RODILE
19.08.2017. Dorja Adrian
04.09.2017. Dena Viktor
08.09.2017. Babylove Lucija
10.09.2017. Aurora Una
15.09.2017. Violeta Leon
15.09.2017. Treca sreca Mila
18.09.2017. M@lena Lucija
18.09.2017. Barbs Diego
19.09.2017. I_me Ema
19.09.2017. Pupy Stella
20.09.2017. Tea2803 Noel
21.09.2017. Bebushka Iskra
21.09.2017. Buba_Mara Šimun
25.09.2017. Dzenny Alara
26.09.2017. Loira Olivia
28.09.2017. Marijana Benedikt
28.09.2017. Senoritakova Rita

treca sreca i ostale iskusne mame, iskustva s električnom izdajalicom, pliiiiz?
otpast će mi ruka!!!
Ja sam se izdajala sa el i skroz je super vuklo, sa rucnom nisam ni probala.

url=https://lilypie.com]
Eto, Diego je prerastao jedinicu Previse je dug
Sad moram vidjeti kome proslijediti pelene koje su mi ostale...

Barbs Diego raste kao gljiva 😊
Ja sam tako umorna, Leon od ccc 18h pa do 21:30h malo siki, malo spava, pa zeza i tako u krug. Sad mi je zaspo na prsima, bez sise i icega, samo sam ga mazila. Ja ne znam jel on toliko mazan i hoce mamu, ali on bi u zadnja 2 dana samo bio uz mene. A ja se osjecam slomljeno. Treba mi jedno 10h sna da se malo oporavim. Inace sam spavalica, a sad uopce ne spavam kako sam rodila. U bolnici sam znala malo i odspavat preko dana ali doma ne spavam ni 1min, a tokom noci svaka 3-4h budenje. Znaci slomljena sam 😫😪😪😪🤤😒
I pupak mu je koma...danas sam bas poludila zbog pupka. Stalno bi se noso on, a tako pupak se pomice vise i bilo je malo krvi na gazici, kad sam vidjela mrak mi pao na oci od straha. Pa sam mu ocistila, naprasila i sredila i sad cekam sutra da vidim kako ce biti. Sad me strah zaspat, sta ako utonem u duboki san jer sam premorena i ne cujem ga, a sama sam doma, muz svira 😕 Jooj mukica 😒

I tetra pelene, znaci koristimo ko lude! Em zapisa, em bljucne... katastrofa... perem i peglam samo..a pegla mi je uzas i sad planiram muza sutra pislat u kaufland po tefalovu peglu, oko 250kn je.

*Bila sam u polu snu... Al ipak sam ubila oko...
Kako cistis pupak??? Nama patronazna nije rekla nista osim da stavimo prasac i gazicu...
Kakve su vase bebe dok spavaju? Diego je nemiran ahahhhaa odnosno, ko da ima crvicanu guzici... Taj se okrece po krevetu, deku gura, ispusta neke zvukove ahahahaha kazu moji da sam i ja takva bila ahahaha
Ostali smo bez babylove pelena i probali huggies... Ne svidjaju mi se bas... Ne promoce mu ali uzasno smrdeeeeeeee ... Bas se osjeti intenzivan miris kad obavi nuzdu... Ujutro ide muz kupiti pack babylove... Sad ne znam sto cu s onim pelenama koje su mi ostale...

Violeta tako i meni bilo prve dvije noci. Sta ako ju ne cujem??
Al cujem.. kako da ne.. kaze mi muz da zahrcem i bas duboko zaspim i ona se nesto promeskolji a ja vec kraj krevetica!!
Barbs-prodaj ih! Ako nemas kome prosljediti.Stavi na moje krpice.hr ili neku drugu stranicu... vidim da se tako prodaju ko lude..
Mi vise oristimo gazice nego tetra pelene. Pelene su ki podloga ispod nje, a gazicu uvijek stavim pod glavu ako slucajno bljucne.. do sada smo imali samo jednu pelenu koja je propustila.

Nama ovu noc opet propustila b.love. Ja imam njih i neke iz mullera da mi nisu bas al su mali paketici pa sam ostavila za dok mi sfali ko sad. Popodne idemo do kauflanda pa mozda pronađem jos koju vrstu.
Barbs i V je nemiran, tolko se meskolji, bas ga sad gledam u kimbacu je pod koso, a na trenutke mi se cini da ce se okrenut na trbuh. I svako malo kmeka, a ja sam odma budna kad cujem, osobito kad bi se trebal probuditi, ovu noc je cak sat vremena tako, a onda spava dalje, a ja vec sve pripremila.

url=https://lilypie.com]
I me, jaaaaooo, i mene je bilo strah al sve cujem... Osim sinoc... Toliko sam zaspala ko top da bi mi muz rekao: ej, pogledaj ga samo da ne dodje previse blizu ogradice... KAD SAM JA SKOCILA... STA JE BILO?! Od strah da se nesto ne desi (jer je neeeemiraaaan) sam skocila i uspanicila se a on spava k'o top.. SOK sam dozivjela..a to za pelene . I ja sam mislila prodati jer nemam kome proslijediti.... Pa barem da nesto zaradim hahahhaa...
Violeta, jesi Leonu probala upaliti app fena? Mi smo si skinili app BABY SOUNDS i kad je ful nemiran mu pustimo i umiri se... Sinoc je eto tako zaspao... Mazila sam ga po glavi i taj fen je svirao i zaspao je... 10ak min sam mu jos pustila u kreveticu da zaspi k'o top i isli smo spavati...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji