Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    03. Siječanj 2018. 18:39

tek sam na 1005. str a mala se lagano budi....da ne zaboravim što sam dosad vidila:
    I_me jesi ih ti onda počela pit? mene malo strah šta su mi u ovim lljekarnama rekli da su ih povukli jer očito nešto s njima ne valja, pa me to zagolicalo maštu....al svakako strah me T pa bih uzela...kako bi mi ih ti mogla uzeti....da ti skeniram recept ili?
    Violeta - stigao nam je psić danas:)) još ga nisam upogonila jer ima previše igračaka trenutno, pa čeka u ormaru ali samo sam ga malo isprobala ovak....malo su ga upgrejdali od doba kad su moji klinci bili bebe....ovo sad ima neš po stejđovima, trebam proučit!
    Kiki - baš mi je žao radi prijateljica :/ nisu baš neke...
    Trake za kosu - mi ipak nosimo, isto pada na oči/usta pa se ljuti, ali rodila sam ju sa savršenim uhekima koji su do 1mj starosti bile full uz glavu, i onda kad je ušla u đir vrtenja glavom lijevo/desno dok bi ležala na leđima, oklempavila ih je...desno pogotovo. I želim to ispravit natrag (jer bogme nije genetski!) i spriječit da više to radi (izvrnula bi skroz uho tako tim vrtenjem glavice i onda zaspala na preklopljenom uhu! kako se neće oklempavit...)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    03. Siječanj 2018. 18:46

Hedgehog

E i da vas pitam. Dali je koja od vas morala vaditi krv bebe za tsh vrijednost? Naime mi smo kad je L bila 2-3 tjedna stara dobili poštom nalaze da su joj vadili krv u bolnici (što ja recimo uopće nisam znala) i da ima povišenu vrijednost tsh hormona. I da moramo opet izvaditi krv i poslat im. Mi smo kod pedijatrice vadili krv i poslali im i sad ne valja i moramo opet. Ono što sam čitala ne mora ništa značiti ta povišena vrijednost, a može značiti svašta. A znam da treća i barbsmislim imaju problema s štitnjačom. Imate li vi cure kakvih iskustva s tim kod malih beba.

ja osobno imam problema sa štitnjačom, ali nevezano ima li mama ili ne, u rodilištu su nam (svima) bebama izvadili krv i rekli da šalju uzorke na analizu u ZG i da ako nešto nije u redu da će nam doći obavijest na kuću. To je valjda to šta je tebi došlo.
    Ako je sve okej, ne šalju ženama/majkama ništa.
    To je bilo mislim dan prije otpusta kući...
    Kad ste vadili u pedice...ona je onda poslala ili?

treca_sreca
    03. Siječanj 2018. 18:51

Marijana

Violeta L je premeden! Daj mi reci jel on sam tako podboci rukicu ispod sebe ili mu jevti stavis? Moj B nikakok da priblizi rukice i da se tako digne nego je u polozaju kao da pliva. A ja mu ne pomazem jer mislim da bi trebao sam..

ja svojoj pomognem jer padne na nos ako joj ja ne stavim, pa će s vremenom skužit sama da to uradi....a Toma je sve to sam radio i sam se okretao bočno naveliko u ovoj dobi koliko ona sad ima, ali eto....

Suncokretica
    03. Siječanj 2018. 18:53

I kakva su vam iskustva nakon tog cjepiva za rotu?
    Nama je pedijatrica rekla da mora bit razmak mjesec dana između dva cjepiva i da se moraju primiti do 6 mjeseci pa bi onda mogli idući put prvi put to primiti.
    Još se dvoumimo...

• Barbi13
    03. Siječanj 2018. 19:02

Ja mislim da cu P cijepit protiv rota virusa,ne znam da li smo zakasnili moram pitat pedica 19 imamo kontrolu?Sretna ti si cijepila L,oces i P?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    03. Siječanj 2018. 19:09

treca_sreca

tek sam na 1005. str a mala se lagano budi….da ne zaboravim što sam dosad vidila:
    I_me jesi ih ti onda počela pit? mene malo strah šta su mi u ovim lljekarnama rekli da su ih povukli jer očito nešto s njima ne valja, pa me to zagolicalo maštu….al svakako strah me T pa bih uzela…kako bi mi ih ti mogla uzeti….da ti skeniram recept ili?

