Dzenny javi kako je prošlo to za rotuuuu. I sretno sutraaa!
Gledajte ovo: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-detalje-vladinog-plana-velike-promjene-u-hrvatskim-vrticima-uvodi-se-novo-radno-vrijeme-pogledajte-koliko-ce-ubuduce-kostati/5704447/ a baš je danas Barbi pričala o tome za sebe...
I_me slika je pogođena u sridu.
Starlight pets Ja mislim da se moja boji tih svjetla. Jučer kad sam kratko upalila ih je gledala u čudu. Danas isto, a kak smo se u tom trenu nosile sam hodala sim tam i izašla s njom iz sobe, kad smo se vratile u sobu skoro se popela još više na mene ne skidajući pogled s njih. :/ :/ :/ Vjerojatno je još premala za njih.
Mame, prilikom izdajanja sam malo ostetila lijevu cicu.. kad sam makla izdajalicu sam vidjela malo krvi.. sad sam obrisala i namazala svojim mlijekom… da li smijem maloga dojit na tu cicu?? mislim da vise ne ide krv…
Ako si u rodinoj grupi upiši u tražilicu u grupi... Bilo je jednom o tome...
I me, slika je vrrrhhhh i istinita... znaci, svaku 2.vecer redovno tako zaspim i kad se probudim mislim da sam samo ubilo oko kad ono JUTRO skoro Ema spava s vama ili isto tako kad zaspes samo??
Barbi smijes. Nece mu nista biti od malo krvi. Rekle su mi Rode to kad sam ono prije bila zvala.
Kiki, super za.rotu 😊
Sanjchi, suuuuper za kukice i lijep stol Aaaa za stopalo... nama nista nisu rekli al sad krajem mj opet idemo na kontrolu... ne znam ni sama kako se moze vidjeti da li stopalo ide za unutra...
Dzenny, D je jedan od kandidata za tvoju Alaru 😂😂😂
Marijana i Hedge, pitala sam frendicu i rekla je da smijem 😊 da je nju redovno mali grizao kad su krenuli zubici 😁 Thx😘😘😘 uz to nadodala je da sam mozda i prva da si je ostetila cicu sa izdajalicom hahahahah
Marijana i Hedge, pitala sam frendicu i rekla je da smijem 😊 da je nju redovno mali grizao kad su krenuli zubici 😁 Thx😘😘😘 uz to nadodala je da sam mozda i prva da si je ostetila cicu sa izdajalicom hahahahah
Da i mene zanima kako ti je to uspjeli XD XD XD
H, ne pitaj hhahahahahaa bas sam previse nasilno pumpala... u nadi da cu brze ici na spavanje ...
I eto.. al vise ne ide.. D-a je muz uspavao... ja sam dosla.oko 22:30doma..
juhuuu... druzenje..m al moram se pohvalit da su moje frendice ne-majke pocele zijevati i davati znakove umora PRIJE MENE... hahahah
D je pojeo samo 50ml... 80ml sam morala baciti... jer je bilo na sobnoj temperaturi... danas sam stavila u frizider 50ml... nije to pojeo... nisam vadila van... stavila sam.u freezer... se moze? 😊😯
Moj L ima tulum u kreveticu, stavlja noge izmedu pregradica, pa legne vodoravno i zapne pa ne moze dalje, pa se okrene na stomak...ja lezim u krevetu a muz boluje u dnevnoj. I on me malo zivcira, stalno neki vrag s njim, te smrce nos, te kaslje, te povraca, pa ima proljev, pa sad kaslje, kise, smrce, opasno ga prehlada uhvatila. A nista ne radi vec 2 mj, ide samo svirat 2 dana u tjednu. Bas sam ljuta, jos mi samo treba da prijede na malog. Vise i on, uopce nista ne poduzima pod tim pitanjem grrr.. svaki tjedan s njim problemi 2 dana. Koma 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji