lilypie.com]
I me, jaaaaooo, i mene je bilo strah al sve cujem... Osim sinoc... Toliko sam zaspala ko top da bi mi muz rekao: ej, pogledaj ga samo da ne dodje previse blizu ogradice... KAD SAM JA SKOCILA... STA JE BILO?! Od strah da se nesto ne desi (jer je neeeemiraaaan) sam skocila i uspanicila se a on spava k'o top.. SOK sam dozivjela..a to za pelene . I ja sam mislila prodati jer nemam kome proslijediti.... Pa barem da nesto zaradim hahahhaa...
Violeta, jesi Leonu probala upaliti app fena? Mi smo si skinili app BABY SOUNDS i kad je ful nemiran mu pustimo i umiri se... Sinoc je eto tako zaspao... Mazila sam ga po glavi i taj fen je svirao i zaspao je... 10ak min sam mu jos pustila u kreveticu da zaspi k'o top i isli smo spavati...
Dena, sto se tice pelena... Koju vel mu stavljas!? Nama je jedinica jucer propustila jer su mu male...
A to za spavanje na trbuh sam i ja primjetila da Diego radi... I to sinoc sam isla na wc nakon sto sam ga podojila i nakon sto je zaspao i govorim muzu da sra ga nije provjerio... Jer njegova rodjakinja nam je rekla da nikako ne smije na trbuh... Moze na bok i na ledja ali na trbuh ne
Bas citam na jesenskim bebama, pisu mame kako su se super oporavile uzivaju sa bebacima, totalno su im posvecene. Kako ste vi? Jel vam stvarno svima tolko super??
Moj dan: probudimo se oko 8-9, ako je dobre volje da ne pocne plakati uspijem se presvuci i oprati zube, mozda napraviti kavu, pa njemu bocicu, pa ga premotam, nahranim, onda ga cuvam dok s drugom rukom srcem kavu, u 10 dolazi mm, onda ga preuzima, a ja bacam ves u masinu, cistim kuhnju, na brzinu pojedem malo, obicno vec podne prođe, u najboljem slucaju stignem se istusirati. Mm ide na spavanje jer radi nocne, preuzimam bebu ( i između ga cuvam da se on istusira i najede), nosam ga na rukama, pa idemo u setnju, 2 put ga donesem dolje pa pocne plakti, pa ga nosim natrag gore, konacno ga spakiram u kolica idemo se vozat, za 15min me pocnu rasturat kriza i kukovi jer nisam ni dana famoznog babinja odlezala, al nastavljamo da malo oslobodim ruke. Ako je srece zaspi u kolicama i kad ga donesem gore spava jos neko vrijeme, pa nakon sto objesim ves i pospremim uspijem malo leci na kauc. Kad se budi opet, prematanje, papanje i nosanje, pokusam nesta skuhati sa njim u rukama ili kad pristane malo lezati. Kad se muz probudi ga uzme k sebi, ja za to vrijeme pojedem nest na brzinu i presvucem se u pidzamu. Mm odlazi na posao, ja spremam njega za spavanje, kad konacno zaspi imam 6-8 sati na dvije rate da i ja spavam. Uz sve to me dolje uzasno pece i glava rastura. Obozavam svog sina, al da mi je tolko bajno...vec se pitam dal sam ja tolko nesposobna? Jel moj sin zasluzuje da sam tolko jadna, a trebalo bi mi biti najljepse razdoblje u zivotu?
url=https://lilypie.com]
Barbs nisam skinila tu aplikaciji, ali hocu danas 😊
Na kraju je moj misic spavao 6h u komadu, budio se, previla ga i siso, zaspo i jutros u pola 8 se budio, previla ga, siso, malo zezo i zaspo. Stalno zeli bit uz mene, stavim ga u kolica on kmeci i uzmem ga stavim na prsa da lezi lijepo na pupi i pajki kao veliki. Malo je nemiran ova 2 dana dok spava, stalno nesta radi s ustima, slaze neke face, pa bude malo miran, pa se mal javi i tako.
Pupak sam cistila samo prasak i gazu, a patronazna je i oceseptikom ocistila prvo i onda je pedijatrica rekla da i ja tak cistim i od tad sranje. Tako da mu danas i suta necu cistit vec samo s praskom prasit.
I da pelene stavi na net i prodaj...imas po fb i grupe
Dena ma ja mislim da te mame ili imaju pomoc ili malo serendaju... Ja sam samostalna jedino eto jucer je svekrva kuhala i imam za danas, sutra ce mi mama i tako. Muza nema danas cijeli dan doma, ja perem vec 3 masinu vesa, bila vani pomest garazu, dala cukama jest, sredila hodnik. Jos moram ostatak kuce i cekam me peglanje, i jos 1 masinu imam za oprat. A u meduvremenu tu je i beba, koja zeza po 3h 😁
Nije strasno, ali nije ni lako. U jednom trenutku sam najsretnija i najmirnija mama i drugom trenutku sam najluda mama. Npr.sinoc sam mu sredivala pupak, previjala ga, a on je plakao kao blesav, cak se u jednom trenutku poceo gusit koliko se krevelji i tu je jos muz bio pokraj i on prica, mali vristi, ja van sebe, onda sam muza oterala od nas, malog smirila i jos sat vremena se mazio i zaspo. Znaci jucer luda kuca je bila 😁
I ja se osjecam nekad kao najgora mama i samo sebe preispitujem jel radim dobro sve i u strahu sam jer zelim mu pruzit sve najbolje i muz je skuzio da sam ja nezadovoljna i nervozna i pricali smo o svemu. I danas mi je nekako lakse..jer znam da mi svaka mama svom djetetu zeli sve najbolje i dajemo sve od sebe za to malo bice. I da je tesko je tesko je, ali i budu lijepi i lagani trenutci. Jer i beba i mama se navikavaju na sve ovo novo..
Sortiraj odgovore
Najstariji