Pijem ih. Evo nacela neki dan drugu kutiju. 
    Dodjem u ljekarnu sa receptom, oni samo iza napisu datum kad sam kupila tu kutiju i to je to. ( i tako svaki mj, iza napisu, da imaju ajmo reci neku evidenciju.) 
    Jedino da mi posaljes recept, treba biti oriđiđi.
    Evo ti moj mail za pocetak, pa ak te sta zanima pitaj.
    I_me@net.hr

• sretna
    03. Siječanj 2018. 19:11

Barbi, nisam cijepila ni L ni P

Barkleys
    03. Siječanj 2018. 19:40

treca_sreca

Hedgehog

E i da vas pitam. Dali je koja od vas morala vaditi krv bebe za tsh vrijednost? Naime mi smo kad je L bila 2-3 tjedna stara dobili poštom nalaze da su joj vadili krv u bolnici (što ja recimo uopće nisam znala) i da ima povišenu vrijednost tsh hormona. I da moramo opet izvaditi krv i poslat im. Mi smo kod pedijatrice vadili krv i poslali im i sad ne valja i moramo opet. Ono što sam čitala ne mora ništa značiti ta povišena vrijednost, a može značiti svašta. A znam da treća i barbsmislim imaju problema s štitnjačom. Imate li vi cure kakvih iskustva s tim kod malih beba.

ja osobno imam problema sa štitnjačom, ali nevezano ima li mama ili ne, u rodilištu su nam (svima) bebama izvadili krv i rekli da šalju uzorke na analizu u ZG i da ako nešto nije u redu da će nam doći obavijest na kuću. To je valjda to šta je tebi došlo.
    Ako je sve okej, ne šalju ženama/majkama ništa.
    To je bilo mislim dan prije otpusta kući…
    Kad ste vadili u pedice…ona je onda poslala ili?

Ja iskreno nisam imala pojma da su uopće vadili. To ti sve lijepo poštom dođe. Ne piše koliki je, samo da je povišen i da moramo opet  dati krv na analizu. I unutra je kartica za novi uzorak, kuverta za novo slanje, upute itd. To ti vadi patronažna ili med.sestra kod pedijatrice... I onda pošalješ ponovo na Rebro di rade to. Samo je nama med. sestra premalo krvi uzela pa moramo ponovo :(

Kiki156
    03. Siječanj 2018. 19:55

Nama je rota prosla super, opcenito je cijepljenje proslo bez temperatura i slicno jedino je navecer jako plakao nekih 45 min. Al upozorila nas je sestra da tako moze biti zbog bolova u nogici od pikice. Drugo nista nije bilo i sad na iducem cijepljenju 21.2. dobiva i drugi dio rote i to je to onda. 
    Treca sreca, ah jebiga, puno se toga vidi kad dobijes dijete i kad nisi vise na raspolaganju 0-24. Cak me nije povrijedilo toliko sto se nisu prilagodile koliko to iscudavanje/izrugivanje "zar ne moze zaspati sam bez tvoje sise". 
    I mom malom su vadili krv iz pete, mislim da je to rutinski, ali nisam dobila te nalaze pa ne znam sto su tocno analizirali. Samo je na otpusnom pisalo da je sve ok. 
    Sanjchi super stol i super da je sve dobro! Kakve vjezebe za stopala radis? Nama je pedijatrica rekla sa mu prelazim pstom po unutarnjoj atrani stopala da ih ne grci al kad to radim on automatski zgrci stopalo, ne opusti ga. Al to sto tada zgrci mi je cak i normalna reakcija jer ga zaskaklja, pa pliz javi koje vjezbe radite.

I_me
    03. Siječanj 2018. 20:05

svaku vecer! 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.